• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo bildirimi
Gecen cuma:69.4
Bugun:68.9
Fark:500gr
Eki Görüntüle 2638602
harika özgecim hemde bu kadar stresli bir haftada.
Kolay gelsin 😘
Canim detoksun icinde ne var
bizimle de paylas
Gözümden kacmis olabilir..
iftar sonrası paylaşayım canım.
Geçen hafta :90.2 kg
Bu hafta :87.4 kg
Fark: 2,8 kg
Yüzde :3,10
vay be müthiş şok oldum.
kaptanlarım iftar vakti yaklaşıyor menümde güveç var pide ekmege bana bana ekmek kısıtlaması olmadan özgürce iftarimi yapmak istiyorum musade varmidir ödül olarak yaniiii🙈😁 orucbitiyor hic doya doya pide yiyemedim hep ucundan ucundan Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
müsade senin bugün özgürsün 1 öğün boyunca.
hatta -100 geldi. tebrikler canım. durmak yok yola devam.
Ahahha kaptanada sonunculuk yakisirdi , cok guldum yaaaaa:KK70::KK70:
bende güldüm ona canım birincilikleri kaptırmıyoruz. hiç yapmamış olmaktan iyidir. uykusuz ateş beklediğin saatlerle sen zaten haftanın birincisisin. Allah sana bir daha yaşatmasın bunları.

harika özgecim hemde bu kadar stresli bir haftada.
iftar sonrası paylaşayım canım.
vay be müthiş şok oldum.
müsade senin bugün özgürsün 1 öğün boyunca.
hatta -100 geldi. tebrikler canım. durmak yok yola devam.

bende güldüm ona canım birincilikleri kaptırmıyoruz. hiç yapmamış olmaktan iyidir. uykusuz ateş beklediğin saatlerle sen zaten haftanın birincisisin. Allah sana bir daha yaşatmasın bunları.
Canimmmm cok cok :KK200:

Esim harikasin , bu hafta seninle yeterince ilgilenemedim kusuruma bakma canim..

Cok guzel yapmissin canim, gunluk menu-egzersiz ve ictigin su miktarini duzenli yaz canim, guncel kilonuda yaz liste girisini yapabileyim.
Birde kendini tanitirsan, takimdaki diger arkadaslarda seni tanimis olurlar :)

Canim bu hafta boyle olmus , haftaya guzel bir eksi gelecegine eminim :)

Bu hafta ikimizde cok dikkat ediyoruz Ozlemim, soz mu ?

Harika gidiyorsun, hedefe neredeyse ulastin kuzum.. :KK9:

Ne guzel bir eksi canim :)

Tebrikler kuzum:KK9::KK9:

Listeye girisin hayirli olsun canim, liste sorumlulugunu biliyorsun, duzenli paylasimlara devam canim..:KK9:

Harika bir eski bayildim.:KK9::KK9:

Tebrikler Feyzosum:KK9::KK9:

Az olsun eksi olsun gulum:KK9:

Bu ekside guzel kuzum, tebrikler.:KK9:

Tebrikler gulum.:KK9:
Sağol kaptanim bu sefer hedefe ulaşırım inşallah😊

:rolleyes::rapci::KK9:Arkadaslarim yarisma sonuclandi, bu hafta derece geldi, hepinizin emeklerine saglik, 3. olduk, yurekten kutluyorum.:halay::KK76::KK73:

:kk77:Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim 1 ogun olmak sartiyla, odullerinizi yapabilirsiniz.Pazar gunu bayram eger bayram odulu yapmak isterseniz bu hafta bayrama ozel olarak odullerinizi pazar gunu yapabilirsiniz.:kk77:

Lutfen bayramda ipin ucunu kacirmayalim , verdigimiz bu guzel kilolari geri almayalim kizlar, hepimiz ekstra dikkat edelim..:KK5:

Guzel arkadaslarim 2 saate yakindir bilgisayar basinda listelerle ugrasiyorum:KK53::confused: , simdi izninizle ben kuzularimla, onlarin odev ve oyunlariyla ilgilenmeye kaciyorum.:anne:
Tekrar tebrik ediyorum hepinizi, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere.
Es yarismamizin sonuclarini ve yeni es listesini gece hazirlayacagim.
Hepinize hayirli iftarlar. :KK200:

CEYDOS CEYDOS 400 gitmiş canım tebrikler bunun arkası gelir artik
:rolleyes::rapci::KK9:Arkadaslarim yarisma sonuclandi, bu hafta derece geldi, hepinizin emeklerine saglik, 3. olduk, yurekten kutluyorum.:halay::KK76::KK73:

:kk77:Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim 1 ogun olmak sartiyla, odullerinizi yapabilirsiniz.Pazar gunu bayram eger bayram odulu yapmak isterseniz bu hafta bayrama ozel olarak odullerinizi pazar gunu yapabilirsiniz.:kk77:

Lutfen bayramda ipin ucunu kacirmayalim , verdigimiz bu guzel kilolari geri almayalim kizlar, hepimiz ekstra dikkat edelim..:KK5:
çok sevindim dereye girmemize darısı önümüzdeki haftanın başına. ben bayramın 1. günü detoksa başladığım için ödülümü bugünden aldım.

