harika oldu puanda alırsam tadından yenmez
Leslie 3 mil bittișimdi oldu mu saygideger kaptan yardimcimiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leslie 3 mil bittișimdi oldu mu saygideger kaptan yardimcimiz :)
Mini kondisyon bisikletiymis adi.Sorun da orda iste hic yormuyor :) 1 saat yaptım azcik bacaklarim agridi.
Ev isi sayilmiyordu sankiGünün ozet
Kahvalti. 1 haslanmis yumurta, kk beyaz peynir
Biraz domates ve rocca
Ara Buyuk kupa Chai ve matcha Cayi
Ogle
1 ince kepek wasa ustune soya fume
Aksam
Kaymakli lahana, keto usulu
Su 2 L
Spor
30 dk yuruyus 120 puan
1 saat bisiklet 420 puan
3 saat ev isi 540 puan
9332 adim. ? Ben sunun hesabini cozemedim ya.
Help meCEYDOS . Neyle carpacagim
20 Squat 60 puan
Evet benim de içime sinmemisti yuruyus e de cikarmadim o yuzden Leslie yaptim. Puani da iyiymis Leslie nin 45x7 nurtopu gibi 315 puanim oldu. Mini kondisyon bisikletine puan var mi acep?Mini kondisyon bisikletiymis adi.
Yorumlarini okudum.
Cok gurultu cikariyor demisler,pc basinda oturanlar kullaniyormus genelde.tv izlerken falan yap sende.
Su an spor yapacagim dediginde bunu yaparsan cok kalori harcamayabilirsin.ama baska isle ilgilenirken de yapilabiliyorsa oyle yaparsin hic yoktan.
ya evet benimde gözümden kaçmış nehir bugün öksürüyorda azıcık paniğim galiba. düzeltiyorumEv isi sayilmiyordu sanki![]()
çok light o yüzden 2 puandan hesaplayabilirsin. leslie daha iyi oldu.Evet benim de içime sinmemisti yuruyus e de cikarmadim o yuzden Leslie yaptim. Puani da iyiymis Leslie nin 45x7 nurtopu gibi 315 puanim oldu. Mini kondisyon bisikletine puan var mi acep?
Gecmisler olsun.umarim iyilessin artmadan.ya evet benimde gözümden kaçmış nehir bugün öksürüyorda azıcık paniğim galiba. düzeltiyorumArrietty_ 1067 puanın var kuzum. ev işini dahil etmedik bu sefer aktif spor olsun diye
onu doğru yaptım 100 adım 5 puan , 1 dakika yürüyüş 4 puan oluyor. o kadarda dağılmış değilim canım biraz sadece. grip hapı verdim şimdi kesildi yarın öksürmezse rahatlayacağım.Gecmisler olsun.umarim iyilessin artmadan.
Bu arada yuruyusu 5le carpmissin o da 4 puandi sanki![]()
Haklisin tek ogun yesem iyiydi ama dayanamadim. Iff evdeyken diyet daha zorjillian yapan herkesi tebrik ederim,guzel bir spor.devam ettirebilmek daha guzel.
Valla siz yazdikca ben de zorlaniyorum.cocuk buyutmek cok zor.
Gecmisler olsun,tatli yanlari bu zor zamanlarin onune geciyor iste cocuklarin.
Afiyet olsun.
Sen begendiysen ki dun oyle hatirliyorum,afiyet olsun soganburger
Activia smoothie ne ben bilmiyorum.
Aksam yemegine kadar nasil duruyorsun bununla.
Afiyet olsun canim,sut olsun
Su da icmissin 3 lt,
Ama kalmasin diye yeme.en buyuk sorunumuz
Sporlar harika olmus.hint ekmegini bilmiyorum ama 2 ogunde de olmasaymis menuler guzelmis.
Spor aletleri az puan olmus sanki.bir de ekmekler olmasa daha guzel olurmus
Yerde veya sandalyede oturularak mi cevriliyor bu?
Tabi ki ise yarar.zaten yoruldugunda anlarsin
Afiyet olsun canim,bulgur cok olmus sanki
Bir de 3,5 dilim sucuk halka tarafindan dimi..yani hayalimde yarim kangal sucuk belirdi
Anaaamm naptin,nasil durdun milyonlarca yumurtayla![]()
Gecmis olsun canimonu doğru yaptım 100 adım 5 puan , 1 dakika yürüyüş 4 puan oluyor. o kadarda dağılmış değilim canım biraz sadece. grip hapı verdim şimdi kesildi yarın öksürmezse rahatlayacağım.
Canim eger bu bisikletle daha cok kalori yakmak istiyorsan koltuk arkasina koy. Koltuk arkasjndan iki elinle tutarak ayakta sur.Evet koltuk sandalye vb oturarak yapiliyor.
geçecek giye umuyorum deryacım valla stres oldum oysa çok rahattım ben.Gecmis olsun canim
Ister istemez etkiliyor canim insani. Umarim hemencecik kavusursun sagliginageçecek giye umuyorum deryacım valla stres oldum oysa çok rahattım ben.
Hem de nasıl. Ben ilk günden beri... şükür ki ikisi beraber gitsin de ona da razıyım. (Meme+mama)ay ya benimde öyleydi birde beslemiyordu sütüm bebelerimi , çok erken mamaya başladık. çok üzülüyor insan öyle olunca.
Teşekkürlerrjillian yapan herkesi tebrik ederim,guzel bir spor.devam ettirebilmek daha guzel.
Valla siz yazdikca ben de zorlaniyorum.cocuk buyutmek cok zor.
Gecmisler olsun,tatli yanlari bu zor zamanlarin onune geciyor iste cocuklarin.
Afiyet olsun.
Sen begendiysen ki dun oyle hatirliyorum,afiyet olsun soganburger
Activia smoothie ne ben bilmiyorum.
Aksam yemegine kadar nasil duruyorsun bununla.
Afiyet olsun canim,sut olsun
Su da icmissin 3 lt,
Ama kalmasin diye yeme.en buyuk sorunumuz
Sporlar harika olmus.hint ekmegini bilmiyorum ama 2 ogunde de olmasaymis menuler guzelmis.
Spor aletleri az puan olmus sanki.bir de ekmekler olmasa daha guzel olurmus
Yerde veya sandalyede oturularak mi cevriliyor bu?
Tabi ki ise yarar.zaten yoruldugunda anlarsin
Afiyet olsun canim,bulgur cok olmus sanki
Bir de 3,5 dilim sucuk halka tarafindan dimi..yani hayalimde yarim kangal sucuk belirdi
Anaaamm naptin,nasil durdun milyonlarca yumurtayla![]()
hani bugün yumurtaya başlayacaktın yanlış mı hatırlıyorum. ama menü güzel jillian harika
çok az geldi gözüme doyurucu bişey yok takılırsın böyle beslenirsen ilerleyen zamanlarda.Kahvaltı 1 yumurta
5 badem
1 çatal menemen
2 küçük ısırık muz
5 cm falan burgu peynir
2 bardak çay
Akşam =
1tabak karnibahar, ustunede bol yoğurt
1 . B. Çay