- 3 Haziran 2015
- 37.282
- 120.808
- 798
- 36
Evet ben Aslıyımbirde şu patateslerin ölçülerini alsam ne kadar güzel olacak.kalan hepsi güzel olmuş.
tabiki gidecek bir kere yaptıysan yine yaparsın.
yahahha kız ciddi misin? yada şöyle sorayım emin misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben Aslıyımbirde şu patateslerin ölçülerini alsam ne kadar güzel olacak.kalan hepsi güzel olmuş.
tabiki gidecek bir kere yaptıysan yine yaparsın.
yahahha kız ciddi misin? yada şöyle sorayım emin misin?
bak bunda eminsin bakıyorum. peki diyete başlamada kararlı mısın? yarım bırakınca katlama gelir uyarayımda ben.Evet ben Aslıyım![]()
menün olmuş canım spor puanını hesaplarsan listeye giriş yapabilirim.hayirli aksamlar canlar
sahur
1,5 haşlanmış yumurta
domates salatalik bol marul
1 yk tahin pekmez
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmegi
iftar
5 yk makarna
1 tabak salata
1 kase yoğurt
ara elma
su 3 litre
spor 30 dk leslie
eşin haklı evham yapma lütfen. boğaz ağrısının psikolojik olduğunu düşünüyorum. ilk vakalar yayılmaya başladığında her sokağa çıktığımda boğaz ağrısı ve baş ağrısı ile dönüyordum. zaten hemen ortaya çıkmıyor diye biliyorum. bir süre kuluçka dönemi var. tabiMerhaba hanimlar. Dün ayrı odada yattım sabaha kadar hiç uyuyamadım. Gün içinde de çocuklarıma fazla yaklaşmadım oğlumu babası uyuttu . Nasıl geçecek bilmiyorum . Eşimde canını sıkma bişey yoktur diyor. Ama cok korkuyorum. Hafif hafifte boğazım ağrıyor psikoloji mi bilemedim .
Aslında annesini bu cuma görmedim.benim gittiğimde doktora gitti dedi komsum. Geçen hafta cuma gördüm iyi görünüyordu. Temasta etmedim . Ama ya bulaştıysa ya da komşumda varda bizede geçtiyse diye düşünmekten edemiyorum . Içim içimi yiyor.eşin haklı evham yapma lütfen. boğaz ağrısının psikolojik olduğunu düşünüyorum. ilk vakalar yayılmaya başladığında her sokağa çıktığımda boğaz ağrısı ve baş ağrısı ile dönüyordum. zaten hemen ortaya çıkmıyor diye biliyorum. bir süre kuluçka dönemi var. tabifyzanur bu durumu daha iyi açıklar ama benim okuduklarım hep öyle diyor.
Bugün ki iftar menüsü
Fırında tavuk patates 1 buttan bir çatal aldım 4 5 tane dilim patates yedim
su içtikten sonra tarçınlı su içtim orucumu bu şekilde açtım
Koşu bandında 1 saat koştum
Başlayacağım evet.bak bunda eminsin bakıyorum. peki diyete başlamada kararlı mısın? yarım bırakınca katlama gelir uyarayımda ben.
Ben normalde zaten kilolu değildim kiButu bütünde yiyebilirdin canım patatesi az yiyip daha iyi olurdu..ama maşallah bu kadarla doyuyorsan
1 saat temizlik yarım saat yemek yapmak puan 90 puanSahurda Çay içtim başka bi şey yemedim ve tarçınlı su.
Tamam canim, hepsini topluca yazarsan daha kolay oluyor takip etmesi :)1 saat temizlik yarım saat yemek yapmak puan 90 puan
1 saat koşu yaptım ama puanı nedir göremedim.
Tamam yarın öyle yaparım inşeALLAHTamam canim, hepsini topluca yazarsan daha kolay oluyor takip etmesi :)