4. takımın harika kadınları hepinizi kocaman kucaklıyorum . verdiğiniz kilolar ve sizlerle gurur duyuyorum. her ne kadar arada çemkirsemde hepinizi ayrı ayrı ve çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. her zaman olduğu gibi bugün menülere yorumsuz takılıcam. ödül yaparsanız lütfen ödül olduğunu belirtin bende not edeyim.yoksa ben sizin fazla yediklerinizden birini ödül olarak listeye alabilirim. bu kadar vıcık vıcıklık yeter gevşersiniz falan.

4. takımın harika kadınları hepinizi kocaman kucaklıyorum . verdiğiniz kilolar ve sizlerle gurur duyuyorum. her ne kadar arada çemkirsemde hepinizi ayrı ayrı ve çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. her zaman olduğu gibi bugün menülere yorumsuz takılıcam. ödül yaparsanız lütfen ödül olduğunu belirtin bende not edeyim.yoksa ben sizin fazla yediklerinizden birini ödül olarak listeye alabilirim. bu kadar vıcık vıcıklık yeter gevşersiniz falan.
Kaptan Müge Anlı gibisin hem tatlı hem sert :) :)

Canim cok ozletme kendini ,hazir oldugunda bekliyoruz yine.:KK200:

Tebrikler canim:KK9:

Harika bir eksi gozlerim isildadi canim.:KK9::KK9:

Ooo seytanin bacagi guzel kirilmis kaptanim.:KK9::nazar:

Az olsun eksi olsun canim.:KK9:

Ne guzel gitmis bu hafta kilolar canim, yarin firsat bulursan tartilip foto paylasabilirsin kuzum.:KK200:

Bu hafta suya yukleniyorsun o zaman, esin yakinda gelirse seni citir citir gorsun :)

Bende o psikolojiyi yeniden tatmak istiyorum canim :)
Ay inşallah ❤️

menüm
iftar
Bir kase yoğurt
soya soslu tavuk sote (2servis kasigi)
makarna (1servis kaşığı)ödül olsun
salata
Bir ince Dilim Karpuz

ara
erik papaz 20 küçük, annemlerin bahceden geldi tuzsuz yedim :)

sahur yapmiyorum.

su 3 litre
spor 30 dakika Leslie 210puan
bugün benim incelediğimi söyledi görenler.
İnsallh simarmam ;);)

Bravoooo👏👏👏

Menulerini gozden gecirip degistirmelisin tarzini ozaman canim.

Yaaaaaa harikasinnnn👏👏👏👏
Seni su an en iyi ben anlarim.gecenlerde 59,5u gordugumde yani 5 li sayilari,okadar farkli hissediyor ki insan...
Tebrikler canim eşim🤩

Ozaman menuleri degistirme vakti geldi canim,eskiden kilo vermissin zaten ben de inaniyorum sana.

Yani kilo verip vermemeni gectim aslinda,niye tuhaf seyler oluyor cozmekte zorlaniyorum 🙄

Harika otesiiiii🤩🤩🤩

Harika cok guzel canim.

Milanacigim hep ayni yorumu yaparim sana,az ve öz gidiyorsun bu istikrar cok iyi.
Ama onceden daha cok sohnet ederdin bu ara menu yazip gidiyorsun bazen.insallah her sey yolundadir.

👏👏👏👏tebrikler.
biraz daha hizlanabilir ama kilon verilmeye musait...

Bravooo hel boyle git insallah👏👏👏

Yaaaa harika vallaaa ne denir👏👏👏👏

Oooo kaptan 1.olmus
👏👏👏👏 tebrikler canim.

Yanlis hatirlamiyorsam yeni dogum yapmistin ona ragmen guzel gidiyor kilolarin👏👏👏

Az oz istikrarli👏👏👏

Aaa cok guzel bravo👏👏👏

Hele sukur yaaaaa🤩🤩🤩
Tmm artik her hafta gider bu😀

Keske biraz hizlansan 60 li kilolar daha keyiflidir,fotograf yok mu bu arada.

Bravo👏
Kurallarin bozulmamasi adina fotigrafi unutmasan iyi olur 🤩

Iyiyim canim.
O,2 vermisim ama reglim iste ona guveniyorum🤩🤩🤩
Ama sen harikasinnnn.artik hedeflerimiz ayni😀

Ooo ozgecigim👏 👏 👏
Tesekkurler canim, zaten geldigimdede soylemisdim hedefim her hafta duzenli olarak 500 gram vermekdi boylede oldu cok sukur.
Hic bir sorun yok canim sadice internetim yok, tan evdeyik wi-fi ile idare ediyorum.

kaptanlarım iftar vakti yaklaşıyor menümde güveç var pide ekmege bana bana ekmek kısıtlaması olmadan özgürce iftarimi yapmak istiyorum musade varmidir ödül olarak yaniiii🙈😁 orucbitiyor hic doya doya pide yiyemedim hep ucundan ucundan Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Eşim akşamları sıcak sıcak pide getiriyo hergün bana o gün bugündür hadi ye diyor 😂bende diyorum bi gün kaldı yarın yerim içimde kalmasın

