• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sahur
yağda yumurta salata zeytin peynir 1dilim ekmek çay

iftar
1kase tarhana çorbası 5kaşık ıspanak yemeği 2 köfte 1er çatal patates biber patlıcan kızartma az yoğurt bol salata 1 dilim ekmek 2 yudum üzüm hoşafı

su 2lt olmustur
spor 5 saat ev işi
puanları sonra toplarım artık

bu arada kilo bildirimi
71,1 kg

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Aksam yemegin bana gorede biraz fazla olmus canim ama insan oruc olunca kaciriyor bazen anliyorum seni..

Bugünkü menüm

Sahur: meyve tabağı(1 muz, 2 elma), 10 çiğ badem, bir kase yoğurt, bitki çayı

İftar: çorba, salata, şeker pancarı kavurması, hurma, yeşilçay

Ara: Pulbiberli yoğurt

Su: 2,5 litre
Spor: 30 +30 leslie, 30 dakika cardio
AppLesma AppLesma
:KK9: :KK9:

Hayırlı akşamlar
Yoğunluktan birşey yiyemedim pek
Akşam 5te bi Türk kahve 10 badem iki bitter
İftar saatinde bi dolu tabak susuz kuru fasulye yoğurtlu kereviz salatası
3.5 litre su
Leslie 45 dk 315puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @luges
Cok az yemissin gulum ama guzel birgun olmus :)

sahur
2 yk tahin 1 cay kaşığı pekmez
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi

akşam
8 kaşık etli patlıcan yemegi
1 tabak yogurtlu semizotu salatasi

ara elma

su 3 litre sahura kadar tamamlanacak

spor 30 dk leslie 210 p
1 saat ev işi temizlik 180 P
toplam 390 P

cokofesttt cokofesttt
:KK9::KK9:

Kendimi tanitirsam eğer, bu güzel takimdan geçen yaz mezun olmuştum 😊😊 İsmim Filiz.
Öğretmenim, şu sıralar online derslerle ödev göndermekle ve MEB'in verdiği online eğitimlere katılmakla geçiyor zamanım. (Ve çok zaman alıcı aslında)
İki kızım var Allah bağışlasın 🤗. Biri birinci sınıf. Ona ödev yaptırmak çooook zorr 😅
Bu kadar aklıma gelenler
Hoşgeldin canim. 😃
Yawrukush Yawrukush iyi akşamlar herkese 1.5 aylık bebeğim var, emziriyorum ve grubunuza katılmak istiyorum. Aranıza alabilecek misiniz beni? Birde emziren anneler varsa sütünüzü etkilemeden nasıl beslenmek gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
Hoşgeldiniz. Grubumuzda emziren annelerimiz var insallah sütünü etkilemeden verirsin kilolarını.

Bizdede tatlı sorunu oluyo yemek sıkıntı değil bazen ona kızartma veya benim yememem gereken yemekleri yapıyorum o zaman kendime başka ayarlıyorum sende neden sorun oluyorki kendinemi engel olamıyorsun
Engel olamamak deil bazen doymuyorum orta duzeyde olsa cok cok cok yesemde aclik hissediyorum hele ki oglumu emzirdikten sonra kizimda da boyleydi

Benim esimde cikolata canavari ama Allahtan hayat boyu yemesem aklima gelmez cikolata:)
Kendisi eve zula yapar resmen, 8-10 paket alir:)
Ayyy sanki benim eşimi anlatıyorsun kaptanım adamı markete yumurta almaya yolluyorum bi poşet çikolata ıvır zıvır alıyo ben severim tatlı çikolata o sebeple bitter alıyorum kendime nefsim köreliyor

Engel olamamak deil bazen doymuyorum orta duzeyde olsa cok cok cok yesemde aclik hissediyorum hele ki oglumu emzirdikten sonra kizimda da boyleydi
Emzirmek gerçekten çok acıktırıyor haklısın ama karbonhidrat az yemeğe çalış emin ol çok çok daha iyi kilo verirsin ben emzirerek on kilo verdim bebeğim 5 aylıktı 80 kiloydum 70 oldum emin ol başarırsın 🥰❤️

o ne demek bugün önemli değil kontrol tartısı cuma gecikmesin yeterki tatlım. hümamı öp benim için.
ooo az olmuş bir öğüne toplanmış. böyle vücudun çalışmayabilir.
hayır canım yok öyle eşim evde vs kabul etmiyorum:sinirli: kendini tutmayı başaramazsan ileride verdiğin kilolar eşim evde diyerek hep geri döner. hayır demeyi bileceksin.
takımın 1. sayfasında spor puanları var canım oradan yaptığın sporu bulup hesaplayabilrisin
kızmamız liste için değil ki senin hayaline kavuşabilmen için.
olur mu listede olsam daha çok üzülecektim . neyse sporla telafi edeceğim yarın ,eliptik yürüyüş ,pilates derken yakarım ben , bünyem çabuk toparlıyor , sen çukurda tek başına takılacaksın yine:21::eek::KK70:300 zıpzıp cezası da var ohh yansın yağlar:KK48:

