• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınn kızlarr🤩
500 gr almış olarak basladım güne ılgınctır yanı ıkı tane cıgkofte yaptysa bunu bana yazıklar olsun o köfteye😡
Neyse tabıkıde pes etmek yok. 1 haftadır bır dılım bıle ekmek , veyahuttt baska bır hamur işi yemedım.

Bugunkü kılom 65.2
Gün gün bakma bence dalgalanmalar olması normal
Bir de bana dukan birası iyi geldi
Sana da tavsiye ederim
İçinde zararlı bir şey de olmadığından, rahatlıkla tavsiye edebiliyorum.

nescafe ile ilgili çok fazla yazışmalar dönüyor son dönemde. nescafeyi de sade içtiğiniz zaman hiçbir sorun olmaz ben buna inanıyorum. kesmediğim tek geçmiş alışkanlığım nescafe benim. özellikle soğuk nescafeyi spor öncesi yağ yakımını hızlandırmak için öneriyorlar. aslında dün yazmam gerekiyordu ama o kadar yoğundum ki yazamadım. aşağıda eklediğim bu konuyla ilgili bir çok yazıdan biri sadece. ancak şunu da unutmamak gerekir herşeyin fazlası ödem yapabilir.
türk kahvesi işlenmemiş olduğu için bir tık daha faydalı bunu kabul ediyorum. ama nescafenin kilo vermeyi yavaşlattığı yada selülit yaptığı gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. o zaman bende selülitten geçilmezdi herhalde.

tünaydın kızlar nasılsınız bugün ?
ben sabah kalktım koştur koştur dişçiye gittim sonunda. 6 yarık açıldı implant noktalarına iyileşme başlıkları takıldı. 10 gün sonra kontrolüm olacak. ağzım bugün iptal. ancak durum şudur ki aç gittim ve kurtlar gibi açım. bugün yemek yemesen daha iyi dedi. sıvı içinde 2-3 saat sonra dedi aaaa ölcem ben. nikotini bile ucundan tüketiyorum şu an.
alıntılarımı yaptım azıcık kendime geleyim değerlendirmeleriniz yapacağım .
Gecmis olsun kaptanim :KK74:

Limonata hariç güzel menü.

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl durumu?

Ben dün 100 le başladım. Bugün de 300 ceza almışım 😢 yapıcam artık düşe kalka 😰 arada seslen olur mu düşerim kalkamam felan 😜

Sen yaparsın canım güveniyorum sana💜💜💜
Gözüm sende olacak😂😂😅😅

çok sağol canım. artık kolay geliyor. en kötüsünü ocak ayında yaşadım. hatta ilk 1 kilomu korkuyla dişçiye gittiğim o gün kaybettim. gidişim dönüşüm arası tam 1 kg gitmişti.artık daha kolay geliyor yapılanlar.
Gecmıs olsun ımplant zahmetlı ıs eşim diş teknıseyını oldugu ıcın fazlasyla gordum korkktu gozum

uyku tutmadi pek erken kalktim, kalkmisken de tartildim:

cuma: 81.4
bugun: 80.8 çıktı.

onceden nasil yiyorduysam 5 gun bogazi kesince kilolar olay yerini terketmeye basladi djsjs. zamanla yavaslayacak nasil olsa da neyse onu artik o gun dusunurum...
Ooo harika eksi 🤩

Sizleri görünce gidetim ben de tartılayım dedim 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜💜💜💜 ay çok mutluyumm💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 veeee tartı sonucummmm💜💜💜💜💜💜💜 78,1 💜💜💜💜
Cuma 80,1 di 💜💜💜💜💜💜dım tıs dım tıs dım tıss💜💜💜💜 canım vücudum az dikkat edince nasılda toparlanıyor ama ben nasılda kötülük yapıyorum her defasında kendime😢 neyse artıkım bu sooon💜💜💜 tam gaz ileriiii💜💜💜💜💜 bakalım Cuma neler olacak💜💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜 cezamı da yapayım bugün bu gazla 💜💜💜 dım tıs dım tıss💜💜💜💜 hadi kızlar coşuyoruuz 💜💜💜gitsin tümm fazlalıklar💜💜💜💜💜💜💜
Ohaaa harikasın beybi

fayfeyfiy fayfeyfiy tatlışımm şu benim ip topiğini canlandıralımmııı😁 tabi bu bizim de canlandığımızı gösterir 😜🎆
Ahahah güzel olur canım ama sınavlarım çok yakın o yüzden çok aktif gelemeyebilirim..
22-29-30unda 9-10 sınavım var..

