• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birgaripanne Birgaripanne luges luges
Mersin yöresinde kaynar denilir bu içeceğe
Kök zencefil 4-5 adet
Kök zerdeçal 4-5 adet
Karanfil avuç içi yarısı kadar
Havlıcan kökü 4-5 adet
Tane yenibahar avuç içi yarısı kadar
Kabuk tarçın 2-3 adet
Kızamık şekeri 2-3 adet

bu malzemeleri büyük bir tencereye koyup içerisini su ile doldurup kaynat su 2, 2,5 litre olur. Bi güzel kaynasın karanfil tarçın kokuları o kadar güzel tüm evi sarıyor :)
Bu kızamık şekeri çok önemli bu tarifte , lohusa şekeri de denir .
Ben bunu termosa koyuyorum sıcak kalıyor 2 -3 günde bitiriyorum.
Aynı malzemelerle bir iki kere daha kaynatabilirsin

ben çok faydasını gördüm 82 kg doğuma girdim 70 kiloya indim hem emzirme hem bu içecekle, ama yememden hiç kesmedim , ilk aylar bebek için çok önemli , süt harici hiçbirşey vermedim ilk 6 ay.
Sonrasında 66 kg ye düştüm. Şu an diyet yapmaya çalışıyorum

süt için bir de şeker katmadan meyve kompostosu çok iyi gelir Erik olur kayısı olur 🥰

12.00 1 pogaca disarida😔
15.00 1 kurabiye disarida😔
18.30 1 sucuklu yumurta,2 kk peynir

2 lt su 8 kupa cay 2 Turk kahvesi 1 sutlu neskafe.

Hareket:5000 adim-360 merdiven.

Bana yakismayan bir menu.
Ilk kez oldu hemen hemen😔gaflette bulundum.
Hadi kiz bana,vur,kır,döv 🙈 B Beklenen2
Canim eğer calisiyorsan yemeğini yanında götürebilirsin. Okullar açıkken yemeğimi bnde goruruyordum🤣 evet gelelim cezaya sadece pogacaya ceza 200 zıp gelsin bakalim😊 su ne kadar içtin canım.Ayrica bnde artı çıkıyorum ilaç kullanıyorum ondan olabilir ama

Bilmiyorum ki neden inşallah geçer biranonce.sen tahlil yaptırdın mi yakında bı vitamin eksikligin falan mı var acaba d vitamini demir eksikliği kilo verimini çok etkiliyor da
ya haklısın ben hiç güneşe çıkmıyorum diyete başladığımda düzenli içiyordum şimdi bıraktım tamam hemen kalkıp bir d vitamini çekiyorum. tahlil mi hayır yaptırmıyorum neden mi iğne korkum var.:KK71:

Bıraktım gittim bulguru😍🤗 bakalım ceydos un detoks u vardı ya sabah onu yedim yeşil çay bitmişti siyah cay ictim .limonlu suyu da biraz zor ictim ama içtim .listeye kendi yorumumu katacağım 🤣
ay o limonlu su zaten daha çok içimi kurutıyordu. ama yeşil çay önemli ödem için o.hemen tedarik et yarın yeşil çay iç
Birgaripanne Birgaripanne luges luges
Mersin yöresinde kaynar denilir bu içeceğe
Kök zencefil 4-5 adet
Kök zerdeçal 4-5 adet
Karanfil avuç içi yarısı kadar
Havlıcan kökü 4-5 adet
Tane yenibahar avuç içi yarısı kadar
Kabuk tarçın 2-3 adet
Kızamık şekeri 2-3 adet

bu malzemeleri büyük bir tencereye koyup içerisini su ile doldurup kaynat su 2, 2,5 litre olur. Bi güzel kaynasın karanfil tarçın kokuları o kadar güzel tüm evi sarıyor :)
Bu kızamık şekeri çok önemli bu tarifte , lohusa şekeri de denir .
Ben bunu termosa koyuyorum sıcak kalıyor 2 -3 günde bitiriyorum.
Aynı malzemelerle bir iki kere daha kaynatabilirsin

ben çok faydasını gördüm 82 kg doğuma girdim 70 kiloya indim hem emzirme hem bu içecekle, ama yememden hiç kesmedim , ilk aylar bebek için çok önemli , süt harici hiçbirşey vermedim ilk 6 ay.
Sonrasında 66 kg ye düştüm. Şu an diyet yapmaya çalışıyorum

süt için bir de şeker katmadan meyve kompostosu çok iyi gelir Erik olur kayısı olur 🥰
bunu bende duymuştum benim sütümde azdı annem yapalım edelim diyordu. bulamadık lohusa şekeri kaldı.

