• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlamadim yazcaktim
takımın birinci sayfasında kurallar kısmının altında yer alan spor puanları listesi var. sporumuzu yapıyoruz o listeden yaptığımızın puanını bulup hesaplayarak menümüzün altına yazıyoruz. bende günlük olarak onları listeleyerek. cuma günleri spor derecelerini açıklıyorum.
Olabilir aslında ama puanlı olsun😊günün hareketi olmasın😅
tamam oyunu aldım bakalım çoğunluk ne isteyecek.:KK49:

takımın birinci sayfasında kurallar kısmının altında yer alan spor puanları listesi var. sporumuzu yapıyoruz o listeden yaptığımızın puanını bulup hesaplayarak menümüzün altına yazıyoruz. bende günlük olarak onları listeleyerek. cuma günleri spor derecelerini açıklıyorum.
Tamam madem bugünden itibaren yazayim

Bende puan diyeyim :KK54:

Merhaba yaşım 23 kilom 100. Pkos var bende. 3 yıldır gebelik elde edemedik. Ve 3 yılda takriben 40 kilo aldım 🙄 hızlı kilo veren bir bünyem var ama öteki ay 10 verdiysem 20 alıyorum. Belki burada aranızdan biri de benim gibidir de akıl verir bana. Yardımlaşırız belki. O yüzden katılmak istedim.
Bendede pko var canım bizde 3 yıldır gebelik elde edemedik hikayemiz benziyormus😊 hoşgeldin aramıza çok olmadi buraya katılalı ama gerçekten kilo verdim canım inşallah daha da fazla veririz hep beraber

Hoşgeldin canım bendede pko var.. zor kilo veririm kolay alırım ..ama takımla çok güzel ve eğlenceli oluyor.. inşallah sende güzel kilolar verirsin.. kilo verirken eğer regl oluyorsan ovülasyon testini denemeni tavsiye ederim.. geçen yıl ben takımdayken öyle gebe kaldım.. şimdi şükür 1,5 aylık bir kızım var
Bende pkoyum ama zor verip çok kolay kilo aliyorum😂

canım pide olmamış biraz fazla ev yapımıda olsa azaltmak lazım 2 değil bir şeklinde yemelisin
menün yine çok güzel ah o kilolar böyle verildi.
diyet menülerinin yerlerini değiştirdi arkadaşlarımız. geçmişe bir bak istersen oruç tutanlar neler yiyorlar.
gerçekten harikaydınız bu hafta aynı çizgide devamını bekliyorum.
ödül öğünü yapılmış o zaman.
hoşgeldin canım aşağıdaki formu doldurursan takıma girişini yapabilirim. ve kilolarımızı beraberce verebiliriz.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

üzme kendini olsun haftaya bildirim yaparsın 100 gr lsun bizde olsun .
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : AyTerapisii
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Van
Boyunuz : 172
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : Pkos Olduğum İçin Sürekli Kilo Alıyorum. Evlenmeden Önce Böyle Değildi Ama Evlendikten Sonra Açığa Çıktı Galiba.

-ilk olarak çocuk için. Daha sonra eşime daha güzel görünebilmek için. Ve sağlığım için.
Hayır.

Merhaba yaşım 23 kilom 100. Pkos var bende. 3 yıldır gebelik elde edemedik. Ve 3 yılda takriben 40 kilo aldım 🙄 hızlı kilo veren bir bünyem var ama öteki ay 10 verdiysem 20 alıyorum. Belki burada aranızdan biri de benim gibidir de akıl verir bana. Yardımlaşırız belki. O yüzden katılmak istedim.
Hoş geldin canım aramıza ☺ hem sohbet hem kilo verme tam yerindesin 👍😄

Kızlar günaydınn 🌻🌻
Beni de alın aranıza, kilo almanın sonu yok 😄😄 GittiGidiyor olmadan döneyim ☺
İrademe pek güvenemesem de biraz destekle iyi olurum gibi geldi
Özgecim ne dersin? Liste dışı kilo bildirimi yapsam? Şimdilik düzenli menü yazamam ama belki yavaş yavaş. . 2 gün önce tartıldım. Hazırsan söylüyorum 68.8 kiloyumm 😰🙈🙈🙈 @Yawrukush
Kikolarimiz yakınmış canım benim de 68.4 kaç kiloya kadar inmistin bu arada sen de Hoş geldin o zaman ☺

