• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun guzel canim, egzersiz yapabildin mi?

Harika birgun olmus, cok begendim..
Bu arada nasilsin canim gorusmeyeli?

Allah kabul etsin canim..

Harikasiniz kizlar, emeklerine saglik kaptanim. :KK200:

Sizde dikkat edin canim kendinize.:KK200:

Ne guzel bir menu, muthisss tek kelimeyle.:nazar::nazar:

Canim simit 1 adet olunca olmamis yarim, ya da ceyrek yesen cok guzel bir menu olurdu.
Afiyet olsun diyeyim yinede :)

Canim cumartesi menun guzel ama pazar gunu olmamis.
10 dk yuruyus cezasi gelecek malesef, birde hic egzersiz yapabildin mi pazar gunu?

Canim hasta insana ates etmek icin degil, marketler yagmalandi, burada devletin yukumlulukleri sinirli, ulke eyaletler bazinda yonetiliyor.Dolayisiyla bir noktadan sonra insanlar marketlerde yiyecek vs bulamayacak hale gelecek ki suan bile marketlerde 1 saat kasa sirasi bekliyoruz..Ozaman ac olan colugunu cocugunu doyurmak icin insanlar birbirlerine saldirabilir, hirsizlik yapabilir, baskalarinin evine girebilir.
Insanlar silah alip bu tarz en kotu durumlara karsi kendilerini korumak istiyorlar.
Cunku mesela benim yasadigi eyalette birisi evine girerse, onu silahla, bicakla yaralayip ya da oldurursen , hapse girmiyorsun.
Kendini mudafa etmis sayiliyorsun..

Uzme canini bazen istedigin gibi beslenemedigi oluyor insanin..
Aksamki patates yerine daha saglikli bir sey tercih etsen guzel olurdu ama tum gun ac kalmissin zaten, birde emziriyorsun , afiyet olsun gulum..
Sağolasınn

Eki Görüntüle 2605500

Herkese gunaydin.
Virussuz,saglikli,huzurlu bir hafta dilerim.
Cuma ile pazartesi arasinda 1 kg var gordugunuz gibi.
Yani buna cok sevinmiyorum.
Ben cuma da kilo vermistim aslinda ama regl olamadigim icin şişligim var o yuzden arti cikmistim.
Hala da olmadim bilemiyorum artik.bugun olsam 4 gune bitse cumaya muhtesem bir sayi gorecegim farkindayim ama 😁😁
Günaydın, hayırlısı olsun inşaallah

İnsallah gayret edecegim. Ondan sonra zaren 65 e ne kaliyor ☺☺☺ ayyy heyecanlandim kiz simdi 67 yi enson kucuk kizima hamileyken gordum hayali bile guzel
Nasil oldu canim oglun, iyisinizdir insallah...

Bu sogan burgeri kesin yapcam bu hafta harika bir tarif canim.. :KK200:

Ne guzel yapmislar canim ,sen nasilsin, is saatlerin artttirildi mi , her sey yolunda mi?

Ne guzel bir yerdi, bende bayildim fotolara icim acildi :)
Buarada nasilsin canim?

Insanlar neden bu kadar anlayissiz ya, hatta uyarilmalarina ragmen, sen cok sabirlisin, ben hic bu kadar sabir gostermem Ozlemim...

Hangi park bu Feyzos , ne guzelmis :)

Hic basit diye dusunme canim, egzersizin kotusu olmaz, firsat buldukca yap bu bisikleti :)

Nasil ozendim sana :))

Canim kurabiye, cokotop, patates kizartmasi hepsi birarada olmus , odule saydim ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz unutma.:KK200:

Hint yemekleri :KK200: ben :)
Coronadan disrida yemek yiyemez olduk, sosyal hayat sifir :(

Egzersiz yapabildin mi canim, nasil geciyor misafirlerinizle :)

Az yemissin gulum, iyi misin, kuzun nasil?

