- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bu arada bugün yediklerimi paylaşayım ben de
Lisetesini paylaşıyorum :) yediklerimi çekmek aklıma gelmedi.
bu arada canim kaptanlari etiketlersen daha iyi olur direk yorum gelir beni de etiket yapabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bugün yediklerimi paylaşayım ben de
Usulü bilmiyorum ben daha :)CEYDOS kaptan gormesin
bu arada canim kaptanlari etiketlersen daha iyi olur direk yorum gelir beni de etiket yapabilirsin
Evet canim biraz gecmisi okursan daha iyi anlarsin yarin sabah ac karnina wc ye ciktiktan sonra tartilmasin tabi foto da cekeceksun buraya atmak icinUsulü bilmiyorum ben daha :)
Direk yediklerimi mi paylaşıcam her akşam?
ooo kimler gelmisGeçen yaz diziyi izledim sırasıyla bitti sezonlar sonra tuhaf birşey oldu, sanki iskoçyaya çekilmiş gibi oldum. MEB bir proje için ingilizce ogretmenlerinden bir grubu edinburgh a gönderdi. Ben de kazananlar arasindaydim. O vesileyle gittim canım. Masal gibi biryerdi.
stitch çok şanslı bence (Senem'cim kilonu koruyorsun galiba uğramıyorsun pek kuzum buraya)
Ben 2 sene önce diyetisyene gittiğimde en geç 7 de yemek yeme faslını bitir illa eşinle oturmak istiyosan ayran vs iç demişti. Bu haftadan itibaren ona başlayayım bari.hiç kötü menüye denk gelmedim. bende güzel sonuçlar bekliyorum
bekleme canım biliyorum aile bütünlüğünü sağlamak için yapıyorsun ama bu geçici bir süreç. yine ailelerimizle yemek yiyeceğimiz günler gelecek
bence bu yufkalar senin kilo vermni yavaşlatıyor çünkü göze batan bir yiyecek o var. ama menün güzel.
afiyet olsun canım
hafta boyu aç değildim hiç. ama bugün açım ve gerçekten aç kaldım bu saatten sonra yemek yemem artık. su ile idare edeceğim.
Ben doğumdan tam 15 ay sonra adet oldumSelam canım, ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum senin ne kadar oldu 4-6 ay arasında genelde olurmuş
Canım özellikle akşam yemeklerinde sirkeli bişeyler yemek içmek karbonhidratın belli bi kısmını yağa çevirmeden vücuttan atılmasına sebep oluyomuş. Güvendiğim ve bi zamanlar gittiğim bi diyetisyen Var o söyledi. O yüzden de - görmüşsündür ama keskin kokulu şeyler sütün tadını kokusunu değiştirdiği için bebeğin huysuzlanmıştır. Biraz daha nane maydonoz sirke vb şeyler yemeden devam et diyetine bence. Meme reddi yapabilir sonraBu arada son iki gün hariç 4-5 gündür salataya sirke katıyordum, çok güzel bir eksi görmüştüm tartıda , ama bebeğim sütümü çok içmemeye başladı , iki gündğr bıraktım sirkeyi tepkisi azaldı,düzeldi, çok üzüldüm sirkenin çok faydasını görmüştüm 600 gr eksi gelmişti . Sirkeyi bıraktım 200 gr geri gelmiş gözüküyorama malesef sirkeye devam etmicem. Size tavsiye edeyim dedim öğlen menüsüne sirkeli salata güzel gidiyor
![]()
Gulum ucuslar aciliyor, bircok ulkede acildi hatta, sizi yaz izni yapip gormeye gelir bence esin, icini ferah tut..
Gurbetlik ne zordur 3 yil cekmis biri olarak oyle iyi biliyorum ki..
Allah dayanma gucu versin , tez zamanda bir araya gelin insallah..
Bomba gibi geliyorsun cumaya canim :))
Sporlar artmis ne guzel olmus canim, nasilsin denk gelemiyoruz son gunlerde...
Guzel bir gun olmus canim :)
Banucum normal dogum mu yapmistin, mekik egzersizi ile bir sorun yasamiyorsun degil mi?