DUA EDİN BANAAA BÜTSÜZ GEÇEYİİİM

Ben bitterin tamamini yemeden birakamiyorum😂😂
Smoothie harika fikir. Yarim ya da 1ltlik cam kavonaza da koyabilirsin canım.
Kalorisi olmasin diye,
Karpuz kabuklarını yikayip onlari yiyorum cok guzel tadi ama sert 😂😂😂
Karpuz kabuğu 😳
Cuma 73.3
Bugün 71.8
Fark 1.5 😍😍
Demekki ameliyat dolayısıyla gerçekten şişlik varmış CEYDOS CEYDOS @Yawrukush @Meyyal Hayyal
Tebrikler canım💜
Adacayı alayım hemen. Tarcın tuketmedım aslında ama her sene bı kere gecıkıyor nıyeyse
Tarçını örnek verdim canım.. Onun gibi geciktirme özelliği olan bişi tüketmişsindir.
Cok sagol tatlım bırakıyorum an ıtıbarı ıle nescafeyı
Kendine güzellik yaptın tebrikler💜
Harika fikir. Bu hafta kural bol bol su içmek olsun. Herkes şişesini ceksin yollasin 😂
Ben kalktıktan yarım saat 20 dk sonra 500 gram su içiyorum ama oda sıcaklığında. Limon damlatıp.. Aralarda içtiğim türk lahveai ile de mükemmel bağırsak çalıltırıyor.
Evdeki yarim karpuzu elma soyar gibi soydum,kirmizi yerinden az geldi.
elinizi kesmeyin, kalani strech filme sardim.
Kabuklari yikadim. Kıtır katur kutur yiyorum 😂😂😂
Ay yok ben yiyemem yaa 😞
ben sabah kalktım koştur koştur dişçiye gittim sonunda. 6 yarık açıldı implant noktalarına iyileşme başlıkları takıldı. 10 gün sonra kontrolüm olacak. ağzım bugün iptal. ancak durum şudur ki aç gittim ve kurtlar gibi açım. bugün yemek yemesen daha iyi dedi. sıvı içinde 2-3 saat sonra dedi aaaa ölcem ben. nikotini bile ucundan tüketiyorum şu an.
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirein

nescafe ile ilgili çok fazla yazışmalar dönüyor son dönemde. nescafeyi de sade içtiğiniz zaman hiçbir sorun olmaz ben buna inanıyorum. kesmediğim tek geçmiş alışkanlığım nescafe benim. özellikle soğuk nescafeyi spor öncesi yağ yakımını hızlandırmak için öneriyorlar. aslında dün yazmam gerekiyordu ama o kadar yoğundum ki yazamadım. aşağıda eklediğim bu konuyla ilgili bir çok yazıdan biri sadece. ancak şunu da unutmamak gerekir herşeyin fazlası ödem yapabilir.
türk kahvesi işlenmemiş olduğu için bir tık daha faydalı bunu kabul ediyorum. ama nescafenin kilo vermeyi yavaşlattığı yada selülit yaptığı gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. o zaman bende selülitten geçilmezdi herhalde.
Yok balım kesinlikle neskafe zararlı.. Sen de uzak dur.. Gitsin kilolar ve ikinci cısı da bırak canikom yazık sağlığına 💜

Kızlar ben de sabah erken kalktım uzun zaman sonra
Ve +400 deyim
59.5
Ama gece 5.30 gibi falan uyudum
Sabah 10 da kalktım
Dün de kötüydü

İftara kadar yine azalıyordu bu rakam ama oruç değilim
Bilmiyorum nasıl olur Cuma’ya

Bugün böyle bir kafam yerinde değil uyku düzenim dönecek inşallah
O yüzden bugün ders çalışmayı düşünmüyorum çok
Belli 1-2 saat bakalım

Ahahah güzel olur canım ama sınavlarım çok yakın o yüzden çok aktif gelemeyebilirim..
22-29-30unda 9-10 sınavım var..

DUA EDİN BANAAA BÜTSÜZ GEÇEYİİİM
Allah kolaylık versin canım. Sınavların bitsin başlarız
Kızlar ben de sabah erken kalktım uzun zaman sonra
Ve +400 deyim
59.5
Ama gece 5.30 gibi falan uyudum
Sabah 10 da kalktım
Dün de kötüydü

İftara kadar yine azalıyordu bu rakam ama oruç değilim
Bilmiyorum nasıl olur Cuma’ya

Bugün böyle bir kafam yerinde değil uyku düzenim dönecek inşallah
O yüzden bugün ders çalışmayı düşünmüyorum çok
Belli 1-2 saat bakalım
Uykusuzluktan ödem yapmışsındır. Takma kafana herşeyi. Bu aralar çok düşünüp çok takılıyosun.. Merkezimiz beyin biliyosun. Merkez çok fazla yorarsan bedenine söz geçiremezsin💜

Çok geçmiş olsun canım.

Evdeki yarim karpuzu elma soyar gibi soydum,kirmizi yerinden az geldi.
elinizi kesmeyin, kalani strech filme sardim.
Kabuklari yikadim. Kıtır katur kutur yiyorum 😂😂😂
Ben kecilerime veriyordum sut olsun diye ama bende deneyim
Gecmis olsun kaptanim evet bilmem mi zor s bile icmekte gucluk cekiyorsun pipet le falan birsey icme cektikce kan durmaz sonra
Tünaydın :)
Pipetle çorba içmeyi deneyebilirsin
Canim disin kani durmaz hani dis cekilince tukurmeyin diyorlar ya pipette ayni seyi ice dogru yapmak oluyor kanama cabuk dursun cabuk iyilessin diyorsaniz bir kac saat sabredeceksiniz

Back
X