Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harika gidiyorsun hayranım azmine.Geçen hafta:63
Bu hafta:62,7
Fark:0,3
Yüzde: % 0,48
Gelecek hafta için hedef kilo: 62,5
Eki Görüntüle 2641293
Teşekkürler canmçok güzel bir sonuç aldın canım tebrik ederim.
mezuniyete ne kaldı çok isikrarlı gidiyorsun tebrik ederim.
ne mutlu sana canım hayırlısı ile kucağına al.maviş hazırlıkları başladı mı?
aaa şaşırdım neden izne ayrılıyorsun canım. iyi gidiyordun.izinde bocalaman olabilir.
en keyifli hazırlıklar ay unutmuşum çok özendim mi hayır ama senin adına mutluyum.Teşekkürler canmartık başlarım yavaş yavaş.❤
Bu ara kendi hic iyi his etmiyorum (piskolojik olarak) hem de hic zamanım olmuyor o biraz izin iyi gele bilir 2-3 hafta en fazla.çok güzel bir sonuç aldın canım tebrik ederim.
aaa şaşırdım neden izne ayrılıyorsun canım. iyi gidiyordun.izinde bocalaman olabilir.
ah canım ya üzüldüm. tamam diyetten kopmadan 2-3 hafta izin yap sonra dön aramızaBu ara kendi hic iyi his etmiyorum (piskolojik olarak) hem de hic zamanım olmuyor o biraz izin iyi gele bilir 2-3 hafta en fazla.
Teşekkür ederimçok güzel bir sonuç aldın canım tebrik ederim.

Çok güzel bir eksi tebrik ederimGecen hafta 76.8
Bu hafta 75.7
Fark 1.1
Yuzde 1.43
Hedefimi tutturamadim ama eksi geldim sukur yinede
CEYDOS
matilda34
Yawrukush
Eki Görüntüle 2641310
bu hafta yakalarsın hedefini inşaat temizliği güzel kilo verdiriyor.Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.7
Fark 1.1
Yuzde 1.43
Hedefimi tutturamadim ama eksi geldim sukur yinede
CEYDOS
matilda34
Yawrukush
Eki Görüntüle 2641310
Çok güzel ya düşük kiloda olmana rağmen Harika bir eksi
boşver annen kızsın gerçekten benimkide her telefonda fırçalıyor kusura bakmasın genleri olmasa belki diyet yapmama gerek bile olmayacaktı. şu an benim sülalemde en zayıf kişi benim. hem anne hem baba tarafında.Teşekkür ederimCEYDOS sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum birde geçen annem baya baya kızdı bu halin ne diye anne daha iki kilom var dedim hepten kızdı
![]()
Bizde kilo almaya çok meyilliyiz annem kızkardeşim ben yapımız inçe değil dikkat etmedim mi gidiyor birde gerçekten görüntüden ziyade sağlığım için istedim kilo vermeyi sırt ağrılarım çok fazlaydı çocukların peşine koşarken çok nefesim tıkanıyordu şimdi daha hafifimboşver annen kızsın gerçekten benimkide her telefonda fırçalıyor kusura bakmasın genleri olmasa belki diyet yapmama gerek bile olmayacaktı. şu an benim sülalemde en zayıf kişi benim. hem anne hem baba tarafında.
hayat kesinlikle kolaylaşıyor. 2015 te kilo verdiğimde her hafta küçük kızımın okuluna gider bahçede o ve arkadaşlarıyla ip atlar oyunlar oynardık. çok keyifliydi kızımla eğlenceli zaman geçirmek. kilo vermeden önce evden çıkmak istemezdim.Bizde kilo almaya çok meyilliyiz annem kızkardeşim ben yapımız inçe değil dikkat etmedim mi gidiyor birde gerçekten görüntüden ziyade sağlığım için istedim kilo vermeyi sırt ağrılarım çok fazlaydı çocukların peşine koşarken çok nefesim tıkanıyordu şimdi daha hafifim
Bende bu ara kendimi öyle hissediyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ara vermek iyi gelir inşaallahBu ara kendi hic iyi his etmiyorum (piskolojik olarak) hem de hic zamanım olmuyor o biraz izin iyi gele bilir 2-3 hafta en fazla.
Gelecek hafta hedefinden daha fazla kilo gidecek tebrik ederimGeçen hafta:63
Eki Görüntüle 2641293

hedefini yüksek tut canım daha güzel olurGeçen hafta:63