• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kızları tembihledim, kimseyle oynamak yok diye. Ama üzülüyorlar.. 😣
Akin ve Arasta cok sevdigimiz bir komsumuz var ismi Emily , 2 gun uzaktan uzaga oynadilar onunla ama cocuklar ister istemez yaklasiyorlar, sonra cocuklarin oldugu zaman cikarmadim bir daha..
Uzuluyorlar anlayamiyorlar bizim gibi..
Aras Emilyi goruyor camda , Emine, Emine diye bas bas bagiriyor:)))

Akin ve Arasta cok sevdigimiz bir komsumuz var ismi Emily , 2 gun uzaktan uzaga oynadilar onunla ama cocuklar ister istemez yaklasiyorlar, sonra cocuklarin oldugu zaman cikarmadim bir daha..
Uzuluyorlar anlayamiyorlar bizim gibi..
Aras Emilyi goruyor camda , Emine, Emine diye bas bas bagiriyor:)))
Kıyamam ya, ben de öyle çocuk çoksa hemen hadi eve diyorum. Napalim tedbirli olmama lüksümüz yok canım, sonuçta çocuklarimizin da iyiliği için 💗

Kıyamam ya, ben de öyle çocuk çoksa hemen hadi eve diyorum. Napalim tedbirli olmama lüksümüz yok canım, sonuçta çocuklarimizin da iyiliği için 💗
Evet canim dun who'nun (dunya saglik orgutu) bir makalesini okudum, eger enfekte olan kisilerde hicbir belirti yoksa, yani tasiyicilarda belirti yoksa, insanlara bulastirma olasililari cok cok dusukmus.
Insanlarda burada bu haberden sonra disari cikip, cocuklarini salmaya basladilar.
Ama yinede insanlar normal hayata gecsinler diye de yapmis olabilrler bu haberi who knows...

Menümle geldim :)
2 lt su ve 1 lt dukan birası da içildi
Salata tabaktakinden daha fazlaydı. Bol bol salata yiyorum etin yanında.
Eti yağsız bir şekilde fırında pişiriyorum, salataya da çok az yağ koyuyorum. Salatalarım elma sirkeli.
Bugün protein günüydü, karbonhidrat almak istemedim. Sabahki lor yarım yağlı bu arada.
Yarın sebze günüm :)
Sporu da yazayım unutmadan.
6000 adım
Yarım saat kardiyo
15 dakika plates(karın ve bacak çalıştım)
CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• 0A813090-0888-4B29-B474-5B915651D518.webp
    0A813090-0888-4B29-B474-5B915651D518.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 27
  • A34D18DA-D9B3-4B39-A6DE-579262404BF1.webp
    A34D18DA-D9B3-4B39-A6DE-579262404BF1.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 27
Menümle geldim :)
2 lt su ve 1 lt dukan birası da içildi
Salata tabaktakinden daha fazlaydı. Bol bol salata yiyorum etin yanında.
Eti yağsız bir şekilde fırında pişiriyorum, salataya da çok az yağ koyuyorum. Salatalarım elma sirkeli.
Bugün protein günüydü, karbonhidrat almak istemedim. Sabahki lor yarım yağlı bu arada.
Yarın sebze günüm :)
Sporu da yazayım unutmadan.
6000 adım
Yarım saat kardiyo
15 dakika plates(karın ve bacak çalıştım)
CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Yine cok guzrl bir gun olmus canim ,cumaya bomba gibi geliyorsun..:)

Evet canim dun who'nun (dunya saglik orgutu) bir makalesini okudum, eger enfekte olan kisilerde hicbir belirti yoksa, yani tasiyicilarda belirti yoksa, insanlara bulastirma olasililari cok cok dusukmus.
Insanlarda burada bu haberden sonra disari cikip, cocuklarini salmaya basladilar.
Ama yinede insanlar normal hayata gecsinler diye de yapmis olabilrler bu haberi who knows...
Who da güven vermiyor insana, ne bileyim 🤷 umarım her şey güzel olur herkes için canım