Ahh yakin olsak sana ozel yapardim canim benim...
2 patates yerine sebze ,et yeseydin gunu guzel kapatirdin Denizcim..
Bugun dikkat edersin hallolur ama acta birakma kendini, su orucu yapma da az ye bugun canim..
Canim ara ogunun olmasa cok guzel birgun olacakmis, 50 mekik cezasi geliyor malesef ara ogune..
Ama sekersiz 21 gun cok guzel olur , bence basaracaksin..
Canim dualarim seninle, guzel haberlerle gel @Beklenen2
Cok guzel birgun olmus canim, ozellikle sporuna bayildim, tebrikler :)
Leylbiyi abartmadan 10-15 adet ara ogun olarak tuketebilirsin, tamamen hayatindan cikartmana gerek yok canim..
Umarim biran evvel regli olursun canim..
Regli oncesi kilo zor gider hatta sislik olur kilon fazla cikar, lutfen kilo vermeyi stres haline getirme.
Cunku surekli verdim, veremedim diye dusunmek insani strese sokar ve kilo vermek zorlasir.
Menulerin guzel gidiyor, egzersizini yapiyorsun, kilolar gidecek merak etme :)
yediklerine baktım canım ekmeğin çok olmuş 2 dilim ekmek yada muadili bir gıda olabilir ama fazla ekmek tüketmeyelim.etiket yapmana gerek yok ben herkesin yazdıklarını okuyorum canım. sadece eş tayin edildiğinde eşini etiketlersen onun menünü görmesini sağlarsın. ama herkesin menülerine yorum yapabilirsin.Bu arada bugün yediklerimi paylaşayım ben de
canım etikete gerek yok sadece eşlerinizi etiketleyin yeterli.CEYDOS kaptan gormesin
hoşuma gitti canım yarın gelsin eksiler.Bu gün ki menüm;
Sabah 1 haş. Yumurta
3 dilim ince kaşar peynir
Yarım domates 1 salatalık yarım kırmızı kapya biber
1 kupa yeşil çay ekmek yok
ara:1 fincan türk kahvesi
Ara : 1 fincan Türk kahvesi+1 fincan kaju badem fındık karışımı
akşam: 2 ufak kepçe tarhana çorbası
4 yk kıymalı bamya, 1,5 dilim antrikot
Bol sirkeli salata 4 yk kadar falan
su:2,5 lt daha da artar
Yürüyüş yarım saat yokuş tırmandım bebek arabasıyla![]()
afiyet olsun canım pek beğendim.04.06.2020
Sabah(11:00)
1/4 kırmızı mercimek krebş
1 haşlama yumurta
1 yk kıymalı yumurta
3 yk domates biber sote
Ara
1 sb kefir
Akşam (18:30)
2 yk taze fasulye
4 adet tavuk kelebek fırın
El kadar lavaş parçası
3 adet köz biber
Su 2,5 lt
Spor
50 zip : 100 p
50 squat :150p
Toplam:250 p
FitFiliz
CEYDOS
Yawrukush
İnşallah canım bugünki gibi çıkarsam güzel sonuçla gelicemhoşuma gitti canım yarın gelsin eksiler.
1 fincan değil sayılı yapabilirsin canım.ama sonucu görelim yarın önce ona göre ayarlamalarını yaparsın.İnşallah canım bugünki gibi çıkarsam güzel sonuçla gelicem1 fincan kuru yemiş karışımı fazla geliyor sadece onu azaltıcam yada öğlen yemediğim için sıkıntı olmaz sanırım dimi kâr zarar hesabı yaparsak
Eskiden 8-10 badem ile ara yapıyodum o yüzden bana çok geldi dedğim gibi. Bakalım ozaman sonuca göre değişimler yaparım bende1 fincan değil sayılı yapabilirsin canım.ama sonucu görelim yarın önce ona göre ayarlamalarını yaparsın.
tamam canım değerlendiririz beraber.ben kaçtım iyi geceler.Eskiden 8-10 badem ile ara yapıyodum o yüzden bana çok geldi dedğim gibi. Bakalım ozaman sonuca göre değişimler yaparım bende