• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush ikinize de herşey için teşekkür ediyorum düzenli bir şekilde devam edemediğim için kimsenin hakkına girmek istemiyorum yarışmadaki herkese başarılar dilerim.. görüşmek üzere 🌸🖑
kendini tam toparladığında bekleriz canım. biz teşekkür ederiz.

Braz öyle yaptım ama hastalandım malesef:KK43:

Canım kusuruma bakma gerçekten çok üzgünüm bende regl oldum ve bir haftadır ağrı çekiyorum nerdeyse hala daha ağrım var ama
bugün biraz daha iyiyim elime telefon bile alamadım pek ondan buraya da günlr sonra ilk defa girdim :KK43: menülerin ço güzel olmuş mesajların hepsini okuyamadım ama inşallah güzel bit eksi gelir

Evet canım o gün nohut yapmıştım
Ekmek yememiştim iki kaşık bulgur ve bir kase cacık yrmiştim yazacam diye aklımdaydı ama fırsat olmadı

Üzgünüm canım kusuruma bakma

Canım hakkını helal et haklısın ama çok rahatsızlandım bu ay çok ağır geçiriyorum reglimi günlerdir anca kendime gelebildim bide gebelik beklentisindeyim o da hepten etkiliyor inşallah çok başarılı olursın ve hedef kilona ulaşırsın 🤗
Geçmiş olsun canım. hastalık olunca dicek bişey yok.şimdi iyiysen önemli olan o.inşallah bebek hayallerinde biran önce gerçekleşir🙏tartıldım mi peki sonuç nasil🤔

Geçen hafta 67.6
Bugün 67.2
Fark 0.4
Yüzde 0.59

Eklentiler

• _20200522_164320.webp
    _20200522_164320.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 25
Back
X