Allah senin de yardımcın olsun bitanem , aynen çok zor süreçler ,benim ki özel sektör değil
O yüzden istifa gibi bir durumum olmaz inşaallah. En çok istedigim hastaneye ve en çok
Çalışmak istediğim bölüme atandım .Bu günlerde geçer inşaallah.
İnsanlar çok zalim., Tek istediğim sorunsuz şekilde işime gidip işim bitince çıkmak
Ama.rahat vermiyorlar , sürekli kötülük pesindeler. Ama bundan sonra gereksiz insanları
Onemsemeyelim.onlar kim ki bizi uzebilsinler ,dünden beri böyle düşünüyorum.
Hepsini Allah'a havale edip geçiyorum. Şu mübarek ayda birbirimize dua edelim lütfen rahatlamamiz için :)
Başkasının duası daha çok kabul olurmuş , kızlar bize sizde dua ederseniz çok sevinirim, ramazan ayı olduğu için
Geri cevrilmez belki :)
Etmez miyiz canım inşallah her şey istediğin gibi olur 😘

Günaydın güzel takimim :) dün gece Leslie üstüne hiç ara vermeden 60 dakika dans ettm , açtım Ricky martini , nasıl stresliysem artık , pestilim cikti ,daha yapacaktim da ders çalışmam gerekiyordu . Şimdide yataktan kalkamiyorum :-)
Oooo maşallah 😍

Kızlar spor yarışması yapalım mı ? eğer olur derseniz hangisini yapalım puanlı mı olsun yoksa günün hareketi mi? yarın başlayalım diyorum o yüzden bugün oyunuzu kullanın.
Evet yapalim kaptanım, ben de puanlı diyorum ☺

Hoş geldin canım aramıza ☺ hem sohbet hem kilo verme tam yerindesin 👍😄

Canım hedefim 58 inşallah ☺

Kikolarimiz yakınmış canım benim de 68.4 kaç kiloya kadar inmistin bu arada sen de Hoş geldin o zaman ☺

Etmez miyiz canım inşallah her şey istediğin gibi olur 😘

Oooo maşallah 😍

Evet yapalim kaptanım, ben de puanlı diyorum ☺
Hoş Buldum Çokçana Teşekkürler 🙏

Tamam kaptanım oyum puanlidan yana🙋‍♀️çoğu kişide puanlidan yana olur bence 😊 gerçi kimse Milana firuze Milana firuze nin hızına yetişemiyor puanlida ama olsun yinede puanlı olsun😊
Bu ara sporu bıraktım resmen nerdeyse hic yapamiyorum.
Yanı artik sonuncu olurum her halde.

CEYDOS CEYDOS tartıldım alalecele eşim görmesin diye 😱 250 gram vermiş gözüküyorum 🙂73.100 çıktım ama gruba katılmadan bi iki gün önce 74.150 yi de gördüm hangisini başlangıç alayım sence

Bide iftara yakın unutmazsam bi daha tartılırım

Tamam kaptanım oyum puanlidan yana🙋‍♀️çoğu kişide puanlidan yana olur bence 😊 gerçi kimse Milana firuze Milana firuze nin hızına yetişemiyor puanlida ama olsun yinede puanlı olsun😊
daha fazla yapalım ondan. bende puanlıdan yana oy kullandım.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : AyTerapisii
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Van
Boyunuz : 172
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : Pkos Olduğum İçin Sürekli Kilo Alıyorum. Evlenmeden Önce Böyle Değildi Ama Evlendikten Sonra Açığa Çıktı Galiba.

-ilk olarak çocuk için. Daha sonra eşime daha güzel görünebilmek için. Ve sağlığım için.
Hayır.
hoşgeldin canım. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. bu macerada hep beraberiz. senden düzenli katılım menü paylaşımı spor ve bol su beklentisi içerisindeyim. mümkünse karbonhidrattan uzak durmalısın. yararlı karbonhidratları bünyene alman en doğrusu. hadi gazamız mübarek olsun.
Bu ara sporu bıraktım resmen nerdeyse hic yapamiyorum.
Yanı artik sonuncu olurum her halde.
ya bu hafta yaparsın canım salma

Back
X