• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm şöyle bu arada;

Sabah her sabahki kahvaltımdan (saat 12de)

Ara saat 3 te iki kaşık yoğurt, iki yudum ananas, büyük bardak sade filtre kahve

Akşam5te: 6 tane dut yaprağı sarması (kıyması fazlaydi ve yaprağı küçük olduğu için ebadı da küçücük) + tek yumurtadan krep + bir çay kaşığı leblebi tozu
Saat 6da : çay 2 fincan

Spor: sabah yürüyüşü (240)
Bir de halıcı halıları alacaktı yarın sabah, bu akşamüstü geldi haliyle halı kaldırıp tüm evi silip süpürdüm
Yarın için çok heyecanlıyim. 800 Gr artıda başladım haftaya, ekside bitirebilecekmiyim diye merak ediyorum. İnşallah karın guruldamalarına değer 😂😂

Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale 💛💛💛. Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek 😍😄

Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdiniz @bnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)
Ben romantik veya romantik komedi severim. Eskiden aksiyon macera komedi severdim. Yaşlandım mi ne.

Hedef koymuyorum ne gelirse
Bugun

Hosgeldin canim

Ayni dili konusuruz belki

Evet persembe keske carsambalari olsa yarisma

Ben wc den cikar cikmaz tartiliyorum yarin bekleyip tartilayim

Ben 6 aydan sonra adet olmustum gebe lik korkusu cok zordu canim

Aayyyy ben kizim da emzirme bitince bir aclik cekerdim sanki 10 gundur acmis gibi zaten o zaman kilo aldim kan sekerim dusuyordu galiba
Gene ki oglumda oyle seyler yasamadim kilomu korudum simdide vermeye basladim ama gun gectikce zorlasiyor sanki sutum de azalma var

Ayyy keske bende katilsaydim ama gecmis

Sirkeyi aklimda tutayim bu arada uzum mu elmami
2010 yılı canım sen daha minnacık bişeydin.

Bu arada menumu paylasayim
Sabah fotoda 9.30
Aksam fotoda 20.00 2 tabak yedim ama ara vakit cok oldugundan mi nedir 3 kasikta pilav
Su 8 9 bardak
Spor 10000 adim 2 saat kuzenimin evine yardima gittim tabi 2 defa eve gel git kecileri yemle sag 5 dk plank hareketleri birazdan yine yapacagim
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 @deniz diyette M MaviFeslegen @Beklenen2
afiyet olsun canım .

Bugünkü menüm şöyle bu arada;

Sabah her sabahki kahvaltımdan (saat 12de)

Ara saat 3 te iki kaşık yoğurt, iki yudum ananas, büyük bardak sade filtre kahve

Akşam5te: 6 tane dut yaprağı sarması (kıyması fazlaydi ve yaprağı küçük olduğu için ebadı da küçücük) + tek yumurtadan krep + bir çay kaşığı leblebi tozu
Saat 6da : çay 2 fincan

Spor: sabah yürüyüşü (240)
Bir de halıcı halıları alacaktı yarın sabah, bu akşamüstü geldi haliyle halı kaldırıp tüm evi silip süpürdüm
Yarın için çok heyecanlıyim. 800 Gr artıda başladım haftaya, ekside bitirebilecekmiyim diye merak ediyorum. İnşallah karın guruldamalarına değer 😂😂
sorma benimkide gurulduyor. afiyet olsun.

Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale 💛💛💛. Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek 😍😄

Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdiniz @bnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)
Bugün sizin de yavaş mi site. Geç algılıyor beğen butonunu bile 😭
melekler ve şeytanlar davinci şifresi yalayıp yuttum birer gün sürmedi. ama origin bende de uzadı.diğer romanların tadı yoktu. evet bende de geç algılama mevcut.

melekler ve şeytanlar davinci şifresi yalayıp yuttum birer gün sürmedi. ama origin bende de uzadı.diğer romanların tadı yoktu. evet bende de geç algılama mevcut.
Evet bence de, bir de hep aynı gibi kitapları yani davincisifresi okuduğumda ilk kez öyle birşey okuyordum çok heyecanlı gelmişti. Ama şimdi doymusum demek ki

İyi akşamlar kızlar

12.30: yarım yufka, peynir, salatalık, menemen, bir tk tahin pekmez

Ara: üzüm, bir avuç kadar kiraz

18.20: 3 kaşık yeşil fasulye, cacık

Ara: yarım elma, yarım muz

Su: 1,5 litre
Spor: ev işi
güzel olmuş canım afiyet olsun . su sadece artmalı

Fotolarını göremiyorum ama iş yükün senin için büyük avantaj 👏
Kizimi uyutuyordum unutmusum duzelttim caniimmm rakibim
Ben romantik veya romantik komedi severim. Eskiden aksiyon macera komedi severdim. Yaşlandım mi ne.
Aynen bende bir ara korku sonra aksiyon sonra romantik komedi sonra bilim kurgu simdilerde kendi hayatimi izliyorum en en en oskarlik oyuncular benim hayatimdaymis
Sanırım son kitap ama çok da yeni değil yanlış hatırlamıyorsam 2017, Türkçesi baslangıç olabilir
Ha evet duydum ama kismet olmadi denk dusersem alir okurum bir ara ama su an odemeler kendi cok pis tutuyorum harcama yapmamak icin 😊😉
2010 yılı canım sen daha minnacık bişeydin.
Evet evet lise 3 tum o zaman daha net yoktu evde faceyide lise 4 te acmistim
Ihanet noktasini okumalisin mikemmel bence aralarinda en iyisi o kitap bittiginde beyin yaniyor 😈😈

Kizimi uyutuyordum unutmusum duzelttim caniimmm rakibim

Aynen bende bir ara korku sonra aksiyon sonra romantik komedi sonra bilim kurgu simdilerde kendi hayatimi izliyorum en en en oskarlik oyuncular benim hayatimdaymis

Ha evet duydum ama kismet olmadi denk dusersem alir okurum bir ara ama su an odemeler kendi cok pis tutuyorum harcama yapmamak icin 😊😉

Evet evet lise 3 tum o zaman daha net yoktu evde faceyide lise 4 te acmistim

Ihanet noktasini okumalisin mikemmel bence aralarinda en iyisi o kitap bittiginde beyin yaniyor 😈😈
ilk kitap bak onu okumadım.sanırım elimde roman olarak mevcut ama annemlerde bu yıl eşya birleştirmesi yaparsam okurum canım.

ilk kitap bak onu okumadım.sanırım elimde roman olarak mevcut ama annemlerde bu yıl eşya birleştirmesi yaparsam okurum canım.
Ustelik filmi yok keske oyle kitap setim olsaydi ama bir daha okumayacagim icin satin almak gelmdi icimden
güzelce dinlen canım iyi geceler
Nerdeee o gunler eve geldim uykum kacti

Bu arada bugün yediklerimi paylaşayım ben de
Lisetesini paylaşıyorum :) yediklerimi çekmek aklıma gelmedi.

Eklentiler

• 394EED11-9D62-4B4E-B975-81E059C07C40.webp
    394EED11-9D62-4B4E-B975-81E059C07C40.webp
    41 KB · Görüntüleme: 32
Back
X