• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Eve gelince direk banyoya attim kendimi. Elimi dezenfekte etmekden catladilar.

Sonra banyoyu temizledim. Ardindan aksam yemegi hazirladim. Evdekiler yiyor Bende oturdum az dinleneyim. Cocuklar ile ilgilenip onlar yatinca temizlik +eliptik yapilacak.
Gerci haftasonu da evdeyim. Belki sadece mutfagi ve kapi kollarini hallederim aksam.

Bu Hafta guzel vermisiz gibi gorunuyor.
benimde bitmedi temizlik of yemekte yapmadım daha kalkayım artık bitsin
Okuldan fırsat bulup yazamıyordum şimdi tatilde bol bol bildirim yaparım inşallah
hadi inşallah canım mutlaka yaz yediklerini.

Yarisma listemizi paylastim kizlar, bu hafta malesef ceza aliyoruz.
Haftaya ilk 3e girip, cezamizi sildirmemiz gerek.
Arrietty_ Arrietty_ , @gulum7 , M Meryem1306 listeniz hayirli olsun.
fyzanur fyzanur canim izne cikardim seni.
Bu hafta arti gelen arkadaslar haftaya kesinlikle artili bildirime izin yok takimimizda, cezamizi sldirmek zorundayiz!!!

takim ortalamasi 0.3 altina dusunce sari kart aliniyor ve takim ilk uce girerse siliniyor. 2 sari kartta kaptana ekstra is yuku cezasi veriliyor :bicak:
ceza mi aldik canik, benim artim sayesinde yine iste o yuzden yazdim izne cikayim diye. ben yine buralarda olurum sorun degil de kilo alinca takim kotu etkileniyor. Kaptanim sagolsun cok yardimci oldu da yaa inan inemiyorum, cok zorlaniyorum. ben kendimi ac birakmayi da hic sevmiyorum.

ceza mi aldik canik, benim artim sayesinde yine iste o yuzden yazdim izne cikayim diye. ben yine buralarda olurum sorun degil de kilo alinca takim kotu etkileniyor. Kaptanim sagolsun cok yardimci oldu da yaa inan inemiyorum, cok zorlaniyorum. ben kendimi ac birakmayi da hic .
Kiz derya senin mezun olman lazimdi coktan daha ne artisi ya:sinirli:, bir ara ne guzel veriyodun :(

PUANLI SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARI

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. Arrietty_ Arrietty_ :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:2. @asena87 :KK9::KK9::KK9:
:rapci::rapci::rapci:3. @mifihafa :rapci::rapci::rapci:
4. CEYDOS CEYDOS
5. @angelnesss
6. @plasticwoman
7. DeryaOnDiet DeryaOnDiet
8. @DDeeRRiiNN41
9. @Puuff
10. @AppLesma
11. M Meryem1306
12. @Kelebeknefes
13. fyzanur fyzanur
14. @Periannem
15. @isimsiz965
16. @gulum7

17. @milkk

1. olan Arrietty_ Arrietty_ 2. olan @asena87 ve 3. olan @mifihafa
tebrikler harikaydınız.
Spor yarışmasına katılan tüm arkadaşlarımın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.
eline sağlık canım .
sabahın köründe gittim ben ilk sıradaydım.bileklik aldım eşime ve kendime.kapıdaki ilk bekçi bendim :halay:
güle güle kullan :)
Kizlar gunaydin nasilsiniz? Umarim gununuz cok iyi geciyordur.
Harika eksiler gordum, herkesi cok tebrik ederim. :KK9:
ben de tartildim bu sabah, ve bekledigim gibi arti geldim.
gecen hafta 66.2
bu hafta 67.8 :skandal:
yuzdeyi sonra hesaplayip listeye ekleyecegim xx
nolacak bu halimiz ben de artı çıktım yine .
canim esim rahatsizdi gecen haftalarda, eger oksuruk kuru oksuruk degilse, balgamliysa veya burun akintisi varsa o zaman normal grip oluyormus. Corona'da akinti yok, nefes darligi, kuru oksuruk ve ates en belirgin ozellikleri.
Gecmis olsun bu arada cok, umarim hemen atlatirsin. Bu donemde saglik calisani olmak zor, ama en buyuk ozveri ve salginin onlenmesi de sizler sayesinde olucak :KK74:
eşine geçmiş olsun canım ,çabuk iyileşir inşaallah. şuan kuru öksürük ve mide bulantısı var . normal grip ama ya . boğaz ağrım hafifledi bulantı var şimdi. burun akıntımda çok hafif.
Yarisma listemizi paylastim kizlar, bu hafta malesef ceza aliyoruz.
Haftaya ilk 3e girip, cezamizi sildirmemiz gerek.
Arrietty_ Arrietty_ , @gulum7 , M Meryem1306 listeniz hayirli olsun.
fyzanur fyzanur canim izne cikardim seni.
Bu hafta arti gelen arkadaslar haftaya kesinlikle artili bildirime izin yok takimimizda, cezamizi sldirmek zorundayiz!!!
tamam canım sağ ol.

