Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep derim 100 gr olsn bizim olsun ama eksi olsun. ben ayrılma derim canım.
yaaa 6. takım mezun vermiş onu gördüm çok kıskanmıştım artık bizimde olacak yaşasın.AppLesma canim bugun mezun oluyorsun, komsundan sakin tarti alma.Aman ha cok dikkat et kendine,ailene.Ne guzel bir gun mezunumuz var♥
![]()
neden üzülüyorsun canım ileride yeni hedefle yeniden takıma girersin. ama mezun olmak girdiğim günden bu yana hayalim. anlının akı ile takıma bol destek olarak sorumlu bir şekilde davranarak mezun oluyorsun daha ne ister insan.Çok uzgunum![]()
tabi ki burada olacaksın başka gidecek yerin mi var? burada devam edeceksin kilo vermeye.Kaptanim ben burdan ayrılırsam kesin kilo alirim liste dışı devam edebilirmiyim . Hafta ici tartı alarak başlayabilirim.
Gecen hafta 61.0
Bu hafta 60.6
Fark 0.4
Yüzde 0.655
yapma canım düşük kilolarda az gitmesi çok normal cezalandırma kendini.Daha iyi sonuc bekliyordum, sadece -400 yaaaÖdül mödul yok bana
![]()
dikkat etmiyorsun canım biraz daha dikkatle gidecektir kilolar.Regl 5 gün kala
15 Mayıs 2020. Kilom :86,9
evet canım liste dışıListedişi devam ediıyprum değil mi![]()
dikkat etseydin düşüş görecektik ama sen menülerine hiç dikkat etmedin.Gecen cuma da bu cuma da 80.7 sabitim sukur![]()
![]()
fark harika canım tebrik ederim. bugün fotoğraflı bildirim yapıyoruz. tartı fotoğrafı ekleyebilir misin?Kizlar merhaba birkac gunden beri yazamiyorum kusura bakmauin cok yogunum 2 cocukla ugrasiyorum malum. Kilo bildirimi icin hemen yazayim eedim guncel kilom 77
ah ah bende aynılarını söylüyorum bak bugün 4 hafta oldu neredeyse sıfır kaçamaklı 4 hafta gram düşüş yok kilomda.Kizlar yaaa...
Gercekten temiz yiyorum.
Aç uyuyorum ,
3 litre içiyorum suyu
ekmek makarna pilav tüketmiyorum
tatlı çok uzun zamandır yemiyorum
arada bir gerçekten düşük kalorili besleniyorum
3 haftadır çok düzenli spor yapıyorum
ama şu an baktığım zaman diyete başlayalı 5 hafta olmuş
haftada Ortalama 1 kilo vermişim
O da zorlama ile sıkma ile inatla
Yani bu diyetsiz sporsuz kilo verdim diyenler nasıl veriyor Ben anlamıyorum
benim metabolizmam mı yavaş yoksa onların kimi hızlı
Ya da YouTubeKi'daler yalan mı söylüyor![]()
daha azaltırsa yiyecek bişey kalmaz. baktın mı yediklerineFazla mı yiyorsuntemiz yiyorum derken
Bence azalt porsiyonu
kız ne yaptın mezun olacan neden aldın şimdi ah kaçık kadın ne diyeyim ben sana. ama fark çok güzel
Bende yediklerime bakıyorum fazla yiyorum gibi geliyorah ah bende aynılarını söylüyorum bak bugün 4 hafta oldu neredeyse sıfır kaçamaklı 4 hafta gram düşüş yok kilomda.
daha azaltırsa yiyecek bişey kalmaz. baktın mı yediklerine
kız ne yaptın mezun olacan neden aldın şimdi ah kaçık kadın ne diyeyim ben sana. ama fark çok güzel
gerçekten fazla onu geçtim yararlı değiller hep karbonhidrattan oluşuyorBende yediklerime bakıyorum fazla yiyorum gibi geliyor![]()
tebrikler canım güzel bir dönüş gerçekleştirdin .Eki Görüntüle 2635404 Eki Görüntüle 2635405
Herkese selam.
An itibariyle geri dondum.
Kilom iyi masallah wc cikmamama ragmen.
Herkese guzel sonuclar...
18.04.2020 :60.9
Bugun :60.0
Fark :0,9
Yuzde: :1,48
/4 :0,37
fark harika canım tebrik ederim. bugün fotoğraflı bildirim yapıyoruz. tartı fotoğrafı ekleyebilir misin?
Alışkanlık oldu ne yapıyımah ah bende aynılarını söylüyorum bak bugün 4 hafta oldu neredeyse sıfır kaçamaklı 4 hafta gram düşüş yok kilomda.
daha azaltırsa yiyecek bişey kalmaz. baktın mı yediklerine
100 gr fark var en azından bu hafta daha fazla dikkat etmelisin.Geçen cuma: 67.7
Gu gun: 67.6
Fark: 0.1
Yuzde: 0.14
Gelicek hafta hedef: 67.0
Çok uzgunum.
şimdi mezun olmuyor musun ben anlamadım ve baskül senin mi?Alışkanlık oldu ne yapıyım![]()
Ben sana bırakıyorum kaptanim sen almak istersen listeye gireyim bu hafta daha düzenli girerim buraya daAyni ruh halindeyiz canim..
Gececek diye umuyorum...
Cok keyifle okudum bu yaziyi ama kotu olmus kuzum ya :)
Ilk zamanlar zor oluyor kuzum duzen oturtursun birkac gune eminim :)
Tamamdir canim, guncelleyelim..
Olmamis gulum bu menu..
Evet canim bu hafta menulerini duzenli yazmadin , 1 hafta daha duzen oturtmak mi istersin yoksa kararliim listeye gireyim mi dersin?
Tamam canim, mezuram yok ama baslangic kilomu not edip baslayacagim..
Canim her cuma gunu , tarti fotografimizla, en gec aksam saat 17ye kadar kilo bildirimimizi yapiyoruz.![]()
Teşekkürler öyleymiş:)17.00 diye biliyorum canim :)