Sarabi odule saydim canimcim, afiyet olsun ama bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden, takimimiz ilk 3'e girmek zorunda :)

Bugun spor yaparak, coronaya seni yenecegiiiiiiiz corona mesaji vermeye ne dersin kuzum :)

Canim hic egzersiz yapabildin mi, firsatin oluyor mu egzersiz icin?
Bu menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus , odule sayacagim , kalori olarak kotu degil fakat diyete uygun gidalarda degiller :)
Menulerine salata, sebze yemegi, 1 adet meyve, protein , yumurta , cig yemis ekleyerek zenginlestirebilirsin :)

1 paket biskuvi derken kocaman bir paket mi canim?

Egzersiz yapabildin mi gulum?

Egzersiz var mi kuzum?
Ince dilimli yağsız büsküvi kalorisi 164

Konudışı yaZmak istemiyorum ama insan korkuyor ya, ben en azından... kaza ile ölme şansımız daha yüksek ok ama bile bile beklemedeyiz. Elimizden gelen basit tedbirler ...18 kişideyiz. İnşaallah sağsalim kurtulalım ama virüs çıkıp da bu sayıda kalan, can kaybı olmayan ülke yok. Umudum var ama üZücü ve ürkütücü...

İyi geceler hanımlar

cumartesi menüm
Kahvaltı
sucuklu yumurta peynir zeytin yeşillik şekersiz çay

akşam 1kase ezogelin 5köfte 2yk patates (fırında pişirildi) 1sb ayran

ara şekersiz çay 1muz
20dk yürüyüş

pazar menüm
Kahvaltı
2haşlanmış yumurta 3zeytin yeşillik peynir şekersiz çay 1incir kurusu

akşam hazır yufkadan ıspanak böreği 1yufkadan 1sb ayran

ara şekersiz çay 2minik bisküvi
Orta şekerli kahve
akşam menülerin hep karbonhidratlı olmuş.bunları sabaha taşırsan daha kabul edilebilir olur. çünkü gün boyu yakarsın ama gece yiyince en hareketsiz dönem yakma şansın yok.
Allah allah cok abartmışlar
allah sabır versin size
silah olayını cok saçma buldum hasta olan insana ateş mi edecekler anlamadım gerçekten çok.abartmislar 🤑

Inşallah canim bende oruca kadar 6 li rakamları görüp 65 inde altına inmek istiyorum

Bende sıkılmasak hatta bacak göbek ve kalçadan incelmek istiyorum ne yapsam ????
biz kadınlar azmedersek başaramayacağımız hiçbir şey yok.yapabilirsin canım yeterki spor su bol olsun ve yediklerine dikkat et.
günaydın
Dün ki menüm; ne kahvaltı ne de öğle yok desem :KK43: normalde böyle değildim yaa. Şikayet edemem çok şükür ama beslenmem lazım yaa wc bile zorlaştı yine. Annemler gelecek rahatlatım o zaman. Biraz daha sabır 🤷🏻‍♀️
sabah
Yumurta haşladım, kızım ayağımdayken tek elimle soyarak yedim
Bi ara
Bardağa koyarak çorba içtim, yopurt yedim biraz ekmek
Akşam
Eşim bebeğe bakarken patates kızartıp ketçap ekmek yedim
Muz ve İki üç incir atmışlığım var ağzıma
Su da 2,5 da kaldı offff
@Yawrukush
@stitch
CEYDOS CEYDOS
@angelnesss
Hiç hâlim yok hiççç.
vallahi yediklerinde gözüm kalmadı geçmişte.şimdide çok az yemek yiyorsun.

Canım bende var o çaydan içeriğine bak sinemaki var o nedenle içmiyorum.

Sıradan şeyler lüx oldu salgından dolayı
Yok canım kardeşimin sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gittik o yüzden yapamadım. Regl de başladı ağrım olmazsa bugün yaparım.
ya evet sabah 7 de sancılı uyandım zor yetiştim. içim dışıma çıktı.
Kızlar günaydın, Pazartesi tartımı yazmayacağım çünkü sürpriz :)) Cuma’ya güzel bi eksi geliyor. Takımın cezası silinmesi gerekiyormuş ben üzerine düşeni tamamladım gibi şimdiden :) CEYDOS CEYDOS senin kehanet tuttu üzerine daha da veriyorum :)
biliyordum ,biliyordum uçuyorum şu an. çuma nasıl gelecek bilmiyorum meraktan çatlıycam.
Ben menümü yazayım şimdiden :)