10.02 Menüm

10:30 gibi kremali kahve + belvita bisküvi (kahvemi sade icmeye alisip yaninada kuru kaysi vs. olarak degistiricem bundan sonra)

12:00 Ekmeksiz sezar salata

18:15 kiymali kabak spagetti + yogurt

Ve yemek fasli biter :)

Arada limonlu ilik su, yesil cay ve normal su iciyorum. 3-4 litreye tamamliyorum su icmeyle bir sorunum yok sükür:halay:

birazdan bikac hareket yapicam + ip atlama.
En son bi sade türk kahvesi icerim bu kadar:spor:
BLU3 BLU3

10.02 Menüm

10:30 gibi kremali kahve + belvita bisküvi (kahvemi sade icmeye alisip yaninada kuru kaysi vs. olarak degistiricem bundan sonra)

12:00 Ekmeksiz sezar salata

18:15 kiymali kabak spagetti + yogurt

Ve yemek fasli biter :)

Arada limonlu ilik su, yesil cay ve normal su iciyorum. 3-4 litreye tamamliyorum su icmeyle bir sorunum yok sükür:halay:

birazdan bikac hareket yapicam + ip atlama.
En son bi sade türk kahvesi icerim bu kadar:spor:
BLU3 BLU3
Cok begendim harika bir gun olmus..
Nerede yasiyorsun canim?
Belvita biskuviyi benim ogullarimda cok sever :)

Güzeldi şükür
Arkadaşlarımın yanına gittim
İyi geldi :)
Senin nasıldı?
Ne guzel hayat yavas yavas normale donuyor..
Bende iyiyim canim, birkac gundur, hobi bahcesi yapmakla ilgili arastirma yapiyorum, bugun start vermek planim , sogan, maydanoz kucuk capli bir seyler ekmek istiyorum ,bakalim becerebilecek miyim:)

Ne guzel hayat yavas yavas normale donuyor..
Bende iyiyim canim, birkac gundur, hobi bahcesi yapmakla ilgili arastirma yapiyorum, bugun start vermek planim , sogan, maydanoz kucuk capli bir seyler ekmek istiyorum ,bakalim becerebilecek miyim:)
Yaa çok güzel oluyor o
Becerirsin tabii ki
Bizim bahçeyi de komşular ekmiş
Çok güzel görünüyor
İçim açılıyor gördükçe

Iyi aksamlar

21 saatlik IF sonrasi Ilk ögün aksam yemegi oldu

300 gr baharatli firinlanmis tavuk gogsu
20 Gr kasar

Ara
20gr brezilya Bademi
Hic ketojenik olmadi. Resmen dukan oldu bugun

Su 2 L. Yatmadan 3 yaparim
Spor
2 saat yuruyus
20 dk Row machine
24507 adim

JaneRizzoli JaneRizzoli Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Eklentiler

• Screenshot_20200610_185005.webp
    Screenshot_20200610_185005.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20200610_185326.webp
    Screenshot_20200610_185326.webp
    12 KB · Görüntüleme: 24
Iyi aksamlar

21 saatlik IF sonrasi Ilk ögün aksam yemegi oldu

300 gr baharatli firinlanmis tavuk gogsu
20 Gr kasar

Ara
20gr brezilya Bademi
Hic ketojenik olmadi. Resmen dukan oldu bugun

Su 2 L. Yatmadan 3 yaparim
Spor
2 saat yuruyus
20 dk Row machine
24507 adim

JaneRizzoli JaneRizzoli Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Dukan da olsa guzel olmus, arada vucudu sasirtmak guzel oluyor canim :)

Dun arkadaslarla konusuyorduk canim, buyuk cocugu olan arkadaslar karantina guzel oldu cocuklar hep evde olsun,ailecek beraber vakit gecirmeye doyduk dediler.
Kucuk cocugu olan bizlerde, gun bitmiyor, ahh bir aksam olsa diye saatleri sayiyoruz dedik :)
Hep ayni canim...
Kız hep böyle değiller çok şükür ama bi tuttumu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X