- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
Aynı performansı senden de beklerimYaaa tam aradigim es valla nasil bir es dayanismasidir harikasin esim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı performansı senden de beklerimYaaa tam aradigim es valla nasil bir es dayanismasidir harikasin esim
Emrin basim ustune kuzum sen 50 de ben 100 yapimO zaman 50 mekik verdim sana![]()
Sen merak etme hic canim o is bendeAynı performansı senden de beklerim![]()
Sakın öyle bı hata yapma az sabret veya loreal in sana uygun nosunu araştır al dipleri boya çok zor degil.Yaaa neguzel benimde cok ihtiyacim var kuoforler acildi acilmasinada guvenemiyorum ben henuz sari saclarim acaba koyumu yapsam diyorum
Bende baya hırsliyim. Spora da baya yüklendim 2 gündür. Ama vücudumu tanıyorum.. çok hızlı kilo veremiyorum. O yüzden yavaş yavaş ilerlerim.muhtemelen. ama fark çok gelirse insallah çok motive olurum.Ayyy dilerdeydin demisim diplerdeydin dicektim valla hic oralarda kalici degilim bu hafta cok hirs yaptim sende durumlar nasil
Kime savaş açıyoruz kız kendine gel. sen yine temkinli ol emir komutaya zarar vermeyelim
Canim onemli olan verebilmek ilk hafta 2 kiloya yakin verdim 1 hafta duraksadi topige bbaslayinca geri vermeye basladim onemli olan vucuda caktirmadan vermek geri depolama yapmasin diyeBende baya hırsliyim. Spora da baya yüklendim 2 gündür. Ama vücudumu tanıyorum.. çok hızlı kilo veremiyorum. O yüzden yavaş yavaş ilerlerim.muhtemelen. ama fark çok gelirse insallah çok motive olurum.
fazla karbo olmamış mı iftar.iyi aksamlar kizlar
sahur
2 tane tavada yumurta
1 dilim kepek ekmegi
iftar
1 kase az sehriyeli çorba
1 tabak yogurtlu kare erişte
1 kase salata
su 2 litre
spor 30 Dk leslie 210 P
Milana firuze
CEYDOS
Yawrukush
asena87
@AppLesma huhu bak bak ne yakaladım. sanki çok yüklenmişsin karboya olmamışİyi geceler
Sahur
Yarim tabak aksamdan kalan manti 2 lokma ekmek az lorlu yumurta salatalik domates peynir cay yesil cay
İftar
1 kepce sulu kofte corbasi 5 kasik pilav ustu 1 kepce nohut 1 kase cacik dereotlu naneli az pancar salatasi bol limonlu sarmisakli sirkeli 1 catal biber patates kizartma kizimin lokmasi
Ara sade nescafe buyuk bir kupa
(valla kizim kalbura basti yapti ama ben tadina bile bakmadim canim cok istemesine ragmen tuttum kendimi
Su tam bilemiyorum ama 1 den fazla
Spor yok sadece ev isi
Spor yarismasi bugunden mi sayiliyordu ona gore biraz yapmaya calisayim
Yawrukush
CEYDOS
asena87
@AppLesma eski esim yine beraberiz hadi bakalim destegini bekliyorum sen mezun oldun ben daha burdayim bende artik mezun olmak istiyorum seni cok merak ediyorum bu arada 20 kg baya bir fark gorenler taniyamaz resmen tebrikler darisi basima
oh ne güzel sözde ben bugün kendime bakacaktım ama giysi kaldırmaya başladım.Tutamaz canım tabiki tam aradığım essinben bugün çok meşguldü ağda saç boyama kendi kuaforum oldum bugun
ekşi mayalı ekmek boyutunda düşün dlimleri2.5 dilim normal değil mi
ödülünü kaydettim canım afiyet olsunBugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Aksam
4 tavuk parcasi kebap
1 tabak salata
1 kase mercimek corbasi
2 b ayran
2 k icli kofte kucucuktu gelinligimiz yapmis o kadar küçüktü ki hosuma gitti bende oyle yapicam artik
Ara
Ufacik bir parca sutlu irmik tatlisi odul
Spor
10000 adim 500 p
Su
10 bardaktan fazla
Yawrukush
CEYDOS
Melek Ada
taş gibiyim bana bişey olmaz açın savaş yıkılmam ayaktayımKime savaş açıyoruz kız kendine gel. sen yine temkinli ol emir komutaya zarar vermeyelim![]()
bugün fosss çıkabilirim ama yarın korkun benden daha işlerim bitmedi survivorda gibi hissettim kendimi aydi ceyda diye birileri bağırıyor sanki.
Evet haklısınız. Gitsinler gelmesinler inşallahCanim onemli olan verebilmek ilk hafta 2 kiloya yakin verdim 1 hafta duraksadi topige bbaslayinca geri vermeye basladim onemli olan vucuda caktirmadan vermek geri depolama yapmasin diye
Ben nefis terbiyesi için yaptım 7 gün yaptım. 10 güne niyet etmiştim. Açlık Allahın nimetlerinden dır herkese nasip olmaz. Allah kolay getirsin. 36 saat yaparsın hiç merak etme. Ama öncesinde bir kaç gün hazırlık yapmalısınMenüm
Yok
:)
Kizlar 36 saatlik aclik orucu yapitigini yazmisti forumda bir arkadas.
Ben de deniyorum. İnsallh faydali olur hem nefis terbiyesi,hem kilo vermek icin niyetlendim
Puuff
ay masallh canimmmBen nefis terbiyesi için yaptım 7 gün yaptım. 10 güne niyet etmiştim. Açlık Allahın nimetlerinden dır herkese nasip olmaz. Allah kolay getirsin. 36 saat yaparsın hiç merak etme. Ama öncesinde bir kaç gün hazırlık yapmalısın
Evet kademeli süre uzatmak en iyisi uzanlar da alimlerde böyle tavsiye ediyor. Nefsimin artik abartılı olduğunu düşünüp bir anda basladim ben . Bunun eksilerini yaşadım ama güzel bir deneyimdi yinede. 7 günün sonunda kocam zorla bozdurdu.ay masallh canimmm
Benim de hedef kademeli aclik suresini uzatmak,
Bu guzel cevap için teşekkur ederim canim.
Evet kademeli süre uzatmak en iyisi uzanlar da alimlerde böyle tavsiye ediyor. Nefsimin artik abartılı olduğunu düşünüp bir anda basladim ben . Bunun eksilerini yaşadım ama güzel bir deneyimdi yinede. 7 günün sonunda kocam zorla bozdurdu.
İnsallh birlikte arkadas olur yine yapariz.,Evet kademeli süre uzatmak en iyisi uzanlar da alimlerde böyle tavsiye ediyor. Nefsimin artik abartılı olduğunu düşünüp bir anda basladim ben . Bunun eksilerini yaşadım ama güzel bir deneyimdi yinede. 7 günün sonunda kocam zorla bozdurdu.