- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Kızlar iyi geceler nasılsınız? İki gündür gelemedim yine. Burda birini Corona virus şüphesiyle Sivas'a sevk ettiler dün. Neyseki ilk testi negatif çıkmış. Çok korktum inanın, bu kişi bekçi ve karakolda. Pozitif çıksaydı off düşünmek bile istemiyorum.
Ara ara girip okudum dün, alıntılar yaptım ama yazamadım. Bugun mangal yaptık biz de. Biri daha bugün mangal yapacaktı ama şimdi hatırlayamadım adını
hemen iki günlük menümu yazayım
Dün
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir dilim ekmek
Öğle
Bir bardak sütlü kahve
Ara
Üç dilim elma, iki kayısı
Akşam
Bir kase şehriyeli domates çorbası, üç kaşık bulgur pilavı, salata
Ara
10 tane fıstık
Su yine az oldu 1,75 litre
Spor ev isi
Bugün
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir buçuk dilim ekmek
Öğle-akşam
5 köfte, bir tavuk kanat, iki dilim sucuk, bir bardak ayran, bir bardak ev yapımı vişne suyu(şekeri çok azdı), patlıcan salatası
Ara yarım avuç çekirdek, bir fincan Türk kahvesi
Su en az 3 litredir olcemedim
Spor yok.
CEYDOS
Yawrukush
Birgaripanne
Ara ara girip okudum dün, alıntılar yaptım ama yazamadım. Bugun mangal yaptık biz de. Biri daha bugün mangal yapacaktı ama şimdi hatırlayamadım adını
Dün
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir dilim ekmek
Öğle
Bir bardak sütlü kahve
Ara
Üç dilim elma, iki kayısı
Akşam
Bir kase şehriyeli domates çorbası, üç kaşık bulgur pilavı, salata
Ara
10 tane fıstık
Su yine az oldu 1,75 litre
Spor ev isi
Bugün
Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir buçuk dilim ekmek
Öğle-akşam
5 köfte, bir tavuk kanat, iki dilim sucuk, bir bardak ayran, bir bardak ev yapımı vişne suyu(şekeri çok azdı), patlıcan salatası
Ara yarım avuç çekirdek, bir fincan Türk kahvesi
Su en az 3 litredir olcemedim
Spor yok.