• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy CEYDOS CEYDOS kaptan gelsin dovsun beni :))
Fasulye candir hele bulgur pilavi misss misss...
Tabikide candır neymiş o kızartma yağlı yağlı kısır da ne karışık bulgur yeşillik ay yenmez o 😯 (kalbinizden geçen başka olsa da böyle deyip beynimize uyarı gönderelim en iyisi)

Tabikide candır neymiş o kızartma yağlı yağlı kısır da ne karışık bulgur yeşillik ay yenmez o 😯 (kalbinizden geçen başka olsa da böyle deyip beynimize uyarı gönderelim en iyisi)
Yiyorsun 10 dk sonra pisman oluyorsun gulum, spor yapiyorsun her yerinden ter akiyor, yazik degil mi o emeklere.
Isin sakasi ayri da, karantinada herkes kilo aliyor, bizim takim fistik gibi citir cikacak bu karantinadan, Allahin izniyle...

Ohh ohh döktürmüşsun yine, cok guzel hepsini de cok severim.
zayıfladığımızda yiyeceksin kuzum sabret. tabi dozunda olacak.
Aynen insanin sanki cakralari aciliyor kokularina karsi :))
ya özgecim işte benim sorunum bu ben pişirirken doyuyorum. geçmişte eşim çok kızardı baş aşçı gibi davarnıyorsun. servisi yapıyorsun beğendiniz mi diye soruyorsun ve bizimle yemiyorsun derdi. çünkü gerçekten doyuyorum pişerken. sonrada ihtiyaç hissetmiyorum.bu yediklerim benim için çok fazla derken abartmıyordum. benim için besin süttü hep. 3 lt- 4 lt süt içince günde bütün kaloriyi alıyordum oradan.

Teşekkürler canım inşallah hepimiz güzel eksiler görelim

Teşekkürler canım, ton balıklı salata sonrası 1 bardak kefir içtim bir de hep unutuyorum dolabı açınca aklıma geldi :) bir de o var.

Merhaba Canım bende işten geldim yemeğimi yedim nargile yapıp keyif kısmına geçiş yapacağım :)
kefir yada yoğurt şart zaten canım
Habire baskı yapiyorsunuz yaa vazgeçtim yemicem kendimi kötü hissettim😭😭😭
izni yüksek yerden koparmaya çalışıyorsun bakıyorum. :sopa:
Patates mi yedirmiyorlar sana kuzum :)
kaptanım yemesin ne oalcak gitsin kilolar.
Afiyet olsun sizede🤗 şahı kaptanım siz nerede oturuyordunuz
bak sen şah-ı kaptanım falan. bir süre ilişkimize ara verelim. patates izni çıkınca neler duyar oldum.
Bende diyetteyken canim en cok kisir istiyor, aman Allahim, bir insan surekli kisir dusunur mu :)
Diyet yapmiyorsam aklima gelmiyor , bilmiyorum neden :))
bak bende ona dayanamam çocuklar yalvarıyor hani kısır yapacaktın diye hep erteliyorum inan

Back
X