• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar ya yemegi yedim ama icimde aşıri bi tatli istegi var 😫 eşimde pasta yapta yiyek diyor 🤣 ama yok engel olacagim kendime yapmakta yok yemekte
Bende devamlı tatlı yapıyorum bi gün eksik olsun eşim yapsana diyo ben öyle olunca hurma veya muz üzerine kakao veya bi kare bitter atıyorum ağzıma

Kızlar ben sabitim 70 den sonra benim vücut kiloyu koruyor herhalde
Cuma.67.70
Pazartesi 67.70
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @ melek ada

Bugün ne yedim
Köfteli çorba
Tavuklu güveç
Az pide 1 kaşık pilav
Salata

Sahur
1 dilim ekmek
Tonbalığı
Dom salatalik
Su
2.5 litre
Spor
10 dk alt.karin ×3=30
100 yerde bisiklet çevirme ×3= 300
100 ayakları karna cekme× 3 = 300
100 donkey tekmesi×3=300
Toplam 930
Canm kilo verme döneminde bir duraklama evresi oluyor ama sen devam et gidecek o kilolar💪

Bugünkü menüm ve gelsin cezam hazırım
Sabah
2 yumurta
Aksam
2 kaşık çorba 1 yk manti 10 tane sarma salata 3 4 kaşık et iftara misafir vardı dayanamadim yedim valla😔
Şu 2 lt
Spor
5 saat ev işi yemek 900 puan
100 bisiklet 300 puan
20 squat 60 puan
Toplam 1260
Leslie yapamadım bugün çok yoruldum gecekten bi de canlı dersim vardı bu arada baya yoruldum. Bugün fazla yediğim için pişmanım ama sarma harikaydı. Kalanıda yememek için annemle gonderdim😊
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

bugün menüm
sahur : " minik yumurta+1 kaşık kıymadan kıymalı yumurta
1 gözleme
salatalık
peynir
3 zeytin

iftar: 3 kaşık bulgur pilavı
avuç içinden fazla ramazan pidesi
3 kaşık tavuk
salata

ara : 4 kare bitter
1 ceviz,1 çiğ badem,3 fındık
1fincan süt

su : 1 litre
spor : 45 dk leslie

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111

Bugünkü menum
Sahur 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates marul
8 zeytin
5 patates kızartması
İftar
2 kase çorba
Bol salata
Ara
Yarım armut bir havuc 3 erik 8 çilek
10 bardak su yarım saat yürüyüş
Birgaripanne Birgaripanne
Canim olmamis aksam protein hic yok kan degerlerin duser kurubaklagillerden et den yogurttan tavuktan baliktan birşey olmali

kuzum bana testler yapıldı zaten tamam hormonların menopoza girmiş dediler ilaç verdiler yaşınız çok genç devam etmesini isterseniz bu ilaçı kullanın dediler. bende araştırdım hoşuma gitmedi yazılanlar kullanmadım. ama sonra ben resveratrole bağlıyorum yeniden gelmeye başladı. yani aslında uzatmaları oynuyorum gibi bişey yaşıyorum. ama doğal tavsiyelere açığım. yarışmayı cuma günü paylaştım canım

Anladım canım evet yaşın genç ama artık hep erken oluyor. Hayıt tohumu, hayıt otu içebilirsin ve adaçayı ikisi de iyi gelecektir. Ama hayıtı kür şeklinde uygulamalısın

İyi akşamlar herkese

Sahur: yarım dilim yulaflı ekmek, iki kaşık menemen, salatalık

İftar: közlenmiş patlıcan, közlenmiş domates, üç kaşık yoğurt, bir kepçe mercimek çorbası, salata

Ara: Elma, 4 tane yeni dünya, 2 hurma, 10 çiğ badem

Su: 3 litre
Spor: 50dakika pilates+30 dakika leslie
560 puan
AppLesma AppLesma

CEYDOS CEYDOS ne güzel iftar menünüz varmis, yiyenlere afiyet olsun, senin iradene hayranim.
Ben bugun epey ter attim . Bu emeklerimi çöpe atmamaliyim, kacamak yapmamaliyim.

Back
X