hunharca yemeğe abandım tam dediğim gibi taş devri modundaydım.yemeğimi yedim hemen sigaraya eve koştum. kaçtım kuzular
benimkiler ne kadar keto yemekleri yesede arıyorlar karbo.Aslında herşeyin sağlıklı bir versiyonu var di mi canım. Alışmak lazım. Hatta tüm aileyi alıştırmak lazım öyle
haftaya gireriz canımÜzüldüm ya ne de güzel verenler vardı aslında bu hafta. Tam olarak esas listedekileri ifşa et kaptiş. Hafta boyu işkence edelim![]()
canım benim gibi takıldın sende yumurta orucu paklar hatta bu gecenin acısını bende oruçla atayım diyorum.eksilmedim ceydoş neyse haftaya kaldı artık .
geçen haftadan beri bu kilodayım canım .
bende bayıldım teşekkür ederim
çok iyi arada geldim okudum güldüm kaçtım sayende.ayyy ben hiç sevmem kahve , o yüzden artık her gün içiyorum , iştahımı ne güzel kesiyor, ooo hele damla sakızlı türk kahvesi çok kötü bir şey , her gün içiyorum![]()
emeklerine sağlık kaptanım.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Sonuc listelerini hazirladim kizlar dileyen goz atabilir...