• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel bir sonuç aldın canım tebrik ederim.
mezuniyete ne kaldı çok isikrarlı gidiyorsun tebrik ederim.
ne mutlu sana canım hayırlısı ile kucağına al.maviş hazırlıkları başladı mı?

aaa şaşırdım neden izne ayrılıyorsun canım. iyi gidiyordun.izinde bocalaman olabilir.
Teşekkürler canm 😊 artık başlarım yavaş yavaş.❤️

aaa şaşırdım neden izne ayrılıyorsun canım. iyi gidiyordun.izinde bocalaman olabilir.
Bu ara kendi hic iyi his etmiyorum (piskolojik olarak) hem de hic zamanım olmuyor o biraz izin iyi gele bilir 2-3 hafta en fazla.

Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.7
Fark 1.1
Yuzde 1.43

Hedefimi tutturamadim ama eksi geldim sukur yinede
CEYDOS CEYDOS matilda34 matilda34 Yawrukush Yawrukush

20200529_104444-2.webp

Teşekkür ederim CEYDOS CEYDOS sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum birde geçen annem baya baya kızdı bu halin ne diye anne daha iki kilom var dedim hepten kızdı :sinirli:

Teşekkür ederim CEYDOS CEYDOS sanki hiç gitmicek gibi hissediyorum birde geçen annem baya baya kızdı bu halin ne diye anne daha iki kilom var dedim hepten kızdı :sinirli:
boşver annen kızsın gerçekten benimkide her telefonda fırçalıyor kusura bakmasın genleri olmasa belki diyet yapmama gerek bile olmayacaktı. şu an benim sülalemde en zayıf kişi benim. hem anne hem baba tarafında.

boşver annen kızsın gerçekten benimkide her telefonda fırçalıyor kusura bakmasın genleri olmasa belki diyet yapmama gerek bile olmayacaktı. şu an benim sülalemde en zayıf kişi benim. hem anne hem baba tarafında.
Bizde kilo almaya çok meyilliyiz annem kızkardeşim ben yapımız inçe değil dikkat etmedim mi gidiyor birde gerçekten görüntüden ziyade sağlığım için istedim kilo vermeyi sırt ağrılarım çok fazlaydı çocukların peşine koşarken çok nefesim tıkanıyordu şimdi daha hafifim

Bizde kilo almaya çok meyilliyiz annem kızkardeşim ben yapımız inçe değil dikkat etmedim mi gidiyor birde gerçekten görüntüden ziyade sağlığım için istedim kilo vermeyi sırt ağrılarım çok fazlaydı çocukların peşine koşarken çok nefesim tıkanıyordu şimdi daha hafifim
hayat kesinlikle kolaylaşıyor. 2015 te kilo verdiğimde her hafta küçük kızımın okuluna gider bahçede o ve arkadaşlarıyla ip atlar oyunlar oynardık. çok keyifliydi kızımla eğlenceli zaman geçirmek. kilo vermeden önce evden çıkmak istemezdim.

PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

:sampiyon::sampiyon::sampiyon: fayfeyfiy fayfeyfiy :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:spor::spor::spor: CEYDOS CEYDOS :spor::spor::spor:
:KK49::KK49::KK49: Melek Ada Melek Ada :KK49::KK49::KK49:

:KK71::KK71::KK71: B Beklenen2 :KK71::KK71::KK71:

:KK76::KK76::KK76: mifihafa mifihafa :KK76::KK76::KK76:
:KK200: M MaviFeslegen
:KK200: Milana firuze Milana firuze
:KK200: Melegimkorusun Melegimkorusun
:KK200: Yawrukush Yawrukush
:KK200: erciyes111 erciyes111
:KK200: Birgaripanne Birgaripanne
:KK200: Kozmogirl17 Kozmogirl17
:KK200: luges luges
:KK200: asena87 asena87
:KK200: FitFiliz FitFiliz
:KK200: matilda34 matilda34
:KK200: cokofesttt cokofesttt
:KK200: deniz diyette deniz diyette
:KK200: Aomine Daiki Aomine Daiki
:KK200: bnnu bnnu

Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.

Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Back
X