• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah bol yesillik 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek 5 zeytin
Öğlen sadece yarim sıcak tandir ekmegi veliler den biri gondermsiti.
Ara bir portakal bir kivi
Aksam 1 tabak mantar sote bir kase yogurt bol salata
Ara bir avuc kuru üzüm çok AZ kabak cekirdegi (bu Arada kabak cekirdegi çok tok tutuyor bilginiz olsun. Hem de cinko bakimindan zengin)
10 bardak su 1 saat yuruyus 240 puan

Kiz bu ne yabanci dil😁
Cevirde bize yaz bari.
Telefonda nasil cevrildigini bilmiyorum.

Arrietty_ Arrietty_ bu badem unu ne pahaliymis.kilosu 300 lira falan.
Az alacagiz tabi sorun olmaz da genis ailelerin butcesine uygun degil😔
Malzemeleri tamamlayayim soganli ketoyu yapacagim en kisa zamanda😊

MALZEMELER

orta sarı soğan
Pişirme spreyi
1 lb. dana kıyma
Kaşer tuzu
Taze çekilmiş karabiber
1 büyük yumurta
1/2 çay kaşığı. İtalyan baharat
2 oz. rendelenmiş kaşar
1/4 c. keto dostu mayonez
1 yemek kaşığı. sarı hardal
1 yemek kaşığı. kapari, doğranmış
1 çay kaşığı. tatlı kırmızı biber

TALİMATLAR

1. Fırını 350 ° 'ye ısıtın. Her seferinde bir tane çalışarak, her bir soğanın her iki ucundan yaklaşık inch inç kesin. Soğanı soyun. Kavun balyası veya çay kaşığı kullanarak, soğanın iç katmanlarını oyuklayın (başka bir kullanım için saklayın) ve çevresinde ½ inç soğan bırakın. Pişirme kabını pişirme spreyi ile kaplayın. Soğanları hazırlanan tabağa koyun.
  2. Orta bir kapta kıyma tuz ve karabiber ekleyin. Yumurtayı ve İtalyan baharatını ekleyin ve birleştirmek için karıştırın. Eti her soğanın ortasına bastırın, her soğanı yarıya kadar doldurun. Peynirin yarısını ekleyin. Sonra soğanları doldurmak için kalan etin üzerine basın.
  3. Soğanlar yumuşayana kadar sığır eti pişirin ve sığır eti pişirilir, üstleri kararmaya başlarsa yaklaşık 45 dakika folyo ile yarıya kadar çimlenir. Kalan peynirli soğanları ve altına kadar kavurun.
  4. Bu arada özel sos yapın: Mayonez, hardal, kırmızı biber ve kapari birleştirin ve birleştirmek için karıştırın. Gerekirse tuz ve karabiber ekleyin.
  5. Özel sos ile servis yapın.

Slm kızlar yorucu bir gündü..
Menüm :kk77:
Kakvaltı..
2 dilim peynir
5 zeytin
1 d. Tb. Ekmeği
Domates yeşillik
Ara..
1 elma 1 ceviz
3 gibi yarım muz
Az leblebi
Akşam..
Çorba
Pazı yoğurtlu
2 çatal spagetti

2.5 lt su
Spor..
30 dak yürüyüş bandı
30 dak ağırlık ve üst beden
7350 adım
Hayırlı geceler canlar yatıp dinleneyim
Geçmişi bile okuyamadım ;)

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah bol yesillik 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek 5 zeytin
Öğlen sadece yarim sıcak tandir ekmegi veliler den biri gondermsiti.
Ara bir portakal bir kivi
Aksam 1 tabak mantar sote bir kase yogurt bol salata
Ara bir avuc kuru üzüm çok AZ kabak cekirdegi (bu Arada kabak cekirdegi çok tok tutuyor bilginiz olsun. Hem de cinko bakimindan zengin)
10 bardak su 1 saat yuruyus 240 puan
diyette kuru üzümün pek yeri yok canım hatta tazesininde yok. kabak çekirdeği okey ama.

Slm kızlar yorucu bir gündü..
Menüm :kk77:
Kakvaltı..
2 dilim peynir
5 zeytin
1 d. Tb. Ekmeği
Domates yeşillik
Ara..
1 elma 1 ceviz
3 gibi yarım muz
Az leblebi
Akşam..
Çorba
Pazı yoğurtlu
2 çatal spagetti

2.5 lt su
Spor..
30 dak yürüyüş bandı
30 dak ağırlık ve üst beden
7350 adım
Hayırlı geceler canlar yatıp dinleneyim
Geçmişi bile okuyamadım :KK66:
puanlarını hesaplamayı unutmuşsun canım menün fena olmamış. 698 puanın var. yarın hesaplayıp koyarsan iyi olur.

