- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.807
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok tatlilar,masallah onlaraÇocuklarımın diğer tür olanlarını paylaşayım sizlerle havanız değişsin
Eki Görüntüle 2604209
Ne guzel gorunuyor puding, tatli mi canim bu puding?20dk zor oturdum.hatta kalkip yarin cocuklar icin pogaca yapacaktim esim oturttu yine.
Aksam yemegimi yaptim ama yarisini bile yiyemedim
Ilk ogun
Yumurta pudingi
Gun icinde 2 L su olmustur
Adim ve sporu daha sonra paylasacagim.
Yarin guzel eksiler bekliyoruz sendenyediklerimi hazmedeyim kimse tutamaz beni yarın o eksi bir gelecek zorlada olsa.
Aaa oyle mi bilmiyordum canım o zaman zipzip i bırakıp baska tur sporlara yoneleyim ❤Canim 500 cok iyi, fazlasi dizlere cok zararli..
Direk eklemlere her ziplamada darbeye sebep oluyor.☺
Cook tatlilar masallahÇocuklarımın diğer tür olanlarını paylaşayım sizlerle havanız değişsin
Eki Görüntüle 2604209
Evet kolonya, el temizleme jeli, sabun, deterjan eve stoklayin gulum..Merhaba hanımlar nasılsınız yarın tartı günümüz hadi bakalım güzel eksiler gelir inş
Korona virüsü olduğundan beri herkes de bir panik havası var marketlerde raflar boşalmış neredeyse millet stok yapmaya başlamış lakin çok dayanmaz baklagiller böceklenir anlamış değilim insanları... bitince yine al nedir bu panik
Eşim arkadaşlarından duymuş corana virüsü Bursa’da Tofaş fabrikasında çalışan birine bulaşmış Almanya’dan gelmiş adam iş için gitmiş bilemiyorum artık doğruluk payı nedir?
Eşim servisçi arabaları dezenfekte edildi bugün önlem amaçlı birde kolonya krizi yaşıyoruz millet olarak herkes kolonya arıyor marketlerde kalmamış
Ne guzel gorunuyor puding, tatli mi canim bu puding?
Mamayi arttirdin mi canim, sen stres yapma, kilosunu alacak, dert etme kendine, sutun etkilenmesin...Sağol gittik sorma o kadar az kilo almış ki söylemiyim boşver. Bu ay sonu aslında kontrol ama sağlık ocağına aşı için gittik ve kontroller tabi. Aylık kontrol olmuş oldu. Püf.
Kara borsada sat gulum onlari :))babam ve eşim kolonya aldıkça ben bağırıyordum yav ne gerek var bu kadar hepsimi kullanılıyor sanki diye.senelerdir oraya buraya tıktım onları.sonunda kullanıma açılmış olmalarına çok sevindim.
Bende ayni dertten muzdaribim, ev Akin icin, oyun alani, heleki okullar haziranda tatil oluyor burada, 2 bucuk ay nasil odev-okul isini halledecegim bilmiyorumAppLesma senin kiz ergendi dimi?
Ya ben 7 yasinda ki ogluma bile nasil ders yatiracagim dusuncesindeyim. Tatil diye hep oyunda akli.
Anlasma yaptik günde 2 kelime secip cumle yazacak. Ben gelmeden yapmis neyse ki.
Azar azar bogmadan yatiracagim artik
Evet canim benim, her ziplamada, diz eklemine yukleniyorsun, sert olmayan zeminde (cim gibi) spor ayakkabiyla ziplarsan, bir miktar bu zarari azaltiyorsun, fakat acisi yillar icinde cikiyor.Yarin guzel eksiler bekliyoruz senden
Aaa oyle mi bilmiyordum canım o zaman zipzip i bırakıp baska tur sporlara yoneleyim ❤
Cook tatlilar masallah![]()
Afiyet olsun canim, bakayim bir internete tarifine, merakli kofteci ben :))Evet, ama oyle asiri tatli degil. Veya ben az koydum karamel aromasini ondan da olabilir. Hafif baya.
Cook gecmis olsun canim bilmiyordumEvet canim benim, her ziplamada, diz eklemine yukleniyorsun, sert olmayan zeminde (cim gibi) spor ayakkabiyle ziplarsan, bir miktar bu zarari azaltiyorsun, fakat acisi yillar icinde cikiyor.
Ben mesela haftada 2 gun fizik tedaviye gidiyorum, sol dizimden oturu![]()
Bende ayni dertten muzdaribim, ev Akin icin, oyun alani, heleki okullar haziranda tatil oluyor burada, 2 bucuk ay nasil odev-okul isini halledecegim bilmiyorum![]()
Afiyet olsun canim, bakayim bir internete tarifine, merakli kofteci ben :))
Arttırdım dediğm, azaltmadan önceki hâline getirdim kontrolden sonra. 60 yerine 90 veriyorum. İnşaallah sağolMamayi arttirdin mi canim, sen stres yapma, kilosunu alacak, dert etme kendine, sutun etkilenmesin...
Sagol kuzum, cok uzun yillar sporla ugrastim, sporcularin sakatlanmayani malesef pek azdir.Cook gecmis olsun canim bilmiyordum![]()
Bizimkiler abi krdes hic guzel oynamazlar , 1 dakika yalniz birakamam onlari.Baya zor. Yilbasi tatilinde bildiklerini unutmasin diye fazla yuklenmedim. Galiba onemli olan kitap okumalari. 4 kitap kullaniyor mesela okul kutupanesinden her Carsamba. Ama 2 ser 2ser okutuyorum artik. Hepsini okutunca skliyordi.
Birde dedigin gibi ev demek oyun demek. Suan mesela kiz kardesi ile cok guzel oynuyorlar. Hadi gel kitap okuma vakti diyecegim ama diyemiyorum sirf oyunu bolecegim ve isteksiz olacak diye
Olur canim :)Insta linkini verebilirim. Ingilizce zaten tarif birde cok basit
Guzelce kilo alacak canim, sen pozitif ol , iyi dusun, iyi olsun.Arttırdım dediğm, azaltmadan önceki hâline getirdim kontrolden sonra. 60 yerine 90 veriyorum. İnşaallah sağol