- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
İnşallah kaptanımCanim hic sorun degil Allah kolaylik versin sinavlarinda :)
Dualarimdasin, guzel haberlerle don..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kaptanımCanim hic sorun degil Allah kolaylik versin sinavlarinda :)
Dualarimdasin, guzel haberlerle don..
Teşekkür ederim canımGünaydın herkese inşallah bol eksili bir cuma olur tartılmak için biraz bekliyorum ☺ dün de yazamadım menümu, alintilarimi yazıp onu da yazacağım hemen
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın dikkat et kendine
Çok güzel canım ☺ menulerini hep beğeniyorum zaten dengeli, sağlıklı
Ne güzel menuler böyle afiyet olsun canım![]()
Hadi bakalım o açlık eksi olarak gelir inşallah canım ☺
Ayy canım çok geçmiş olsun kartını iptal ettirmissindir, yenisi de gelir. Oğlun nasıl şimdi
Çok beğendim canım ☺
Canım seni burda görmek çok güzel, o yüzden sınavlarını güzelce ver gelbaşarılar diliyorum tatlım
Çok güzel canım tebrik ederim![]()
Canım çok fazla değil artin o yüzden sorun yapma haftaya fazlasıyla gider kıyafetle mi tartildin peki
İki seferdir sana çok kötü eş oluyorum.. hakkını helal et canımcanım Allah kolaylık versin kendini salma en azından sabit kalmaya çalış
maşallah canım süpersin
her hafta aynı olmuyor canım benimde bu hafta pek iç açıcı değil
vayy msşallah sana çok güzel ilerliyorsun haftaya görürürz 65 leri
ahh ahh bende aynı durumdayım sabah kalktım aynaya baktım moralim bozuldu çok fena dertliyim
müthişTebrikler
ay bu nasıl bir eksi maşallah sana
tebrikler canım
Harika gerçekten tebrikler
tebrikler canım benim
Ah ben senin kilonda olsamtebrikler
Canım geç yazdım dışarıda biraz işlerim var hala , 500 gr fark var çok üzgünüm aslındagiyinik tartılmışsın istersen üzerindekileri çıkarıp bir tartıl. hemen kendimden örnek veriyorum. bu gün giydiğim ev elbisem 500 gr.
menülerine geri dönüş yapacağım canım bu gece bir kritik yaparız olur mu?
sen nasıl rahat edersen öyle olsun canım eşim ne durumdasın merak ediyorum .birinci bizmiyiz?
Harika eşim
akşam 2 yumurta yada onun yerine geçecek bir öğün hazırla mutlaka.diğer menülerin güzel.Canim beni onemseyip zaman ayrip ugrasdigin icin cok sagol, kesinlikle sana katiliyorum, bu gun sabah yidim ekmek oglen yemedim, hata menumu yaziyim sen bana akil ver:
Sabah: 2 ince dilim ekmek, 1 kaşik tereyağı yedim (sabah aç kalıyordum hep bu yüzden bu sabah kalori miktarını artırdım 250 kalori civarı yaptım)
Oglen: 2 yumurtayı 1 kasik tere yaginda pisirdim, salatayla birlikte yedim.
Az öncede uzun zamandır özlediğim 1 bardak kahvemi ictim gördüğün gibi kalori miktarim 600-700 arasi.
Tokum ama yinede aksam 18:00 civari salata yesemi diye dusunuyorum.
ay iyi çok sürmeyecekmiş.zor sınavlarında yaz dua edeceğim.30 Haziran inşallah kaptanım ♥
oy oy çok olmuş. sistem çocuklarımı tontiş yapma yolunda ilerliyor. aramızda kalsın benim serçe 67,4 oldu oturmaktan.Canım eşim harikasın
Ben maalesef +1,3 ..
geçen cuma oruç ve iftara yakın tartılmıştım
Bugün sabah uyanır uyanmaz ve şiş bir şekilde...../
Yawrukush
CEYDOS Eki Görüntüle 2647984
ara ara gel merakta bırakma bizi.Kızlar inşallah hepiniz mezun olur ve kilolarınızı korursunuz ♥ Ben yine ara ara gelmeye çalışacağım
Sizi seviyorum♥♥
çok güzel eşim harikasın.
neden üzülüyorsun sonucun çok güzel.ben beğendim.Canım geç yazdım dışarıda biraz işlerim var hala , 500 gr fark var çok üzgünüm aslında![]()
aynı durumdayım o yüzden cepten girince mesaj yazamıyorum ben çok canım sıkılıyor. söyleyeceklerimi içimde tutmak çok zor oluyor.Selam kızlar , bu aralar telefonla buraya girmek eziyet oldu resmen. Sayfalar atlıyor bir geriye gideyim diyorum kaç sayfa atlıyor deli oldum 3 gündür böyle benim telefon mu kafayı yedi anlamadımbende laptopa terfi edeceğim bu gidişle
evden uzak olmak demek artı kilo buna kesinlikle katılıyorum. haftaya telafi edersin.Herkese selamlar
Eve döndük dün gece. Sabah erken çıkınca gelince tartıldım.mecbur
Geçen hafta 84.200
Bu cuma 84.300
Fark +0.100
Ben yine de mutlu oldum
Çünkü bir haftadır evden uzakta ve sürekli coook iyi yemeklerin arasindaydim ısrar kıyamet yaptığım kaçamaklar eksi olmamı engelledi. Eşim beni affet
mifihafa
ah ah canım gerçekten neden böyle oldu. farkın 500 gr. 66,1 geçen hafta bu hafta 66,6 yüzde -0,76. karamel çok mu tükettin bu hafta stevia kullanmadın mı?
Çok iyi canm tebriklergeçen hafta :62,7
bu hafta :61,9
fark : 0,8
yüzde: %1,28
Eki Görüntüle 2648012 Eki Görüntüle 2648011 Eki Görüntüle 2648010
kızlar sonuca şaşırmadım çünkü laptop üzüntüsünden regl oldum. piskopat diyebilirsiniz. bu kadar üzülür mü insan ama üst üste geldi bozulmalar evde bende gerildim haklı olarak. bu da bu hafta şişliğimi indirdi. tek artısı oldu. darısı önümüzdeki haftanın başına diyorum.
bnnu
Kızlar inşallah hepiniz mezun olur ve kilolarınızı korursunuz ♥ Ben yine ara ara gelmeye çalışacağım
Sizi seviyorum♥♥
Tebrikler canım bak ne güzel gitmiş iştegeçen hafta :62,7
bu hafta :61,9
fark : 0,8
yüzde: %1,28
Eki Görüntüle 2648012 Eki Görüntüle 2648011 Eki Görüntüle 2648010
kızlar sonuca şaşırmadım çünkü laptop üzüntüsünden regl oldum. piskopat diyebilirsiniz. bu kadar üzülür mü insan ama üst üste geldi bozulmalar evde bende gerildim haklı olarak. bu da bu hafta şişliğimi indirdi. tek artısı oldu. darısı önümüzdeki haftanın başına diyorum.
bnnu