• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın herkese inşallah bol eksili bir cuma olur tartılmak için biraz bekliyorum ☺ dün de yazamadım menümu, alintilarimi yazıp onu da yazacağım hemen

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın dikkat et kendine

Çok güzel canım ☺ menulerini hep beğeniyorum zaten dengeli, sağlıklı 👍😊

Ne güzel menuler böyle afiyet olsun canım 😁

Hadi bakalım o açlık eksi olarak gelir inşallah canım ☺

Ayy canım çok geçmiş olsun kartını iptal ettirmissindir, yenisi de gelir. Oğlun nasıl şimdi

Çok beğendim canım ☺

Canım seni burda görmek çok güzel, o yüzden sınavlarını güzelce ver gel 😍 başarılar diliyorum tatlım 😘

Çok güzel canım tebrik ederim 😍

Canım çok fazla değil artin o yüzden sorun yapma haftaya fazlasıyla gider kıyafetle mi tartildin peki
Teşekkür ederim canım♥️

canım Allah kolaylık versin kendini salma en azından sabit kalmaya çalış 🥰😊
maşallah canım süpersin 😍
her hafta aynı olmuyor canım benimde bu hafta pek iç açıcı değil
vayy msşallah sana çok güzel ilerliyorsun haftaya görürürz 65 leri 🥰
ahh ahh bende aynı durumdayım sabah kalktım aynaya baktım moralim bozuldu çok fena dertliyim 😔
müthiş 👌🏻👌🏻Tebrikler
ay bu nasıl bir eksi maşallah sana 😍
tebrikler canım 😊
👏👏👏👏Harika gerçekten tebrikler
tebrikler canım benim 👍

Ah ben senin kilonda olsam 🥰🤣tebrikler
İki seferdir sana çok kötü eş oluyorum.. hakkını helal et canım
Ayyy şimdiden artıyım😅😅

Canım eşim harikasın

Ben maalesef +1,3 ..
geçen cuma oruç ve iftara yakın tartılmıştım
Bugün sabah uyanır uyanmaz ve şiş bir şekilde...../

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
90C14B35-D1B2-4332-B3B9-DA1C03CD7ED6.webp

giyinik tartılmışsın istersen üzerindekileri çıkarıp bir tartıl. hemen kendimden örnek veriyorum. bu gün giydiğim ev elbisem 500 gr.
menülerine geri dönüş yapacağım canım bu gece bir kritik yaparız olur mu?

sen nasıl rahat edersen öyle olsun canım eşim ne durumdasın merak ediyorum .birinci bizmiyiz?
Canım geç yazdım dışarıda biraz işlerim var hala , 500 gr fark var çok üzgünüm aslında 😞

Canim beni onemseyip zaman ayrip ugrasdigin icin cok sagol, kesinlikle sana katiliyorum, bu gun sabah yidim ekmek oglen yemedim, hata menumu yaziyim sen bana akil ver:
Sabah: 2 ince dilim ekmek, 1 kaşik tereyağı yedim (sabah aç kalıyordum hep bu yüzden bu sabah kalori miktarını artırdım 250 kalori civarı yaptım)
Oglen: 2 yumurtayı 1 kasik tere yaginda pisirdim, salatayla birlikte yedim.
Az öncede uzun zamandır özlediğim 1 bardak kahvemi ictim gördüğün gibi kalori miktarim 600-700 arasi.
Tokum ama yinede aksam 18:00 civari salata yesemi diye dusunuyorum.
akşam 2 yumurta yada onun yerine geçecek bir öğün hazırla mutlaka.diğer menülerin güzel.
30 Haziran inşallah kaptanım ♥
ay iyi çok sürmeyecekmiş.zor sınavlarında yaz dua edeceğim.
Canım eşim harikasın

Ben maalesef +1,3 ..
geçen cuma oruç ve iftara yakın tartılmıştım
Bugün sabah uyanır uyanmaz ve şiş bir şekilde...../

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS Eki Görüntüle 2647984
oy oy çok olmuş. sistem çocuklarımı tontiş yapma yolunda ilerliyor. aramızda kalsın benim serçe 67,4 oldu oturmaktan.
Kızlar inşallah hepiniz mezun olur ve kilolarınızı korursunuz ♥ Ben yine ara ara gelmeye çalışacağım
Sizi seviyorum♥♥
ara ara gel merakta bırakma bizi.
Geçen hafta 65.2
Bu hafta: 64.7
Fark : 500 gr
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Eki Görüntüle 2647986
çok güzel eşim harikasın.
Canım geç yazdım dışarıda biraz işlerim var hala , 500 gr fark var çok üzgünüm aslında 😞
neden üzülüyorsun sonucun çok güzel.ben beğendim.

