• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Kaptanlarım hemen gittim tartı aldım geldim
65.90
Geçen hafta 66.50
Bu hafta 65.90
Fark 600 gr
Yüzde 0.90

Eklentiler

• 20200515_121124.webp
    20200515_121124.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29
Hayırlı cumalar
Gecen cuma ; 74,9
Bugün 74,8
Fark ;100 gr
Yuzde 0,132
Kaptanım ben izne ayrılmak istiyorum. Grubu kötü etkilemwk istemiyorum. Ramazan boyunca diyet yapamadım. Liste dışı devam edeyim
hep derim 100 gr olsn bizim olsun ama eksi olsun. ben ayrılma derim canım.
AppLesma AppLesma canim bugun mezun oluyorsun, komsundan sakin tarti alma.Aman ha cok dikkat et kendine,ailene.Ne guzel bir gun mezunumuz var♥🥰
yaaa 6. takım mezun vermiş onu gördüm çok kıskanmıştım artık bizimde olacak yaşasın.
neden üzülüyorsun canım ileride yeni hedefle yeniden takıma girersin. ama mezun olmak girdiğim günden bu yana hayalim. anlının akı ile takıma bol destek olarak sorumlu bir şekilde davranarak mezun oluyorsun daha ne ister insan.
Kaptanim ben burdan ayrılırsam kesin kilo alirim liste dışı devam edebilirmiyim . Hafta ici tartı alarak başlayabilirim.
tabi ki burada olacaksın başka gidecek yerin mi var? burada devam edeceksin kilo vermeye.

Kizlar yaaa... 😈
Gercekten temiz yiyorum.
Aç uyuyorum , 😯
3 litre içiyorum suyu 💟
ekmek makarna pilav tüketmiyorum
tatlı çok uzun zamandır yemiyorum😡
arada bir gerçekten düşük kalorili besleniyorum 😬
3 haftadır çok düzenli spor yapıyorum🙆

ama şu an baktığım zaman diyete başlayalı 5 hafta olmuş

haftada Ortalama 1 kilo vermişim😭

O da zorlama ile sıkma ile inatla😭

Yani bu diyetsiz sporsuz kilo verdim diyenler nasıl veriyor Ben anlamıyorum 😈

benim metabolizmam mı yavaş yoksa onların kimi hızlı😈

Ya da YouTubeKi'daler yalan mı söylüyor 😜
ah ah bende aynılarını söylüyorum bak bugün 4 hafta oldu neredeyse sıfır kaçamaklı 4 hafta gram düşüş yok kilomda.
Fazla mı yiyorsun 🙄 temiz yiyorum derken
Bence azalt porsiyonu
daha azaltırsa yiyecek bişey kalmaz. baktın mı yediklerine
Kaptanlarım hemen gittim tartı aldım geldim
65.90
Geçen hafta 66.50
Bu hafta 65.90
Fark 600 gr
Yüzde 0.90
kız ne yaptın mezun olacan neden aldın şimdi ah kaçık kadın ne diyeyim ben sana. ama fark çok güzel

ah ah bende aynılarını söylüyorum bak bugün 4 hafta oldu neredeyse sıfır kaçamaklı 4 hafta gram düşüş yok kilomda.

kız ne yaptın mezun olacan neden aldın şimdi ah kaçık kadın ne diyeyim ben sana. ama fark çok güzel
Bende yediklerime bakıyorum fazla yiyorum gibi geliyor 🙄

Alışkanlık oldu ne yapıyım 😃😃😃

Ayni ruh halindeyiz canim..
Gececek diye umuyorum...

Cok keyifle okudum bu yaziyi ama kotu olmus kuzum ya :)

Ilk zamanlar zor oluyor kuzum duzen oturtursun birkac gune eminim :)

Tamamdir canim, guncelleyelim.. :KK200:

Olmamis gulum bu menu..

Evet canim bu hafta menulerini duzenli yazmadin , 1 hafta daha duzen oturtmak mi istersin yoksa kararliim listeye gireyim mi dersin?

Tamam canim, mezuram yok ama baslangic kilomu not edip baslayacagim..

Canim her cuma gunu , tarti fotografimizla, en gec aksam saat 17ye kadar kilo bildirimimizi yapiyoruz.:KK200:
Ben sana bırakıyorum kaptanim sen almak istersen listeye gireyim bu hafta daha düzenli girerim buraya da

Back
X