Su
Kahve
Beyaz çay

Spor yok bugün 36 saatlik açlık sonrası spor yapmam zor olacak.
ne diyebilirim ki harika çok vallahi buna ne diyeceğimi bilemedim.
Gunaydin
Dun aksam bayilmisim yazamadim ozeti
15.mart ozet

Kahvalti
Yagda 2 yumurta

Öglen
Cheddarli yumurta durumu.
Cheddari yapismayan Tavada erittim. Icine dilimlenmis yumurta koydum. Sonra durum gibi sardim

Aksam
2 haslanmis yumurta

Su 1,5L

Spor
35 dk eliptik 245 puan
1 saat (15km) acik havada bisiklet 420 puan
Toplam 665 puan
güzel olmuş yumurta orucun. su çok az ama
Gunaydin dun sporu biraz fazla kacirdigim galiba yorgunluktan menumu bile yazmadım hemen yazayim
Sabah 5 zeytin az 2 kk tulum peynir domates bol yesillik 2 dilim ekmek
Öğlen 1 tabak yesil fasulye salata bir küçük porsiyon yogurtlu makarnanin aksam salata ve mantar sote
10 bardak su 15 dk oğlumla tempolu Dans
15 dk 8 aylık bebek kucagimdayken yakalamaca 30 dk Leslie
yoğurtlu makarna dışında herşey güzel.spor puanını hesaplamadığın için listeye dahil edemiyorum.hesapladığın zaman yazarım canım.

akşam menülerin hep karbonhidratlı olmuş.bunları sabaha taşırsan daha kabul edilebilir olur. çünkü gün boyu yakarsın ama gece yiyince en hareketsiz dönem yakma şansın yok.
biz kadınlar azmedersek başaramayacağımız hiçbir şey yok.yapabilirsin canım yeterki spor su bol olsun ve yediklerine dikkat et.

vallahi yediklerinde gözüm kalmadı geçmişte.şimdide çok az yemek yiyorsun.
:KK16:

Eki Görüntüle 2605500

Herkese gunaydin.
Virussuz,saglikli,huzurlu bir hafta dilerim.
Cuma ile pazartesi arasinda 1 kg var gordugunuz gibi.
Yani buna cok sevinmiyorum.
Ben cuma da kilo vermistim aslinda ama regl olamadigim icin şişligim var o yuzden arti cikmistim.
Hala da olmadim bilemiyorum artik.bugun olsam 4 gune bitse cumaya muhtesem bir sayi gorecegim farkindayim ama 😁😁
of be ne güzel bende durum stabil bugün gelişme yok. ama benim günlerim asla pazartesi olmadı salı çarşamba - görüyorum vücudum belli ediyor.
Kızlar nerelerdesiniz
ben burdaydım hep asıl takım nerede patladım sıkıntıdan haftasonu
Merhaba hanımlar
Cuma 71.60
Pazartesi 71.80
Moralim bozuldu kaçamak bile yapmadim nasil oldu anlamadım wc sorunu..var ondan mi bilemedim
ya neden böyle oldu.wc için kesin çözüm form çayı kayısılı içimi dışımı döktüm bu sabah nasıl bişeydi o.sonra uyudum uyandım ikinci tur döktüm.
Yıl : 2018
My secret terrıus Dizisi
10.Bölüm, 53.Saniye

Videosu var ama yüklenmiyor. Babam yollamış az önce. Ne imâ ediliyor sizce? Anlamıyorum:KK61:
izledim o bölümü şimdi biyolojik silah diyorlardı zaten. nüfus yoğunluğunu azaltmak için kullanılıyor bence

of be ne güzel bende durum stabil bugün gelişme yok. ama benim günlerim asla pazartesi olmadı salı çarşamba - görüyorum vücudum belli ediyor.
ben burdaydım hep asıl takım nerede patladım sıkıntıdan haftasonu
ya neden böyle oldu.wc için kesin çözüm form çayı kayısılı içimi dışımı döktüm bu sabah nasıl bişeydi o.sonra uyudum uyandım ikinci tur döktüm.

