• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

AppLesma AppLesma senin kiz ergendi dimi?
Ya ben 7 yasinda ki ogluma bile nasil ders yatiracagim dusuncesindeyim. Tatil diye hep oyunda akli.
Anlasma yaptik günde 2 kelime secip cumle yazacak. Ben gelmeden yapmis neyse ki.
Azar azar bogmadan yatiracagim artik

20dk zor oturdum. :KK70: hatta kalkip yarin cocuklar icin pogaca yapacaktim esim oturttu yine.
Aksam yemegimi yaptim ama yarisini bile yiyemedim

Ilk ogun
Yumurta pudingi

Gun icinde 2 L su olmustur

Adim ve sporu daha sonra paylasacagim.
Ne guzel gorunuyor puding, tatli mi canim bu puding?

yediklerimi hazmedeyim kimse tutamaz beni yarın o eksi bir gelecek zorlada olsa.
Yarin guzel eksiler bekliyoruz senden 😍😍
Canim 500 cok iyi, fazlasi dizlere cok zararli..
Direk eklemlere her ziplamada darbeye sebep oluyor.☺
Aaa oyle mi bilmiyordum canım o zaman zipzip i bırakıp baska tur sporlara yoneleyim ❤😘
Çocuklarımın diğer tür olanlarını paylaşayım sizlerle havanız değişsin
Eki Görüntüle 2604209
Cook tatlilar masallah :nazar:

Merhaba hanımlar nasılsınız yarın tartı günümüz hadi bakalım güzel eksiler gelir inş🥰

Korona virüsü olduğundan beri herkes de bir panik havası var marketlerde raflar boşalmış neredeyse millet stok yapmaya başlamış lakin çok dayanmaz baklagiller böceklenir anlamış değilim insanları... bitince yine al nedir bu panik

Eşim arkadaşlarından duymuş corana virüsü Bursa’da Tofaş fabrikasında çalışan birine bulaşmış Almanya’dan gelmiş adam iş için gitmiş bilemiyorum artık doğruluk payı nedir?

Eşim servisçi arabaları dezenfekte edildi bugün önlem amaçlı birde kolonya krizi yaşıyoruz millet olarak herkes kolonya arıyor marketlerde kalmamış
Evet kolonya, el temizleme jeli, sabun, deterjan eve stoklayin gulum..
Cok hizli bir sekilde panik oluyor herkes ve tukeniyor bu urunler, biz burada bizzat yasadik.
Ben kara borsadan, pur aloe vera jeli ile, 1 kilo alkol alip, kendim yaptim el temizleme jelimi, her yerde tukenmis...

Sağol gittik sorma o kadar az kilo almış ki söylemiyim boşver. Bu ay sonu aslında kontrol ama sağlık ocağına aşı için gittik ve kontroller tabi. Aylık kontrol olmuş oldu. Püf.
Mamayi arttirdin mi canim, sen stres yapma, kilosunu alacak, dert etme kendine, sutun etkilenmesin...

AppLesma AppLesma senin kiz ergendi dimi?
Ya ben 7 yasinda ki ogluma bile nasil ders yatiracagim dusuncesindeyim. Tatil diye hep oyunda akli.
Anlasma yaptik günde 2 kelime secip cumle yazacak. Ben gelmeden yapmis neyse ki.
Azar azar bogmadan yatiracagim artik
Bende ayni dertten muzdaribim, ev Akin icin, oyun alani, heleki okullar haziranda tatil oluyor burada, 2 bucuk ay nasil odev-okul isini halledecegim bilmiyorum :(

Yarin guzel eksiler bekliyoruz senden 😍😍

Aaa oyle mi bilmiyordum canım o zaman zipzip i bırakıp baska tur sporlara yoneleyim ❤😘

Cook tatlilar masallah :nazar:
Evet canim benim, her ziplamada, diz eklemine yukleniyorsun, sert olmayan zeminde (cim gibi) spor ayakkabiyla ziplarsan, bir miktar bu zarari azaltiyorsun, fakat acisi yillar icinde cikiyor.
Ben mesela haftada 2 gun fizik tedaviye gidiyorum, sol dizimden oturu :KK43:

Son düzenleme:
Evet canim benim, her ziplamada, diz eklemine yukleniyorsun, sert olmayan zeminde (cim gibi) spor ayakkabiyle ziplarsan, bir miktar bu zarari azaltiyorsun, fakat acisi yillar icinde cikiyor.
Ben mesela haftada 2 gun fizik tedaviye gidiyorum, sol dizimden oturu :KK43:
Cook gecmis olsun canim bilmiyordum :(:(

Bende ayni dertten muzdaribim, ev Akin icin, oyun alani, heleki okullar haziranda tatil oluyor burada, 2 bucuk ay nasil odev-okul isini halledecegim bilmiyorum :(

Baya zor. Yilbasi tatilinde bildiklerini unutmasin diye fazla yuklenmedim. Galiba onemli olan kitap okumalari. 4 kitap kullaniyor mesela okul kutupanesinden her Carsamba. Ama 2 ser 2ser okutuyorum artik. Hepsini okutunca skliyordi.

Birde dedigin gibi ev demek oyun demek. Suan mesela kiz kardesi ile cok guzel oynuyorlar. Hadi gel kitap okuma vakti diyecegim ama diyemiyorum sirf oyunu bolecegim ve isteksiz olacak diye

Baya zor. Yilbasi tatilinde bildiklerini unutmasin diye fazla yuklenmedim. Galiba onemli olan kitap okumalari. 4 kitap kullaniyor mesela okul kutupanesinden her Carsamba. Ama 2 ser 2ser okutuyorum artik. Hepsini okutunca skliyordi.

Birde dedigin gibi ev demek oyun demek. Suan mesela kiz kardesi ile cok guzel oynuyorlar. Hadi gel kitap okuma vakti diyecegim ama diyemiyorum sirf oyunu bolecegim ve isteksiz olacak diye
Bizimkiler abi krdes hic guzel oynamazlar , 1 dakika yalniz birakamam onlari.
Ama evde eglenecek sey bulmakta ikiside zorlanmaz..
Bizim icinde kitap okuma, yazma, matematik evde yapmasi cok zor seyler.
Bakalim nasil halledecegiz...

Son düzenleme:
Back
X