ceza mi aldik canik, benim artim sayesinde yine iste o yuzden yazdim izne cikayim diye. ben yine buralarda olurum sorun degil de kilo alinca takim kotu etkileniyor. Kaptanim sagolsun cok yardimci oldu da yaa inan inemiyorum, cok zorlaniyorum. ben kendimi ac birakmayi da hic sevmiyorum.
canim ne kadar gayret ettigini goruyoruz merak etme sen, bu hafta hergun jillian yaparsin iste sana motivasyon olsun bu ceza :)

Denizi uyuttum simdi bir bakayim dedim nasilsin canim kilolar gidiyormu , burda okullar tatil iki hafta, kreslerde tatil sizin oralrda ne var ne yok
bizim de ufakligin dogum gunuydu gecen hafta, cok mama yaomisiz, tum hafta surdu bitirmemiz onlari, ve kacinilmaz son bu hafta buyuk aeti geldim. ama haftaya geri toplayacagim
burada fena ilerlemeye basladi hastalik, okullar henuz tatil degil ama tum etkinlikler tatil, okullarin da kapanmasi an meselesi. :KK43:

bizim de ufakligin dogum gunuydu gecen hafta, cok mama yaomisiz, tum hafta surdu bitirmemiz onlari, ve kacinilmaz son bu hafta buyuk aeti geldim. ama haftaya geri toplayacagim
burada fena ilerlemeye basladi hastalik, okullar henuz tatil degil ama tum etkinlikler tatil, okullarin da kapanmasi an meselesi. :KK43:
Iyiki dogmus kuzucum🥰 , yersen arti gelirsin tabi popoyu hareket ettir biraz:KK49:, bu hafta march break iki hafta uzattilar , dikkat edin kendinize

Deryam seni izne ayirirsam diyetten tamamen uzaklasirsin, ayirmadim, kilolari vereceksin...net...

Günaydın😀
Mutlu ve bol eksili cumalar herkese😍
Geçen cuma 73,40 kg
Bu cuma 72,70 kg
fark -700gr
Yüzde 0,95

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS @milkk

yeni tartımla bol eksili başlangıçlara 😀😀
Tebrik ederim canim benim, tartin da hayirli olsun :)

Gunaydin
Uykusuz bir gece oldu yine. Cocuklar odaya geldi sizinle yatabilirmiyiz diye. Sonra da uyuyamadim

Kalktim camasir katladim

Tarti fotosu Siyah beyaz sanki daha net oluyor kac küsür oldugu

Gecen hafta artidaydim o yuzden onu dusunerek hesapliyacagim dimi?

Eger oyle ise

Gecen hafta :65.5
Bu hafta: 64,5
Yüzde :1,52 %
Onumuzdeki hafta Hedef : 64

Tartim ne kirli cikmis :KK70:

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
Eksini de , listeye girisinide tebrik ederim canim :)

Gunaydin
Gecen hafta 81.5
Bugun 79.7
Yuzde 2,2
Tebrik ederim canim, listeye girisin hayirli olsun, artik takimda daha aktif olmalisin ,sorumluluklarin artti.. :)

Geçen hafta:81.3
Bu hafta:78.9
Fark:2.4
Yüzde:2.95 :KK76:
Ne guzel bir eksi bu harikasin canim :)

Geçen hafta : 60.4
Bugün : 60.8
Fark : +400 Gr
Yüzde : artı çıkınca yüzde nasio hesaplanıyor acaba ya , hep eksi çıkınca hiç öğrenme gerek kalmamıştı :KK43:
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS Eki Görüntüle 2604340
Canim izindeyim diye kendini salmak yok , ensendeyim :)

Geçen hafta: 110 kg
Bu hafta: 108,5 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,36