MALZEMELER

orta sarı soğan
Pişirme spreyi
1 lb. dana kıyma
Kaşer tuzu
Taze çekilmiş karabiber
1 büyük yumurta
1/2 çay kaşığı. İtalyan baharat
2 oz. rendelenmiş kaşar
1/4 c. keto dostu mayonez
1 yemek kaşığı. sarı hardal
1 yemek kaşığı. kapari, doğranmış
1 çay kaşığı. tatlı kırmızı biber

TALİMATLAR

1. Fırını 350 ° 'ye ısıtın. Her seferinde bir tane çalışarak, her bir soğanın her iki ucundan yaklaşık inch inç kesin. Soğanı soyun. Kavun balyası veya çay kaşığı kullanarak, soğanın iç katmanlarını oyuklayın (başka bir kullanım için saklayın) ve çevresinde ½ inç soğan bırakın. Pişirme kabını pişirme spreyi ile kaplayın. Soğanları hazırlanan tabağa koyun.
  2. Orta bir kapta kıyma tuz ve karabiber ekleyin. Yumurtayı ve İtalyan baharatını ekleyin ve birleştirmek için karıştırın. Eti her soğanın ortasına bastırın, her soğanı yarıya kadar doldurun. Peynirin yarısını ekleyin. Sonra soğanları doldurmak için kalan etin üzerine basın.
  3. Soğanlar yumuşayana kadar sığır eti pişirin ve sığır eti pişirilir, üstleri kararmaya başlarsa yaklaşık 45 dakika folyo ile yarıya kadar çimlenir. Kalan peynirli soğanları ve altına kadar kavurun.
  4. Bu arada özel sos yapın: Mayonez, hardal, kırmızı biber ve kapari birleştirin ve birleştirmek için karıştırın. Gerekirse tuz ve karabiber ekleyin.
  5. Özel sos ile servis yapın.
Tovbe tovbeeee😊😊
Bir karabiberle mayonezi anladim😀😀
Keto olayini cozmek lazim.
Cok turkce sayfada olmadigina gore yurtdisina uyarli herhalde.
Ceydoş sen doguya dogru bir yerde degilmiydin
Kemdimi cok eksik hissettim 😀😀

CEYDOS CEYDOS Bu arada ketoyu cozemedim ama kilo veriliyor mu bunla ya.
Iki tarif gordum sizden ikisi de asiri kalorili.
Kahvaltida 1 peynir 4 zeytin 1.5 ceviz yiyen biriyim ben😀
Beni surda 1 ayin sonunda ketoya bagimli hale getirip 80 kilo yapmayin gozunuzu seveyim 😀
Hayir ozeniyorum da 😀😀

Tovbe tovbeeee😊😊
Bir karabiberle mayonezi anladim😀😀
Keto olayini cozmek lazim.
Cok turkce sayfada olmadigina gore yurtdisina uyarli herhalde.
Ceydoş sen doguya dogru bir yerde degilmiydin
Kemdimi cok eksik hissettim 😀😀
evet erzincandayım ben. demişler ki çok gezen mi çok okuyan mı bilir ben hepsiyim. :21:
ama kestirme ben sana turkish tarif yazayım soğanı oyacaksın. köfte hazırlayacaksın ekmeksiz.köfte harcını altına dolduracaksın üstüne mozerella veya başka peynir bir kat daha köfte ve peynir. sonra ver fırına pişsin.afiyetle ye.

CEYDOS CEYDOS Bu arada ketoyu cozemedim ama kilo veriliyor mu bunla ya.
Iki tarif gordum sizden ikisi de asiri kalorili.
Kahvaltida 1 peynir 4 zeytin 1.5 ceviz yiyen biriyim ben😀
Beni surda 1 ayin sonunda ketoya bagimli hale getirip 80 kilo yapmayin gozunuzu seveyim 😀
Hayir ozeniyorum da 😀😀
soğanlarımı aldım batılı kuşum ama kıymayı unutmuşum o yüzden bu gece deneyemedim. çarşamba yapacağım bakalım. kıymamda batı illerinden ha izmir'den geliyormuş.:KK55: gülerken ağız sıvılarım boğazıma kaçtı.yersem cuma baskülünde göreceğiz.

Canim yasin daha cok kucukmus birazcik kararli olsan gider kilolar yas ilerleyince vermek zorlasiyor. Sana elvan odabasinin kitabini tavsiye ederim. Ben onu okuyarak kendimi frenliyorum. Adi bile psikolojik olarak insani motive ediyor. Kitabin adi Doya Doya Zayifla

Evet haklısın 😊 bu kitabı duymuştum inşallah almak isterim 😚

farklı takılmışsın canım karstan kaz kıbrıstan tatlı. kıbrısın hangi tatlısı ona göre karar vereceğim olup olmadığına

ya evet benide çok sağol gerçekten sen olmasan ben gene yumurtalı beslenecektim ama çeşnim olmayacaktı.

karatayı gerçekten hiç bilmiyorum ama kalori diyeti çok iyi.hadi kaptanım hep beraber bu yıl incecik salınacağız oratlıkta.

Hani şu tam buğday unlu cevizli olan

Back
X