• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler
Sahur
Yarim tabak aksamdan kalan manti 2 lokma ekmek az lorlu yumurta salatalik domates peynir cay yesil cay

İftar
1 kepce sulu kofte corbasi 5 kasik pilav ustu 1 kepce nohut 1 kase cacik dereotlu naneli az pancar salatasi bol limonlu sarmisakli sirkeli 1 catal biber patates kizartma kizimin lokmasi

Ara sade nescafe buyuk bir kupa
(valla kizim kalbura basti yapti ama ben tadina bile bakmadim canim cok istemesine ragmen tuttum kendimi
Su tam bilemiyorum ama 1 den fazla
Spor yok sadece ev isi
Spor yarismasi bugunden mi sayiliyordu ona gore biraz yapmaya calisayim

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87

AppLesma AppLesma eski esim yine beraberiz hadi bakalim destegini bekliyorum sen mezun oldun ben daha burdayim bende artik mezun olmak istiyorum seni cok merak ediyorum bu arada 20 kg baya bir fark gorenler taniyamaz resmen tebrikler darisi basima

Yarın başlayacağım detoks listesi aşağıda kızlar. diyetisyenin adını unuttum yoksa ayıp olmasın diye eklerdim.Eki Görüntüle 2639111 Eki Görüntüle 2639112 Eki Görüntüle 2639113 Eki Görüntüle 2639114 Eki Görüntüle 2639115
Diyetisyen mehtap yakut. Arada detoks listeleri paylaşıyor kızlar bakabilirsiniz. Annem bu diyetisyenle 20 kilo verdi. Ben sevemedim yöntemini bir aylık aldım ama uygulayamadım. Tuzsuz yağsız diyetler veriyor genelde

ekmek çok olmuş üzgünüm ceza gelmeli matilda34 matilda34
tutmayın düşüyor kilom.
bir yudum çay bir yudum su yap ben kahve ile aynı sistemi uyguluyorum.
kısmen beğendim diyebilirim çünkü reçel var.
ekleyecektim unuttum bak . birazdan ekleyeyim

olmuş canım spor müthiş.
Ne cezamiiiiii 😣😣😣bayram bayram yapma be gülommmm ahahahhaha
Kim korkar kiz cezadan vur matilda34 matilda34 cezanın dibine dibine yanliz dizimi cok zorlama sakat zatiii😂😂

Menum dun
Sahur domates salatalık peynir zeytın aynı
İftar 1 kase yeşil mercimek çorbası
Fırında patates kofte 3 kofte 2 patates
Deniz börulcesı yogurtladım 1 tabak yedım
Salata biraz fazla yedım

Spor 500 ip atlama
Su 2 litre

Yenı eşim M MaviFeslegen hayırlı olsun ikimize de canım.
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Afiyet olsun eski esim deniz borulcesi bendee severim

Yahuuu benim esim nerde matilda34 matilda34 aktif enerjik bi esin oldu ama sen yoksun yahu bi ses ver canim benim bu hafta bizi kimse tutamasın lütfenn....
Tutamaz canım tabiki tam aradığım essin😊ben bugün çok meşguldü ağda saç boyama kendi kuaforum oldum bugun

ekmek çok olmuş üzgünüm ceza gelmeli matilda34 matilda34
tutmayın düşüyor kilom.
bir yudum çay bir yudum su yap ben kahve ile aynı sistemi uyguluyorum.
kısmen beğendim diyebilirim çünkü reçel var.
ekleyecektim unuttum bak . birazdan ekleyeyim

olmuş canım spor müthiş.
2.5 dilim normal değil mi

Tutamaz canım tabiki tam aradığım essin😊ben bugün çok meşguldü ağda saç boyama kendi kuaforum oldum bugun
Yaaa neguzel benimde cok ihtiyacim var kuoforler acildi acilmasinada guvenemiyorum ben henuz sari saclarim acaba koyumu yapsam diyorum

Back
X