İyi akşamlar hanımlar bugünkü menüm
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı tost ( küçük)
Yarım su bardağı kefir
Domates, salatalık, yeşil çay

İftar
1 parça ızgara tavuk, fırında pişmiş sebze , salata ,

Ara:
4-5 tane çilek +
Chia puding ( 1 su bardağı süt, 3 yk chia tohumu, 1 tatlı kaşığı bal, 1tatlı kaşığı Hindistan cevizi) bu belirttiğimin sadece çeyreğini yedim

Su: şimdilik 1 litre 2,5 litreye tamamlıycam sahura kadar
Spor: 15 dk Leslie 😔 + 20 mekik + 50 zıp zıp
105+60+100= 265 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Selam kızlar nasılsınız? İki üç gündür çok yoğunum okuyamadım adam akıllı yazılanları şimdi biraz okumaya çalışacağım inşallah kız uyanmazsa ☺️
Öncelikle kilomu soyliyim maalesef artidayim 😥 sebebini biliyorum ama bu aralar çok tost yedim sahurda iki dilim ekmek yiyordum sadece arada iftarda da yedim söz cumaya kadar çok sıkı tutucam ve 67 leri gorucem insallah
Cuma 68.4
Bugun 68.7
Fark +300
Hemen menümu de yazayım
Sahur
Dün 20 kişiye yemek hazirlayinca Çok yoruldum ve yine iki dilim ekmek ve iki dilim kaşarla tost yedim bir de hurma

Iftar
Yarım kase ezogelin çorba, iki kaşık pilav, yarım tavuk but, bir tane lahana sarma

Ara bir fincan kahve

Su az oldu 2 ye tamamlicam inşallah en az 1.75 litre olur

Spor 2 saat ev isi = 360 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur

Peki canim bugunluk kilo bildirimi yapma ama menulerine dikkat etmiyorsun son zamanlarda o artinin sebebi menuler olabilir, lutfen dikkat et Tansucum :)

Canim daha isinma turlari bunlar, yeni uyandim sayilir, sade kahvemi aldim , simdi ziplamalara basliyorum, aksama kadar saatler var, spor cok cok yapilabilir gulum.
Regliyim niyetli degilim, tabi oruc degilken daha kolay oluyor :)

Ceydos 50 adet kuru biber ve patlicani sadece kucuk cay bardagi bulgur ile yaptim.
Gerisi sadece kiyma, 1 sogan,2 domates ve baharatlar.
Yani bir ogunde 4-5 adet kuru dolma yesem 1-2 kasik bulgur yemis olurum.
Dolma aslinda diyet icin cok kotu bir besin degil.
Ama misal ananem eskiden yokluktan kiymayi azicik koyar pirincle doldururdu hep dolmalari ozaman haklisin o dolmalar hep karbonhidrat oluyor :)
Yinede olsada onun ellerinden yesem dolma. (Annem babam calisiyordu beni ananem dedem buyuttu ahh gittim o gunlere)

Canim hic sorun degil, canini sIkma , sagligina dikkat et yeter..

Dondu canim, yeter artik 70 kirmizi cizgimdi , 70i gordum Feyzos :))

Canim spor yapamiyor musun hic?
Ya da neden yapamiyorsun?

Bak bu moralini bozmasin, diyet isi cok inisli cikisli, bugun 100 gr arti gorursun yarin 500 gr gider tamam mi canim..
Cok iyi gidiyorsun sakin duzenini bozma... :KK200:

Canim 200 ziplama cezasi yazacagim cunku 1 tabak patates puresi diyete uygun degil gulum.

Lahmacun ne kadar canim, egzersiz var mi?
Su ne kadar, her seyi topluca yazarsan bizim icinde not almak kolay olur..
Hiç canım istemiyor sadece temizlik yapıyorum.
Haftaya chole ting 2 week başlıcam. Gün gün kendimi vucud resmi çekip ölçü alıcam. Bir çok kişide gözle görülür fark var bakalım bende de olacak mi😊 bu hafta baslamıyorum. Çünkü hem hastayım şişkinlik var her yerimde. 2 cisi kendimi çekmek için Tripod ve tartı sipariş verdim.

Back
X