• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

7 haziran menüm çok saçma sapan bir menü oldu :işsiz:

sabah : kıymalı yumurta
biraz da sucuklu yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
reçel

öğlen : yarım porsiyon kıymalı pide
4 parmak x2 kadar karpuz
8 kaşık salçalı nohut yemeği
yoğurt
3 kaşık salata

akşam : 2 bardak kefir
yarım elma
sütlü kahve

su : 1.5 litre

spor : 15 dk eliptik
10 dk yürüyüş

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
Biraz karisik olmus, ama neyseki aksami hafif kapatmissin canim. Kefir sindirimi hizlandirir. Atarsin yediklerini ✌

ben bitter yiyorum kalorisi az diye . başka kaçamak olarak ne var bilemedim canım :) kola içmeyeli kaç yıl oldu acaba hiç hatırlamıyorum , eskiden her gün içerdim , bir bıraktım tam bıraktım :) bu arada smoothie yapasım var , bugün kardeşim yaptı bir yudum aldım hoşuma gitti . işe götürebileceğim bir şişe lazım ,internette arayıştayım . artık gece nöbetlerim başladı . gece işte yemek yemek yerine bunu içerim diyorum.
Ben bitterin tamamini yemeden birakamiyorum😂😂
Smoothie harika fikir. Yarim ya da 1ltlik cam kavonaza da koyabilirsin canım.
Kalorisi olmasin diye,
Karpuz kabuklarını yikayip onlari yiyorum cok guzel tadi ama sert 😂😂😂

tünaydın kızlar nasılsınız bugün ?
ben sabah kalktım koştur koştur dişçiye gittim sonunda. 6 yarık açıldı implant noktalarına iyileşme başlıkları takıldı. 10 gün sonra kontrolüm olacak. ağzım bugün iptal. ancak durum şudur ki aç gittim ve kurtlar gibi açım. bugün yemek yemesen daha iyi dedi. sıvı içinde 2-3 saat sonra dedi aaaa ölcem ben. nikotini bile ucundan tüketiyorum şu an.
alıntılarımı yaptım azıcık kendime geleyim değerlendirmeleriniz yapacağım .

tünaydın kızlar nasılsınız bugün ?
ben sabah kalktım koştur koştur dişçiye gittim sonunda. 6 yarık açıldı implant noktalarına iyileşme başlıkları takıldı. 10 gün sonra kontrolüm olacak. ağzım bugün iptal. ancak durum şudur ki aç gittim ve kurtlar gibi açım. bugün yemek yemesen daha iyi dedi. sıvı içinde 2-3 saat sonra dedi aaaa ölcem ben. nikotini bile ucundan tüketiyorum şu an.
alıntılarımı yaptım azıcık kendime geleyim değerlendirmeleriniz yapacağım .
Tünaydın :)
Pipetle çorba içmeyi deneyebilirsin

Back
X