- 3 Aralık 2019
- 907
- 2.977
- 43
İyi geceler
Sahur
Yarim tabak aksamdan kalan manti 2 lokma ekmek az lorlu yumurta salatalik domates peynir cay yesil cay
İftar
1 kepce sulu kofte corbasi 5 kasik pilav ustu 1 kepce nohut 1 kase cacik dereotlu naneli az pancar salatasi bol limonlu sarmisakli sirkeli 1 catal biber patates kizartma kizimin lokmasi
Ara sade nescafe buyuk bir kupa
(valla kizim kalbura basti yapti ama ben tadina bile bakmadim canim cok istemesine ragmen tuttum kendimi
Su tam bilemiyorum ama 1 den fazla
Spor yok sadece ev isi
Spor yarismasi bugunden mi sayiliyordu ona gore biraz yapmaya calisayim
Yawrukush
CEYDOS
asena87
AppLesma
eski esim yine beraberiz hadi bakalim destegini bekliyorum sen mezun oldun ben daha burdayim bende artik mezun olmak istiyorum seni cok merak ediyorum bu arada 20 kg baya bir fark gorenler taniyamaz resmen tebrikler darisi basima
Sahur
Yarim tabak aksamdan kalan manti 2 lokma ekmek az lorlu yumurta salatalik domates peynir cay yesil cay
İftar
1 kepce sulu kofte corbasi 5 kasik pilav ustu 1 kepce nohut 1 kase cacik dereotlu naneli az pancar salatasi bol limonlu sarmisakli sirkeli 1 catal biber patates kizartma kizimin lokmasi
Ara sade nescafe buyuk bir kupa
(valla kizim kalbura basti yapti ama ben tadina bile bakmadim canim cok istemesine ragmen tuttum kendimi
Su tam bilemiyorum ama 1 den fazla
Spor yok sadece ev isi
Spor yarismasi bugunden mi sayiliyordu ona gore biraz yapmaya calisayim