izledim o bölümü şimdi biyolojik silah diyorlardı zaten. nüfus yoğunluğunu azaltmak için kullanılıyor bence
Olabilir evet

Konudışı yaZmak istemiyorum ama insan korkuyor ya, ben en azından... kaza ile ölme şansımız daha yüksek ok ama bile bile beklemedeyiz. Elimizden gelen basit tedbirler ...18 kişideyiz. İnşaallah sağsalim kurtulalım ama virüs çıkıp da bu sayıda kalan, can kaybı olmayan ülke yok. Umudum var ama üZücü ve ürkütücü...
gerekli önlemleri alacağız canım dışarılara pek çıkmayacağız. temizliğe dikkat edeceğiz. dün alışverişte kolonyo ile gezdim. hem kendime hemde önüme gelenlere sıktım valla. garipseyene de milletimiz hep misafirperver olmuştur bu iş marketlere taşındı dedim.

Nasil oldu canim oglun, iyisinizdir insallah...

Bu sogan burgeri kesin yapcam bu hafta harika bir tarif canim.. :KK200:

Ne guzel yapmislar canim ,sen nasilsin, is saatlerin artttirildi mi , her sey yolunda mi?

Ne guzel bir yerdi, bende bayildim fotolara icim acildi :)
Buarada nasilsin canim?

Insanlar neden bu kadar anlayissiz ya, hatta uyarilmalarina ragmen, sen cok sabirlisin, ben hic bu kadar sabir gostermem Ozlemim...

Hangi park bu Feyzos , ne guzelmis :)

Hic basit diye dusunme canim, egzersizin kotusu olmaz, firsat buldukca yap bu bisikleti :)

Nasil ozendim sana :))

Canim kurabiye, cokotop, patates kizartmasi hepsi birarada olmus , odule saydim ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz unutma.:KK200:

Hint yemekleri :KK200: ben :)
Coronadan disrida yemek yiyemez olduk, sosyal hayat sifir :(

Egzersiz yapabildin mi canim, nasil geciyor misafirlerinizle :)

Az yemissin gulum, iyi misin, kuzun nasil?

Sarabi odule saydim canimcim, afiyet olsun ama bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden, takimimiz ilk 3'e girmek zorunda :)

Bugun spor yaparak, coronaya seni yenecegiiiiiiiz corona mesaji vermeye ne dersin kuzum :)

Canim hic egzersiz yapabildin mi, firsatin oluyor mu egzersiz icin?
Bu menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus , odule sayacagim , kalori olarak kotu degil fakat diyete uygun gidalarda degiller :)
Menulerine salata, sebze yemegi, 1 adet meyve, protein , yumurta , cig yemis ekleyerek zenginlestirebilirsin :)

1 paket biskuvi derken kocaman bir paket mi canim?

Egzersiz yapabildin mi gulum?

Egzersiz var mi kuzum?
Evet canim insanimiz malesef vurdum duymaz bu konuda ozellikle belirtiyorum soluyorum yine ayni tas ayni hamam ama o gunden beri gorusmuyorum kimseyle

gerekli önlemleri alacağız canım dışarılara pek çıkmayacağız. temizliğe dikkat edeceğiz. dün alışverişte kolonyo ile gezdim. hem kendime hemde önüme gelenlere sıktım valla. garipseyene de milletimiz hep misafirperver olmuştur bu iş marketlere taşındı dedim.
Ya insanlar hala garipsiyor ya ben onu anlamiyorum arkadas heryer bangir bangir virus diyor millet hala tuhafmis gibi garipsiyor annem gecen pazara gitti dedim ya eldiven takmis ellerine insanlar tuhaf tuhaf bakiyormus bi tane pazarcida demis abla sen niye taktin bunu diye hey allahim kimsede bi onlem yok kimse korkmuyor sanirim vakalar gitgide artiyor dahada articak kimsemi bunu farketmiyor haber dinlemiyor yada okumuyor pazarda millet elini kolunu sallaya saallaya geziyor mubarek

Back
X