• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah canım bakalım yarın nasıl olacak.bugün daha çok yumurta yiyeceğim kaç gündür menümü savsaklıyordum. suyumuda arttırdım şimdiden 750 ml oldu. umarım yarın inmiş hissederim.
bende onu inceliyordum bu gece yapayım diyorum. aktif olunca daha hızlı veriliyor. hadi yapalım valla ben uyarım
Hadi o zaman biz plasticwoman plasticwoman a yetiselim o dun basladi, O yuzden bugun bizim 1. ve 2. gunu yapmamiz lazim, ve o sayede sislik de hemencecik iniverir ;) o zaman bugun ikimiz de ilk ve ikinci ghuinu yapiyoruz

emin degilim cnaim, ben de bir suru link buldum ama hepsinin sirali bir sekilde oldugu linki bulamadim. o yuzden yazdim plasticwoman plasticwoman a. Ama galiba musait degil suanda dur bakayim linklere hangisinde hepsi sirasiyla var
Ben de su videoyu buldum canim:

Hem devaminda da workout 2,3... var. Ikimziinki de ayni bence ikisi de dogru, bakalim plasticwoman plasticwoman hangi linkden yapiyor

inşallah canım bakalım yarın nasıl olacak.bugün daha çok yumurta yiyeceğim kaç gündür menümü savsaklıyordum. suyumuda arttırdım şimdiden 750 ml oldu. umarım yarın inmiş hissederim.
bende onu inceliyordum bu gece yapayım diyorum. aktif olunca daha hızlı veriliyor. hadi yapalım valla ben uyarım
İnşaallah

yasama canim cuma sendromu bak plasticwoman plasticwoman jiliana basladi, ben de bugun basliyorum gel bizimle jillian yap, sislinklik insin gitsin ne dersin?

Ay bana da iyi olur.

Hadi o zaman biz plasticwoman plasticwoman a yetiselim o dun basladi, O yuzden bugun bizim 1. ve 2. gunu yapmamiz lazim, ve o sayede sislik de hemencecik iniverir :KK66: o zaman bugun ikimiz de ilk ve ikinci ghuinu yapiyoruz

Yok kuzum ben bugün başlıyorum o yazdığım bugünün menüsü ve sporu.

plasticwoman plasticwoman DeryaOnDiet DeryaOnDiet kızlar doğru video mu ?

Evet canım bu 10 gün yapılacak sonra level 2

emin degilim cnaim, ben de bir suru link buldum ama hepsinin sirali bir sekilde oldugu linki bulamadim. o yuzden yazdim plasticwoman plasticwoman a. Ama galiba musait degil suanda dur bakayim linklere hangisinde hepsi sirasiyla var

Canım her level 10’ar günlük yapılıyor. 10 gün level 1 olacak.

Back
X