Herkese selamlar
Eve döndük dün gece. Sabah erken çıkınca gelince tartıldım.mecbur
Geçen hafta 84.200
Bu cuma 84.300
Fark +0.100
Ben yine de mutlu oldum
Çünkü bir haftadır evden uzakta ve sürekli coook iyi yemeklerin arasindaydim ısrar kıyamet yaptığım kaçamaklar eksi olmamı engelledi. Eşim beni affet
mifihafa mifihafa

Eklentiler

• 20200612_155820.webp
    20200612_155820.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 25
Selam kızlar , bu aralar telefonla buraya girmek eziyet oldu resmen. Sayfalar atlıyor bir geriye gideyim diyorum kaç sayfa atlıyor deli oldum 3 gündür böyle benim telefon mu kafayı yedi anlamadım 😬😬 bende laptopa terfi edeceğim bu gidişle
aynı durumdayım o yüzden cepten girince mesaj yazamıyorum ben çok canım sıkılıyor. söyleyeceklerimi içimde tutmak çok zor oluyor.

Herkese selamlar
Eve döndük dün gece. Sabah erken çıkınca gelince tartıldım.mecbur
Geçen hafta 84.200
Bu cuma 84.300
Fark +0.100
Ben yine de mutlu oldum
Çünkü bir haftadır evden uzakta ve sürekli coook iyi yemeklerin arasindaydim ısrar kıyamet yaptığım kaçamaklar eksi olmamı engelledi. Eşim beni affet
mifihafa mifihafa
evden uzak olmak demek artı kilo buna kesinlikle katılıyorum. haftaya telafi edersin.

Yani karamel mi sebep bu arti ya, Sebze nerdeyse hic ruketmedim o yuzden mi bilemedkm
+400gr
Fark +0,60 mi oluyor Yüzde olunca emin degilim
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
ah ah canım gerçekten neden böyle oldu. farkın 500 gr. 66,1 geçen hafta bu hafta 66,6 yüzde -0,76. karamel çok mu tükettin bu hafta stevia kullanmadın mı?

geçen hafta :62,7
bu hafta :61,9
fark : 0,8
yüzde: %1,28
_20200612_161512.JPG _20200612_161544.JPG _20200612_161558.JPG

kızlar sonuca şaşırmadım çünkü laptop üzüntüsünden regl oldum. piskopat diyebilirsiniz. bu kadar üzülür mü insan ama üst üste geldi bozulmalar evde bende gerildim haklı olarak. bu da bu hafta şişliğimi indirdi. tek artısı oldu. darısı önümüzdeki haftanın başına diyorum.

bnnu bnnu

Eki Görüntüle 2648012 Eki Görüntüle 2648011 Eki Görüntüle 2648010

kızlar sonuca şaşırmadım çünkü laptop üzüntüsünden regl oldum. piskopat diyebilirsiniz. bu kadar üzülür mü insan ama üst üste geldi bozulmalar evde bende gerildim haklı olarak. bu da bu hafta şişliğimi indirdi. tek artısı oldu. darısı önümüzdeki haftanın başına diyorum.

bnnu bnnu
Çok iyi canm tebrikler 👏👏🤗

Kızlar inşallah hepiniz mezun olur ve kilolarınızı korursunuz ♥ Ben yine ara ara gelmeye çalışacağım
Sizi seviyorum♥♥

Gitmeee 😭😭😭😭

Sınavlarında başarılar Feyza'cımm. Hepsinde birinci sen ol inş. 🤩

Eki Görüntüle 2648012 Eki Görüntüle 2648011 Eki Görüntüle 2648010

bnnu bnnu
Tebrikler canım bak ne güzel gitmiş işte 👍

Back
X