• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hiç bitmeyen bir döngünün içinde gibi hissediyorum. habire yemek pişiriyorum yaaaaa bitsin ramazan geçsin corona artık. gerçi şükür halimize o kadar düştü ki burada risk daha rahat dolanır oldum.
Ayni ruh halindeyiz canim..
Gececek diye umuyorum...

ayy ben hala çok korkuyorum ceydos, dün sabah işe giderken şu otobüslerde 4 lü koltuklar oluyor ya ona oturdum , karşımdaki iki koltuk boştu yanım da boştu. kızın birisi geldi karşıma oturuverdi. yıldırım hızıyla hiç bir şey demeden ayağa fırlayıp kalktım . kız şok oldu . arkamdan seslendi hanım efendi oturmuyorum kalktım gelin diye , utandım cevapta veremedim. sonra yanıma geldi duymuyormusunuz diyor. cılız sesle maskenin içinden duyuyorum dedim de o duymadı . sonra döndüm yönümü. cebimden peçete çıkardım , peçeteyle tutuna tutuna ayakta gittim işe ,geri dönmeyi yediremedim gururuma :KK48: işin kötü tarafı kızla aynı yerde indik uzaktan bir baktım benim hastane kartından var , sağlık çalışanı çıktı benim hastanede.
Cok keyifle okudum bu yaziyi ama kotu olmus kuzum ya :)

Hoşgeldin canım🤗 Benin’in hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş tebrik ederim 💕

Selam canım iyiyim ben diyete ayak uydurmaya çalışıyorum düzeni oturtamadım hala

Süper canım 👏👏🥰
Ilk zamanlar zor oluyor kuzum duzen oturtursun birkac gune eminim :)

56 kiloyum canım hedefi 48 yaptım :) daha buralardayım . kaptişlerim benim hedefi güncellesek yarın ki liste için . 55.9 çıkarsam yarın listeye girmek istiyorum . bildirimimi saat 17 gibi yapsam yarın olur mu ? işten 4 te çıkıyorum ,sabah yaparsam fazla çıkarım diye yapmak istemiyorum da.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Tamamdir canim, guncelleyelim.. :KK200:

14 mayıs menüsü

Sahur
Domates
Salatalık
Peynir
3 zeytin
4 tane kalem böreği
1 fincan bitki çayı

İftar
Bir kase ayran çorbası
Bir yemek tabağı karışık kızartma 🙄 (üzgünüm)
3 dilim kadar da ekmek
Olmamis gulum bu menu..

Böyle listemi oluyordu ah ben çok eksik kaldım alisamadim daha yazmaya bu hafta daha dikkat edicem
Evet canim bu hafta menulerini duzenli yazmadin , 1 hafta daha duzen oturtmak mi istersin yoksa kararliim listeye gireyim mi dersin?

Tamamdır. Cumartesi başlıyoruz👍👏
Chole ting 2 week shred (bel ve karın) ve
Slim thighs & legs workout that works( ic uyluk ve dış bacak)
Toplam 25 dk. Önemli olan hergun düzenli yapmak.
Başlamadan tartilin ve olculerinizi alın. Öncesi sonrası karsilastiralim😊 ben şimdiden çok heyecanlandım 😁
Ben bunlarla Karataya devam edicem. Ve bir detoks suyu hazirlicam. Herkese şimdiden başarılar 😊 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Tamam canim, mezuram yok ama baslangic kilomu not edip baslayacagim..

Ramazanda tartilma işi nasıl oluyor niyetliler için saat kaça kadar bildirim yapiyoruz
Canim her cuma gunu , tarti fotografimizla, en gec aksam saat 17ye kadar kilo bildirimimizi yapiyoruz.:KK200:

Guzaydin guzel arkadaslarim, umarim hepiniz cok guzel eksiler gorursunuz, basgul hepinizi guldursun.

AppLesma AppLesma canim sen listemize ilk girdiginde ilk hedefin 72, ikinci hedefin 65 idi, ben hedefini 65e revize etmeyi unutmusum.Kaptanlara ve editore yazip izin istedim mezun olabilmen icin.Tarti alma komsundan canim , ilk hedef kilona ulastigin icin mezun olacagini dusunuyorum.Yarismadan mezun olup bizimle diyetine istedigin kadar devam edebilirsin.. :KK200: Komsunun tartisini kullanmak zorunda kalmani istemiyorum.:KK36:

Arrietty_ Arrietty_ canim izne ayrilmak istiyor musun?
Melegimkorusun Melegimkorusun , matilda34 matilda34 kizlar listeye girmek istiyor musunuz, eger istiyorsaniz, uyandigimda sizleride ekleyecegim.
deniz diyette deniz diyette 60 kg gelirsen senide listeye ekleyecegim kuzum.

*** 4. Takım 674. Etap ***

AppLesma (66.5///%)Mezun olmak istiyor, hedef:72
Arietty_ (67.5///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
Meryem1306 (74.9///%)
erciyes111 (68.4///%)
Milana firuze (67.7///%
)
cokofesttt (63.9///%)
Beklenen2 (74.2///%)
Tanssss (80.7///%)
mifihafa (71.6///%)
Aomine Daiki (63.8///%)
Aycaokurcan (75.7///%)
luges (74.3///%)
asena87 (60.9///%) 670. etapta 60.9 kg ile izne ayrilan uye geri dondu , yuzdesi 4'e bolundu.
fyzanur (60.8///%) 665. Etapta 60.8kg ile izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 9'a bolundu, hedef:48

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 674. Etap***

Melegimkorusun (63.5///%) 657. etapta 63.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu,yuzdesi 17'ye bolundu.

