• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar eşim tartının ayarlarıyla oynamış 160 kilo çıktım duzeltemiyorum da kalp krizi gecirecektim nasıl düzelteceğim bilen var miEki Görüntüle 2645912
sıfırlama düğmesi vardır canım yuvarlak minicik bişey ona uzun bas düzelir. çoğu tartıda var. tersini çevirince görürsün pil yuvasına yakındır.

Dünkü menüm
Sabah iki yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek 10 zeytin bi tk bal
Öğlen 7 badem bi kare bitter
Akşam annemdeydim ve ipin ucu fena kaçtı
Bi kepçe tavuk çorbası bi tabak yaprak sarma 3 kaşık zeytinyağlı enginar
Daha sonra bir dilim Kümbet pasta
Spor yok
3 litre su
Bugün
Sabah bi yumurtadan omlet bir dilim peynir 10 zeytin bi tk bal 2 dilim ekmek
Öğlen bi Türk kahvesi bi dilim güllaç
Akşam 2 but salata iki dilim fırın patates 4 sarma
3 litre su
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 fayfeyfiy fayfeyfiy

Akşam canım fındıklı lokum çekti. Dedim kutuyu komple bitireyim:KK72:dedim dur orda :duduk:kızlara dedin kalk zıpla veeee 100 kez zıpladım:spor:canımın sesi kesildi tık yok valla:KK70:bu fikri tuttum ben müthişş çözüm:KK53:içimizdeki canavarı serçeye dönüştürüyor:KK45:cik cik cik :rolleyes:
Ben senin eski menulerini hatirliyorum guzel besleniyordun canim, bikac gune eski duzenine donersin...

Dun sana mesaj yazarken ismini Aysun diye hatirliyordum ama cevabini bekledim , unutmamisim yani :)
Guzell bir gun olmus melegim ,adimlarind cok iyi..
Neler yaptin bugun?
BUGün çok zor geçti 🙈 aklımda sürekli karbonhidratlar dolandı durdu. Tost yedim bastırsın diye ama olmadı bende oğlumu aldım yürüyüşe gittim 2,5 saat dolanmışız iyi geldi ☺️ Komsu teyzemiz bize benim en sevdiğim cheescaketen getirmiş eşim ben yemeyeceğim dedi sevmiyor bende hemen çöpe attım allah affetsin 😂😂 kendime nescafe yaptım 🤗 bütün motivasyonum gitti çok zorladı haftasonu diyetim çok iyi gidiyordu kendi kendime nazar değdirdim sanırım 😂😂 senin gün nasıl geçiyor canım

Dünkü menüm
Sabah iki yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek 10 zeytin bi tk bal
Öğlen 7 badem bi kare bitter
Akşam annemdeydim ve ipin ucu fena kaçtı
Bi kepçe tavuk çorbası bi tabak yaprak sarma 3 kaşık zeytinyağlı enginar
Daha sonra bir dilim Kümbet pasta
Spor yok
3 litre su
Bugün
Sabah bi yumurtadan omlet bir dilim peynir 10 zeytin bi tk bal 2 dilim ekmek
Öğlen bi Türk kahvesi bi dilim güllaç
Akşam 2 but salata iki dilim fırın patates 4 sarma
3 litre su
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 fayfeyfiy fayfeyfiy
Cumartesi menunu odule sayariz kuzum ama bugunde gullac var..
Egzersizde yok, sen harika menuler yiyordun canim eski duzenine donmeliyiz...

Canim senin sagligin muhim olan sakin ters bir hareket yapma, gerekirse izne ayrilirsin gulum..
Suan tek onemli sey senin sagligin...
Yok canım dikkat ediyorum zaten bn pkos olduğum için 1 kilo bile versem tüp bebekte şans artıyormuş izne ayrilamam hayalim için. Bni düşündüğün için çok teşekkürler ozgecim böyle manlar zaten bni kendime getiriyor ıyiki varsınız 😘

BUGün çok zor geçti 🙈 aklımda sürekli karbonhidratlar dolandı durdu. Tost yedim bastırsın diye ama olmadı bende oğlumu aldım yürüyüşe gittim 2,5 saat dolanmışız iyi geldi ☺ Komsu teyzemiz bize benim en sevdiğim cheescaketen getirmiş eşim ben yemeyeceğim dedi sevmiyor bende hemen çöpe attım allah affetsin 😂😂 kendime nescafe yaptım 🤗 bütün motivasyonum gitti çok zorladı haftasonu diyetim çok iyi gidiyordu kendi kendime nazar değdirdim sanırım 😂😂 senin gün nasıl geçiyor canım
Al bendende o kadar Aysuncum.
Bugun acayip zor bekledim ilk ogunumu cunku aras sagolsun 5.25te kaldirdi beni..
Oyle olunca 12 ye kadar beklemek cok zor oluyor, esimde 10.20ye kadar uyudu :(
Felaket aciktim ve yememem gereken bir seyi yedim..o yuzden bugunum iyi degil canim...

Yok canım dikkat ediyorum zaten bn pkos olduğum için 1 kilo bile versem tüp bebekte şans artıyormuş izne ayrilamam hayalim için. Bni düşündüğün için çok teşekkürler ozgecim böyle manlar zaten bni kendime getiriyor ıyiki varsınız 😘
Canim sen iyi ol da, insallah bebis haberinide beraber alacagiz, ben oyle hissediyorum, insallah , amin....

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 domates 5 zeytin peynir 1 dilim tb ekmegi
Öğle
1 dolma 2 yk guvec
Akşam
Yarım dolma 1 yk yoğurt
Şu 2 lt hala içiyorum
Spora yavaş hareketlerle yarın başlamayı düşünüyorum yarın leslie ile başlıcam agrım olmazsa devam edeceğim
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @Meyyal Hayyal
Afiyet olsun cnm menün güzel

Oructum bugün

Iftar menüm

Limon sirke bal ılık su

1 tabak güveç
4 yemek kaşığı ayranlı gömme

Su
1.5

Spor yok oructum ev işi falan yorucu oluyor zateb iftarı da az önce açtım B Beklenen2
Menün güzel olmuş canım sahur yapmadin mi

Back
X