- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Afiyet sifa olsun, benimde aklimda turlu yapmak var birde sicacik corba ohhh :)Taze fasulye bulgur pilavı var bnde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet sifa olsun, benimde aklimda turlu yapmak var birde sicacik corba ohhh :)Taze fasulye bulgur pilavı var bnde
Cumaya ödül olarak yicem zaten tabi kilo verdiysemCuma gunu ye olmaz mi tartidan sonra 2 gun kaldi zaten, bu haftaki odulun olsun, ne dersin :)
Afiyet olsun sizedeAfiyet sifa olsun, benimde aklimda turlu yapmak var birde sicacik corba ohhh :)
Bende diyetteyken canim en cok kisir istiyor, aman Allahim, bir insan surekli kisir dusunur mu :)Cumaya ödül olarak yicem zaten tabi kilo verdiysemmillet tatlı pasta ister bn kızartma istiyom bnde bi degisikim
![]()
Canim ben 12 yildir gurbet kusuyum, Amerikada yasiyorum.Afiyet olsun sizedeşahı kaptanım siz nerede oturuyordunuz
Demeyin böyle şeyler iftara yakınBende diyetteyken canim en cok kisir istiyor, aman Allahim, bir insan surekli kisir dusunur mu :)
Diyet yapmiyorsam aklima gelmiyor , bilmiyorum neden :))
AyyDemeyin böyle şeyler iftara yakın![]()
Farklı ülkeden bizi zayıflamaya teşvik eden tanımadan sevdiğimiz bir sürü arkadaşımız var burda hepinizi çok seviyorumCanim ben 12 yildir gurbet kusuyum, Amerikada yasiyorum.
10 yil Teksasta yasadik, 2 yildirda Kaliforniyadayiz..
Bende hepinizi ayri ayri cok seviyorum.Farklı ülkeden bizi zayıflamaya teşvik eden tanımadan sevdiğimiz bir sürü arkadaşımız var burda hepinizi çok seviyorum![]()
Tabikide candır neymiş o kızartma yağlı yağlı kısır da ne karışık bulgur yeşillik ay yenmez o
Merhabaangelnesss bugun aklimdaydin , nasilsin canim, hosgeldin :)
Yiyorsun 10 dk sonra pisman oluyorsun gulum, spor yapiyorsun her yerinden ter akiyor, yazik degil mi o emeklere.Tabikide candır neymiş o kızartma yağlı yağlı kısır da ne karışık bulgur yeşillik ay yenmez o(kalbinizden geçen başka olsa da böyle deyip beynimize uyarı gönderelim en iyisi)
Iyiyim canim benim, 2 gun gelmedin ozlettin.Merhabateşekkürler iyiyim biraz iş yoğunluğum vardı uğrayamadım.sen nasılsın tatlılar tatlısı kaptanım
![]()
zayıfladığımızda yiyeceksin kuzum sabret. tabi dozunda olacak.Ohh ohh döktürmüşsun yine, cok guzel hepsini de cok severim.
ya özgecim işte benim sorunum bu ben pişirirken doyuyorum. geçmişte eşim çok kızardı baş aşçı gibi davarnıyorsun. servisi yapıyorsun beğendiniz mi diye soruyorsun ve bizimle yemiyorsun derdi. çünkü gerçekten doyuyorum pişerken. sonrada ihtiyaç hissetmiyorum.bu yediklerim benim için çok fazla derken abartmıyordum. benim için besin süttü hep. 3 lt- 4 lt süt içince günde bütün kaloriyi alıyordum oradan.Aynen insanin sanki cakralari aciliyor kokularina karsi :))
kefir yada yoğurt şart zaten canımTeşekkürler canım inşallah hepimiz güzel eksiler görelim
Teşekkürler canım, ton balıklı salata sonrası 1 bardak kefir içtim bir de hep unutuyorum dolabı açınca aklıma geldi :) bir de o var.
Merhaba Canım bende işten geldim yemeğimi yedim nargile yapıp keyif kısmına geçiş yapacağım :)
izni yüksek yerden koparmaya çalışıyorsun bakıyorum.Habire baskı yapiyorsunuz yaa vazgeçtim yemicem kendimi kötü hissettim![]()
kaptanım yemesin ne oalcak gitsin kilolar.Patates mi yedirmiyorlar sana kuzum :)
bak sen şah-ı kaptanım falan. bir süre ilişkimize ara verelim. patates izni çıkınca neler duyar oldum.Afiyet olsun sizedeşahı kaptanım siz nerede oturuyordunuz
bak bende ona dayanamam çocuklar yalvarıyor hani kısır yapacaktın diye hep erteliyorum inanBende diyetteyken canim en cok kisir istiyor, aman Allahim, bir insan surekli kisir dusunur mu :)
Diyet yapmiyorsam aklima gelmiyor , bilmiyorum neden :))