Serbest güne rağmen, o kadar içmeme rağmen sonuç çok mutlu etti. Yani 2 gün ile kimse kilo almıyormuş devamını toparlayınca oluyormuş gördüm bu düşünce ile kaçamak yapınca bıraktığım diyetlerime hep yazık olmuş.
Harikasin tek kelimeyle :))

Geçen hafta=88.50
Bugün = 86.65
Fark= - 1.85
Yüzde = 2.09
Umarim yüzdesi doğru olmuştur. CEYDOS CEYDOS
Ne guzel bir eksi, kocaman tebrik ediyorum canim :)

Geçen hafta: 73,1
Bu hafta: 73,1
Sabit
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
Arti degilsin ya canim, sabit olmakta guzel :)

Eki Görüntüle 2604368

Gecen hafta 63.3
Bu hafta 63.6
Fark +0.3
Yuzde +0.47
Gelecek hafta istenen 62.0

Uzgunum takimi eksiye cektigim icin.
Eksigimin farkindayim,bahane uretmeyeyim.
Aslinda baya da cabaladim ama biliyorum ben bir biskuvi tanesi de yesem kilo veremem.
Bu hafta oncek haftalardaki gibi diyetine pur dikkat devam edersen, haftaya yine eksi gelir kuzum :)

PUANLI SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARI

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. Arrietty_ Arrietty_ :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:2. @asena87 :KK9::KK9::KK9:
:rapci::rapci::rapci:3. @mifihafa :rapci::rapci::rapci:
4. CEYDOS CEYDOS
5. @angelnesss
6. @plasticwoman
7. DeryaOnDiet DeryaOnDiet
8. @DDeeRRiiNN41
9. @Puuff
10. @AppLesma
11. M Meryem1306
12. @Kelebeknefes
13. fyzanur fyzanur
14. @Periannem
15. @isimsiz965
16. @gulum7

17. @milkk

1. olan Arrietty_ Arrietty_ 2. olan @asena87 ve 3. olan @mifihafa
tebrikler harikaydınız.
Spor yarışmasına katılan tüm arkadaşlarımın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.
Tebrik ederim hepinizi, ellerine saglik CEYDOS CEYDOS :KK200:

Eki Görüntüle 2604390
İlk haftamı bu şekilde kapattığım için mutluyum. Büyük ihtimalle sudan kaybım oldu, bundan sonrası benim için zor olacak ama yine de devam.
6 Mart 2020 kilom 67(başlangıç)
13 Mart 2020 kilom 65.4
Fark 1.6 kg
Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
Cok guzel bir eksi canim, kocaman tebrikler :))

Geçen cuma 72.10
Bu cuma 71.60
Fark 50
Yüzde 0.69
Tebrik ederim canim, ne guzel gidiyor kilolar :)

İlk sayfayı güncelleyecek misiniz? Beni de etiketlerseniz ilk sayfaya çok mutlu olurum :)
Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
Evet canim simdi guncelliyorum ilk sayfayi :)

Geçen hafta : 67,5
Bu hafta : 66,8
Fark : 700 gr
Yüzde : %1
Eki Görüntüle 2604420 Eki Görüntüle 2604421 Eki Görüntüle 2604422
metabolizma yaşım 42 ye düştü. ilk başladığım gün 53 yaşında görünüyordum.
Tebrik ederim kaptanim, harikaisin :)

Merhaba kızlar :halay:
Geçen hafta 83
Bu hafta 82.1
Fark -900gr

70lere azkaldı çok mutluyum:rolleyes::KK71:
Ne guzel bir eksi, listeye girisini de tebrik ediyorum :)

Slm kızlar hayırlı cumalar herşey karıştı bu ara spor salonu bile tatile girdi napıcaz bilmiyorum okullar öyle..
Sabah tartıldım ama resim çekemedim CEYDOS CEYDOS
Şimdi çeksem fazla çıkar kesin
88.5 çıktım
Motivasyonumda düştü
Fazla giremiyorum bu ara canm
Canim ne guzel eksidesin, bu hafta az gider, haftaya cok, moralini bozmak yok..
Diyetimize devam :)

Kizlar gunaydin nasilsiniz? Umarim gununuz cok iyi geciyordur.
Harika eksiler gordum, herkesi cok tebrik ederim. :KK9:
ben de tartildim bu sabah, ve bekledigim gibi arti geldim.
gecen hafta 66.2
bu hafta 67.8 :skandal:
yuzdeyi sonra hesaplayip listeye ekleyecegim xx
Bende 500gr artidayim :(

Back
X