Matilda34 (84///%) 606.etapta bildirimsiz izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 69'a bolundu, baslangic tarihi 08.05.2020, baslangic kilosu:84, Hedef: 68
Derya_the_queen (68.8///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Ceydos (63.9///%) 670. etapta izne ayrildi.
plasticwoman (105.4///%) 669. etapta izne ayrildi.
Puuff (87.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:27.02.19 , baslangic kilosu:93.0 , hedef kilosu:57
Periannem (63.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 06.03.20, baslangic kilosu:67.0, hedef:50
fmad (59.9///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
melek ada (57.4///%) baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
deniz diyette (61//%) ozenti isimli, 627. etapta bildirimsiz 60 kg ile ayrilan eski uye geri dondu , baslangic tarihi:09.04.2020, baslangic kilosu:66, hedef:55
Gonulmeyvesi (73.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 06.05.2020, baslangic kilosu73.3, hedef:57
MigiMadid (88.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80

Böyle listemi oluyordu ah ben çok eksik kaldım alisamadim daha yazmaya bu hafta daha dikkat edicem
InsAllah canim
Tamamdır. Cumartesi başlıyoruz👍👏
Chole ting 2 week shred (bel ve karın) ve
Slim thighs & legs workout that works( ic uyluk ve dış bacak)
Toplam 25 dk. Önemli olan hergun düzenli yapmak.
Başlamadan tartilin ve olculerinizi alın. Öncesi sonrası karsilastiralim😊 ben şimdiden çok heyecanlandım 😁
Ben bunlarla Karataya devam edicem. Ve bir detoks suyu hazirlicam. Herkese şimdiden başarılar 😊 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Tamamdir canim olcu alirim birazdan bir de foto cekilicem
Ramazanda tartilma işi nasıl oluyor niyetliler için saat kaça kadar bildirim yapiyoruz
Ikindin sanirim

Ayni ruh halindeyiz canim..
Gececek diye umuyorum...

Cok keyifle okudum bu yaziyi ama kotu olmus kuzum ya :)

Ilk zamanlar zor oluyor kuzum duzen oturtursun birkac gune eminim :)

Tamamdir canim, guncelleyelim.. :KK200:

Olmamis gulum bu menu..

Evet canim bu hafta menulerini duzenli yazmadin , 1 hafta daha duzen oturtmak mi istersin yoksa kararliim listeye gireyim mi dersin?

Tamam canim, mezuram yok ama baslangic kilomu not edip baslayacagim..

Canim her cuma gunu , tarti fotografimizla, en gec aksam saat 17ye kadar kilo bildirimimizi yapiyoruz.:KK200:
Bende de yok 😂 evdeki demir metreyi kulanicam 🤣

iyi günler kizlar 🥰

geçen cuma 74,3
bu cuma 73,3
fark -1 kg
yüzdelik 1,34

haftaya hedefim 72,7
AD8BE746-1B52-4F08-A9B1-1784F4A6E84B.webp

Hayırlı cumalar
Gecen cuma ; 74,9
Bugün 74,8
Fark ;100 gr
Yuzde 0,132
Kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum. Grubu kötü etkilemwk istemiyorum. Ramazan boyunca diyet yapamadım. Liste dışı devam edeyim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Canim bak diyetine duzenli uymamana ragmen 100gr eksidesin.Ramazanda bitmek uzere, hedefine ulasmak niyetindeysen izne ayrilma..Ama diyorsan ki biraz molaya ihtiyacim var , kesin kararliyim,ozaman elbette izne ayiririm..Yine son karar senin gulum...

Son düzenleme:
Ben cok mutlu ve gururluyum.Harika bir takim arkadasi, sorumluluk sahibi bir uye oldun,kilolari verdin,kendine ,sagligina ne guzel bir sey yaptin.Gururlandik,mutlu olduk..Sen yine bizimle 65e dus ama mezuniyet rozetinide Al kuzum💙💛🙏
Kaptanim ben burdan ayrılırsam kesin kilo alirim liste dışı devam edebilirmiyim . Hafta ici tartı alarak başlayabilirim.

Ben cok mutlu ve gururluyum.Harika bir takim arkadasi, sorumluluk sahibi bir uye oldun,kilolari verdin,kendine ,sagligina ne guzel bir sey yaptin.Gururlandik,mutlu olduk..Sen yine bizimle 65e dus ama mezuniyet rozetinide Al kuzum💙💛🙏
Çok teşekkür ederim cok mutlu oldum yazdiklariniz icin. Hepsi sizin ve arkadaşlarım sayesinde oldu . Hakkınızı helal edin sizin desteğiniz olmasaydı kaptanim yapamazdım

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
Kaptanlarım oncelikle sizlere cok tesekkur ederim . 5 aydir Benim kahrimi cektiniz. Arkadaslarim destekleriniz icinde sizlere tesekkur ederim.
Hepiniz hakkınızı helal edin .
Gece gece aglatacaksin , hakkim varsa helali hos olsun.Bir daha alma o kilolari.Hem daha dur 65e kadar devam ediyoruz canim..♥️

Kaptanim ben burdan ayrılırsam kesin kilo alirim liste dışı devam edebilirmiyim . Hafta ici tartı alarak başlayabilirim.
Tabiki devam edebilirsin.Ben tarti sIkIntimiz var diye seni mezun ediyorum ama sen istedigin kiloya kadar,zayiflamaya devam edeceksin.Hatta istedigin kiloya ulastiktan sonra bile bizimle kalip kilo almadan,kilonu koruyabilirsin.♥️

Back
X