Haklısın kaptanım, kilo vermede protein çok önemli. Dikkat edeceğim 👍

Canım ben de spor özürlüyüm inan hiç sevmezdim hareket etmeyi. Buranın sayesinde az da olsa spor yapmaya çalışıyorum vee bu azicigin bile faydasını gördüm. O yüzden devam 😉

Menün çok güzel canım, biraz da spor olsa harika olur☺️

Az ve sık yemek benim için de çok uygun. Üç saati geçerse sonrası kendimi durdurmakta zorlanıyorum. Ara öğünler benim için de çok önemli

Kaptanım sen bırak bu detoks işini, zaten güzel gidiyorsun az az olsun sağlıklı olsun ☺

Online diyet miydi canım bir de fiyatı ne çok merak ettim 😄

Amin kaptanım. Kolileme deyince aklıma taşınmak geldi sizde mi tasinacaksiniz yoksa

Canım benim tabi ki önceliğin bebeğin ama dediğin gibi sağlıklı besleniyoruz aslında. Ben de emziriyorum tabii benim kız büyük 7,5 aylık. 5. Aydan sonra ek gıdaya tadimlara başladım sonrasında da kendimi burada buldum (iyi ki bulmuşum😍) herkes için aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben dereotunu yiyorum bir de su önemli. Naçizane tavsiyem.

Çok iyi canim 👍😉 suyu biraz daha artirsan iyi olur
Canm online diyeti uygulamıyorum. Beslenme düzenimi değiştirdim. Kilo aldıracak besinleri tüketmemeye çalışıyorum. Diyet almanı tavsiye etmem ben 400 lira verdim ama uygulayamadım. Burda yazdıklarımı paylaşmak su içmeye dikkat etmek daha etkili bence. Yağsız tuzsuz öğünler oluyor diyette ve uygulanabilirliği sürdürülebilirliği çok yok.

Kızlar bu diyetisyenin bana verdiği bir haftalık program. Tahlil falan verdim. Herkes yapabilir ben uygulayamadım. Yapmak isteyen yapabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200528_121037_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200528_121037_com.android.chrome.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200528_121028_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200528_121028_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 37
ya haklısın ben hiç güneşe çıkmıyorum diyete başladığımda düzenli içiyordum şimdi bıraktım tamam hemen kalkıp bir d vitamini çekiyorum. tahlil mi hayır yaptırmıyorum neden mi iğne korkum var.:KK71:

ay o limonlu su zaten daha çok içimi kurutıyordu. ama yeşil çay önemli ödem için o.hemen tedarik et yarın yeşil çay iç
bunu bende duymuştum benim sütümde azdı annem yapalım edelim diyordu. bulamadık lohusa şekeri kaldı.
İğne korkusu mu var ama bunu yenmelisin canım 😊menopozda var diyorsun kan degerlerin değişmiş olabilir hormonlarında tabi. bı tahlil yaptirirsan eksikliğe göre bi tedavi alırsın kilo vermende hızlanır hem

İğne korkusu mu var ama bunu yenmelisin canım 😊menopozda var diyorsun kan degerlerin değişmiş olabilir hormonlarında tabi. bı tahlil yaptirirsan eksikliğe göre bi tedavi alırsın kilo vermende hızlanır hem
2 yıl önce aldılar kanımı baktılar değerlerim çok iyiydi. bence yeter hayatım boyunca vücuduma giren iğneler 50 sonrasıda girer yok valla hazırladım şimdi d vitaminimi foşşşş eridi suda içicem.

Merhaba kaptanim iki gündür feci baş ve kulak ağrısı çekiyorum korkudan Dr a da gidemiyorum.agri kesicilerle idare etmeye çalışıyorum ama mideme bulantida yapıyor migren gibi bişi noldu bana anlamadım.senin detoks sonucun ne oldu peki
Geçmiş olsun canım. Vertigo'ya uyuyor gibi anlattıklarin

Yaa ne yapmak lazım biliyor musun
Bende olmuştu çok berbat birşey. Umarım öyle değildir seninki. Şimdi öyle değilse boş yere tavsiye vermek de istemem

Standart bir ilacı var. Yatmayıp gözünü uzaklara dikip sabit şekilde dışarıyı izleyince biraz düzelir vertigoysa. (Bir de hareketleri var kulak kristalleri yerine girsin diye ama denemeni önermem doktora gitmeden. Bir de öyle Vertigo değilsen olursun filan Allah korusun. Kristaller önemli ☺️☺️)

Back
X