• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biliyorum canim yanlislikla oldugunu,geyiğine yazdim bende.
Ama ceydoş madem sordun az evvel 10,15 tane findik yedim yaaaa🙈
Alismisim 1 aydir her turlu yemege,bir anda bosluga dustum😛
Hemen keto tariflerle devam...
Sahurda muthis bir sey yapacagim tarifini yazarim sonra.
:) simdi korkudan hep temkinli davrancam yalniz canim hahhahaha

çok şişim ama gidip yürüyeceğim hahah hem gün geçmiş olacak 24 sonrası cumartesi sporuna dahil ederim nasıl fikir.
benim gözümden kaçan bir kaçamak mı vardı da ben görmedim neden kızmış deniz diyette deniz diyette
Kacamak yapsa sen kesin görürsün, en minik puntolari bile okuyosun canim :) :)
Şu reklamlardan kurtulmak icin ben de deneyim o dediğini.

:) simdi korkudan hep temkinli davrancam yalniz canim hahhahaha
Bu arada sen galiba ketojenik beslenmeyi merak ediyorum demistin.
Yaptikca tarifleri veririm.bu arada hala keto mantigini bilmem ceyda gibi ama tariflerini cozdum ve harika oldugu icin mantigini merak etmiyorum😛😛😛
2 aydir harika seylerle besleniyorum.
Surekli krep,pizza,borek falan da yapiyorum.harika bir seymis ama hicbir seyin abartilmamasi gerektigini dusunenlerdenim sadece bu 2,3aydir cok mutluyum.
Yani normal hayatimda da mutluyum ama kasmadan yemek,degisik tarifler bana asiri huzur verdi,diyet mantigindan uzak olunca.
Iyi geceler✋

PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

:sampiyon::sampiyon::sampiyon: 1. @erciyes111 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:rapci::rapci::rapci:2.
@Milana firuze :rapci::rapci::rapci:
:KK9::KK9::KK9:3.
B Beklenen2 :KK9::KK9::KK9:
:KK200:4.
Yawrukush Yawrukush :KK200:
:KK200:5. @Tanssss :KK200:
:KK200:6.
CEYDOS CEYDOS :KK200:
:KK200:7.
Melek Ada Melek Ada :KK200:
:KK200:8.
AppLesma AppLesma :KK200:
:KK200:9.
Arrietty_ Arrietty_ :KK200:
:KK200: 10.
@Melegimkorusun :KK200:
:KK200: 11.
@Aycaokurcan :KK200:
:KK200: 12.
@fyzanur :KK200:
:KK200:13. deniz diyette deniz diyette :KK200:
:KK200:14. @luges :KK200:
:KK200: 15. asena87 asena87 :KK200:
:KK200: 16. @MigiMadid :KK200:
:KK200:17. Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi :KK200:
:KK200:18. @cokofesttt :KK200:
:KK200:19. @AyTerapisii :KK200:

Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.

Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.

:sinirli::sinirli: @Derya_the_queen @fmad @hsbaharmert matilda34 matilda34 M Meryem1306 mifihafa mifihafa @Periannem @plasticwoman @Puuff :sinirli::sinirli:

Aslında Ben hemen hergün yürüyüş yaptım. hatta arada leslıe de yaptım ama yazamadım.

İyi geceler
Sahur 2 dilim yumurtali ekmek kalmasin diye yedim peynir zeytin salata cay 2 catal kazandibi 1 parca yaz helvasi

İftar
2 kepce hazir mantar corbasi 1 tabak manti 1 kase salata

Ara 1 kucuk kase bol karisik meyveli magnolya 1 buyuk kupa nescafe

Ara 1 buyuk fincan turk kahvesi 1 avuc kiraz birkac erik

Su 2 lt yi gecti
Spor saymadim ama az da olsa karisik biseyler yaptim yine su almaya gittim. Birde 2 damacana suyu pazar arabasi ile getirdim izmir bugun acayip sicakti uzerimde de feracem le gelene kadar bayagi ter attim.

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

stitch stitch sen buralarda mısın canım ☺️ Ben de izinden döndüm ama artılarla döndüm 🙈 sen nasılsın ?
Hosgeldin canim 🤗 yerlesmemistir henuz o artilar, gider hemen 😉
Ben buralarda degilim cok, sadece etiketlendigim mesajlari okuyabiliyorum, onun harici cok kaos geciyor zaman. Sen nasilsin?

Yeni merak,menumu paylasayim hemen😛

13 00:2kk peynir,1 sucuklu yumurta
18 30:taze fasulye 1 tabak-sebzeli karabugday 5 dolu yemek kasigi-1 bardak ayran
20.30:ince dilim kavun-5 findik

Gun icinde: 2 lt su,10 bardak cay,1 neskafe,1 Turk kahvesi

Egzersiz:
3500 adim
200 merdiven
150 jj

Puanlama yapilmiyordur herhalde bugun.

Valla kavun findik falan hep bu izin surecinde cikti ortaya hatirlayanlar bilir sadece 2 ogun yerdim😛😛😛

Seviliyorsunuz
💕
Hosgeldin asena87 asena87 donmekle iyi yaptin

geçen hafta 74,2 kg gelmiştin canım ama yinede fark güzel 74,8 bir önceki haftanın kilosu
harikasın düzenli istikrarlı.
birinci sayfada yüzde hesaplaması mevcut oradan kopy çekebilirsin. fark harika tebrik ederim.
pes valla vermediğin hafta yok nazarım değmesin.
kız o menülerle nasıl veriyorsun çözemedim. ama tebrik ederim.
üzüldüm senin adına
Canim salata ve doya doya zayifla kitabima goz atiyorum ve sonuc bu. Haftaya hedefim 6li sayilari gormek insallah.

AppLesma AppLesma tebrikler canim sen hedefine ulasdin darisi bana. Ayni tarihte girmistik. Sen benden azimli ciktin. Umarim kilonu kurursun. Burada kalmaya devam edecekmisin.
Evet canim burdayım. Eğer ayrılırsam hemen alirim ama yanlız bugün biraz mezun olunca kudurdum🤦‍♀️🤢🤢 yarın hemen başlıyorum dikkat etmeye

15 mayıs menüsü

Sahur
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
3 zyetin
Yarım ceviz
Bir fincan bitki çayı
2 dilim ekmek

İftar
Bir kase şehriye çorbası