ceza kesildi mi bakayım sana olmamış bu menü.
afiyet olsun güzelbir menü su azıcık arttırmalısın.
dolamsında pirinç kullanılıyor canım ya olmaz diyette hata edip yapma sakın.
hata ayıklayıcı gördüm seni. için içini yiyor mantı yediğin için değil mi kendini temize çıkarmaya çalışıyorsun.
gerçekten öyle olmuş valla bozacının şahidi şıracı
hımmm aylardır evime trabzon yapımı mısır ekmeği girmedi. trabzon deyince algım hemen ona kayıyor.
olması gereken menülere döndük bir an korkmuştum ya böyle devam ederse diye.
stevia badem sütü ketoya uygun yiyebilirsin canım
Allah kabul etsin. ama seni zorladı sanki bu baş ağrılarının altında oruç olabilir.
harika olmuş yine.sadece su az olmuş.
temmuz sonuymuş bayram çok uzun değil mi? özleriz biz seni.kimin kilosuna bakıp bravo valla diyeceğim sen yokken.
okudum geldim gofrete ceza gelmiş oh olsun dedim.
Zayıflama Diyeti ve Leblebi son dönemde leblebi listelere girmeye başlayınca araştırdım masum bir gıda olduğunu diyetlerde az miktarda tüketileceği bilgisine ulaştım. bana diyetisyenim leblebiden uzak duracaksın demişti. o yüzden ben tercih etmiyorum. diğer bir neden de biliyorsunuz ishal olduğumuzda leblebi yeriz yani kabız yapma özelliği mevcut. bu sebeple bence tüketilmemeli. ama ısrarcıysan sayılı ve tek öğün yersen güzel olacak.
ev işi hallolmuş çok sevindim. ama menün berbat üzdün yine beni
asena87
yerinde ben olsam sana öyle bir ceza çarpardım ki bir daha böyle menülere tövbe derdin. hadi ben yerimde sayıyorum ama sen kesince veriyorsun mezun olunca bizden koparsın endişesi mi var yoksa?
bravo bravo bravo aylardır beklediğim menüler nihayet geldi. çok heyecanlıyım.
çok kalori yaktırıyor gerçekten. benimde tavsiyemdir bir jumping birde ip.
çok güzel canım bu hafta eksi güzel olacak.
açken böyle fotolar görmek iyi değil tabi.saat 12 yi bekliyorum. su az olmuş. ama menün harika
vicks kafurunla yapılan losyon mu bu?
afiyet olsun güzel olmuş ama su 3 lt altında kalmış. + yı - yapmak istiyorsak su arttırılmalı
evet canım diyeti sakın böyle şeylere kapılıp bırakma evet inceltiyor mu inceltiyor. ama kilo vermen için diyet şart.
aman canım benden uzak olsun. Allah olmayana versin.
1. hayatımı yaşamak için artık ayak bağım kalmadı.yenisi asla olmaz.
2. ben ciddi bunalıma giriyorum böyle bir durumda.
3. herkes bana çok kızacak ama bebekleri sevmem hele nehirden sonra arkamı dönüp kaçasım geliyor bebek görünce.