Bugün baya hırslandım
Umarım.duzgun beslenmisimdir
Kahvaltı: 2 tane haşlanmış yumurta
3 zeytin 2 tane etimek
Domates salatalık
Öğlen: mantar sote 5 kasik.
1 bardak ayran
Akşam: bir kase çorba
Ara: bir bardak kiraz
Spor : 30 dakika fitness 300
15 dakika eliptik 100
Su: 2 buçuk litre

Hahahaha
Aynen katılıyorum. Ben de bayila bayila yiyorum hazir aş yumul düş 😂😂
Ay bende ayni da tabi kocayi yakalayip mutfaga sokabilirsem😂😂
Bravoooo👏👏👏

Menulerini gozden gecirip degistirmelisin tarzini ozaman canim.

Yaaaaaa harikasinnnn👏👏👏👏
Seni su an en iyi ben anlarim.gecenlerde 59,5u gordugumde yani 5 li sayilari,okadar farkli hissediyor ki insan...
Tebrikler canim eşim🤩

Ozaman menuleri degistirme vakti geldi canim,eskiden kilo vermissin zaten ben de inaniyorum sana.

Yani kilo verip vermemeni gectim aslinda,niye tuhaf seyler oluyor cozmekte zorlaniyorum 🙄

Harika otesiiiii🤩🤩🤩

Harika cok guzel canim.

Milanacigim hep ayni yorumu yaparim sana,az ve öz gidiyorsun bu istikrar cok iyi.
Ama onceden daha cok sohnet ederdin bu ara menu yazip gidiyorsun bazen.insallah her sey yolundadir.

👏👏👏👏tebrikler.
biraz daha hizlanabilir ama kilon verilmeye musait...

Bravooo hel boyle git insallah👏👏👏

Yaaaa harika vallaaa ne denir👏👏👏👏

Oooo kaptan 1.olmus
👏👏👏👏 tebrikler canim.

Yanlis hatirlamiyorsam yeni dogum yapmistin ona ragmen guzel gidiyor kilolarin👏👏👏

Az oz istikrarli👏👏👏

Aaa cok guzel bravo👏👏👏

Hele sukur yaaaaa🤩🤩🤩
Tmm artik her hafta gider bu😀

Keske biraz hizlansan 60 li kilolar daha keyiflidir,fotograf yok mu bu arada.

Bravo👏
Kurallarin bozulmamasi adina fotigrafi unutmasan iyi olur 🤩

Iyiyim canim.
O,2 vermisim ama reglim iste ona guveniyorum🤩🤩🤩
Ama sen harikasinnnn.artik hedeflerimiz ayni😀

Ooo ozgecigim👏 👏 👏

Ben bu kadar guveni bosa cikarmam canim sagol
Esim harikasin , bu hafta seninle yeterince ilgilenemedim kusuruma bakma canim..

Cok guzel yapmissin canim, gunluk menu-egzersiz ve ictigin su miktarini duzenli yaz canim, guncel kilonuda yaz liste girisini yapabileyim.
Birde kendini tanitirsan, takimdaki diger arkadaslarda seni tanimis olurlar :)

Canim bu hafta boyle olmus , haftaya guzel bir eksi gelecegine eminim :)

Bu hafta ikimizde cok dikkat ediyoruz Ozlemim, soz mu ?

Harika gidiyorsun, hedefe neredeyse ulastin kuzum.. :KK9:

Ne guzel bir eksi canim :)

Tebrikler kuzum:KK9::KK9:

Listeye girisin hayirli olsun canim, liste sorumlulugunu biliyorsun, duzenli paylasimlara devam canim..:KK9:

Harika bir eski bayildim.:KK9::KK9:

Tebrikler Feyzosum:KK9::KK9:

Az olsun eksi olsun gulum:KK9:

Bu ekside guzel kuzum, tebrikler.:KK9:

Tebrikler gulum.:KK9:
Kaptanimmmm yaaa sen soz istersinde ben vermezmiyim soz veriyorum haftaya o iki kilo gidicek

Cuma menum

Sabah 11.00 oglen olmus yine 20200522_110456_Richtone(HDR).jpg
Ekmegimin bitanesini yarim biraktim

Ara 13.30
1 sekersiz turk kahvesi

1 tane muz

Oglen 15.30
2 biber dolmasi ufakti biberler 1.dilim ekmek

Aksam 20.00
Yarim kofte 3 5 tane patates attim agzima cok aciktigimi hissettim oglana yedirirken otlandim

2 lt su
500 ip atlama 100 u cezamdi
30 dk leslie
Bugecelik bukadar.

500 ip ×2 1000 puan
30dk leslie ×7 210 puan
2 saat ev isi yemek vs × 3 360 puan
Toplam 1570 puan CEYDOS CEYDOS

Son düzenleme:
Back
X