• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı akşamlar
Öğlen iki yumurta bi dilim kaşar bi dilim peynir 9 zeytin bi dilim ekmek
Akşam bi kase tarhana çorbası fırında tavuklu patates salata
Türk kahvesi
Adaçayı
3.5 litre su
45 dk leslie 315
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
canjm esim menun yine cok guzel ve sporda var 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Merhaba hanimlar. Dün ayrı odada yattım sabaha kadar hiç uyuyamadım. Gün içinde de çocuklarıma fazla yaklaşmadım oğlumu babası uyuttu . Nasıl geçecek bilmiyorum . Eşimde canını sıkma bişey yoktur diyor. Ama cok korkuyorum. Hafif hafifte boğazım ağrıyor psikoloji mi bilemedim .

hayirli aksamlar canlar

sahur
1,5 haşlanmış yumurta
domates salatalik bol marul
1 yk tahin pekmez
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmegi

iftar

5 yk makarna
1 tabak salata
1 kase yoğurt

ara elma

su 3 litre
spor 30 dk leslie
menün olmuş canım spor puanını hesaplarsan listeye giriş yapabilirim.

Merhaba hanimlar. Dün ayrı odada yattım sabaha kadar hiç uyuyamadım. Gün içinde de çocuklarıma fazla yaklaşmadım oğlumu babası uyuttu . Nasıl geçecek bilmiyorum . Eşimde canını sıkma bişey yoktur diyor. Ama cok korkuyorum. Hafif hafifte boğazım ağrıyor psikoloji mi bilemedim .
eşin haklı evham yapma lütfen. boğaz ağrısının psikolojik olduğunu düşünüyorum. ilk vakalar yayılmaya başladığında her sokağa çıktığımda boğaz ağrısı ve baş ağrısı ile dönüyordum. zaten hemen ortaya çıkmıyor diye biliyorum. bir süre kuluçka dönemi var. tabi fyzanur fyzanur bu durumu daha iyi açıklar ama benim okuduklarım hep öyle diyor.

eşin haklı evham yapma lütfen. boğaz ağrısının psikolojik olduğunu düşünüyorum. ilk vakalar yayılmaya başladığında her sokağa çıktığımda boğaz ağrısı ve baş ağrısı ile dönüyordum. zaten hemen ortaya çıkmıyor diye biliyorum. bir süre kuluçka dönemi var. tabi fyzanur fyzanur bu durumu daha iyi açıklar ama benim okuduklarım hep öyle diyor.
Aslında annesini bu cuma görmedim.benim gittiğimde doktora gitti dedi komsum. Geçen hafta cuma gördüm iyi görünüyordu. Temasta etmedim . Ama ya bulaştıysa ya da komşumda varda bizede geçtiyse diye düşünmekten edemiyorum . Içim içimi yiyor.
Nasıl böyle bi hata yaptım niye evlerine girdim .

Bugün ki iftar menüsü

Fırında tavuk patates 1 buttan bir çatal aldım 4 5 tane dilim patates yedim

su içtikten sonra tarçınlı su içtim orucumu bu şekilde açtım

Koşu bandında 1 saat koştum

Butu bütünde yiyebilirdin canım patatesi az yiyip daha iyi olurdu..ama maşallah bu kadarla doyuyorsan

Bugünkü menüm sabah
Avuç ici kadar tahinli 1 dilim peynir 3 zeytin
Ogle 1 -2 yk kadar ıspanak
Akşam
Yarım keseden az çorba 1 parca tavuk 2 -3 kızartma boyutunda fırında patates 2 yk musakka
Şu 1.5 lt
Spor
4 saat ev işi 720 puan
2000 adım 100 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 1135
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Hayırlı sahurlar hepinize

Sahur: meyve tabağı(elma, muz, çilek, kivi), yoğurt, hurma, haşlanmış yumurta, 10 çiğ badem

İftar: çorba, salata, bir tabak sebze yemeği, hurma

Ara: Pulbiberli yoğurt

Su: 2, 5 litre
Spor: 30+30 dakika leslie, 30 dakika cardio
720 puan AppLesma AppLesma

Kızlar bugün çok yoruldum bir sürü alıntı da yaptım ama yazamicam hemen menümu yazıp kaçıyorum
Sahur
Bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, iki dilim ekmek, bir dilim peynir, salatalık

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, bir dilim ekmek, 4 kaşık tavuk sote

Ara bir bardak sütlü kahve

Su 2 litre
Spor 6 saat mutfaktaydim =1080 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur

Back
X