• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
11:30
1 yumurtadan omlet, 7-8 dilim sucuk, domates, salatalık, kapya biber

16:30
2 kare %90 kakaolu bitter çikolata, 6 çiğ badem

19:30
4-5 kaşık menemen, kapya biber, 5 siyah zeytin, 2 tane küçük badem unundan kurabiye

(Kurabiye: 200gr badem unu, 100 gr eritrol, 2 yumurta akı bunları yoğurup yuvarladım bisküvi gibi bastırdım üstünden 200derecede 10dk pişirdim) 1 kurabiyede 1grdan az şeker var ve yaklaşık 100kalori gibi

Su: 1,5 lt çok az oldu
Spor: 19300 adım : 965puan
(Suan ayaklarımın altı ağrıyor valla )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 FitFiliz FitFiliz
Güzel bir menü olmuş. Yalnız iyi dayanmışsin canım 16.30a kadar, ben olsam heralde daha erken yapardim arayı. Kurabiyeyi soruyordum ben de az önce. Tarife bakılınca güzel bir şeye benziyor canım afiyet bal şeker olsun 👍😊

Bu sabah yine artıda uyanınca bugün sıkı tuttum işi 😄

Sabah 1 saatlik yürüyüş (240p)

12de resmini paylaştığım otlu krep, 3 cherry domates ve çay

14.45 karpuz kabuğu (hala güldürüyor beni😂😂) iki kaşık yoğurt, iki çiğ bakla, filtre kahve

17'ye doğru dünden kalan bir parça et, birkaç biber

18 gibi çay ve çay kaşığnın ucu ile pasta kreması
Melegimkorusun Melegimkorusun

Egeli misin Aysun'cum 😍🌄🌅? İzmir'de okudum ben, o vesileyle tanıştım ege mutfağıyla müthiş gerçekten. Çok severim İzmir'i. Bir de Ege'de Aydın ve Nazilli'yi de. Gerçi yurdun her yeri ayrı güzel 😍

Almanya'yanin güzel bir yerinde olmanıza da ayrıca sevindim. Orda türk marketler var mı? Ya bir suçuk var Egetürk markasi burda öylesini yemedim. Bir akrabam getirmişti Almanya'dan. Düşün ne kadar sucuk bağımlısıysam, bana sucuk getirmişti 😂😂😂

Bademunlu tariflere ben de çok rastlıyorum belki alır denerim. Yapabildin mi tatlım limonlu keki? En son yaptığım limonlu kurabiye geldi aklıma. Ekşi olmuştu bildiğin :KK70: :KK70:
Wie war der Weg? Gibt es eine besondere Art zu laufen (Sie wissen von diesen roten Spuren)? Oder bist du wie ein Naturspaziergang gegangen?
Wir gingen 4 Stunden im Wald wandern😂😂
Canım bende Aydın merkezdenim 🥰🥰 bizimde en sevdiğimiz ve aldığımız tek sucuk egetürk 😂😂 çok fazla var Türk market, esnaf 🙈☺️ Limonlu kek için geç kaldım bugün bir yerde normal şeker ve badem unuyla tarif görünce low Çarba çevirdim 🤗 çok hızlı oluyor
Çokda lezzetli canım tatlı isteyince bunu yaparım ben 🙈😂😂 bugünlerde Regl olmam lazım biraz gecikti ondan aklım tatlılarda
Güzel bir menü olmuş. Yalnız iyi dayanmışsin canım 16.30a kadar, ben olsam heralde daha erken yapardim arayı. Kurabiyeyi soruyordum ben de az önce. Tarife bakılınca güzel bir şeye benziyor canım afiyet bal şeker olsun 👍😊
Saol canım. 14:30 gibi yürüyüşe çıktık baya yürüdük sonra park bulduk boş 🤗 oğlum oynarken bende ara öğün yaptım. Normal bir diyet yapsaydım 2 saatte kesin Ara öğün yapmam gerekiyordu yoksa hemen kan şekerim düşüyordu ama bu diyette açıkmıyorum . Dönüşte enerji olsun diye yedim 😂🥰

Bu sabah yine artıda uyanınca bugün sıkı tuttum işi 😄

Sabah 1 saatlik yürüyüş (240p)

12de resmini paylaştığım otlu krep, 3 cherry domates ve çay

14.45 karpuz kabuğu (hala güldürüyor beni😂😂) iki kaşık yoğurt, iki çiğ bakla, filtre kahve

17'ye doğru dünden kalan bir parça et, birkaç biber

18 gibi çay ve çay kaşığnın ucu ile pasta kreması
Melegimkorusun Melegimkorusun
Afiyet olsun canım güzel bir gün olmuş süper 👏 su içebildin bari

Suyu ve meyveyi yemekle birlikte tüketmesenmi acaba.. Bir de böyle denesen..
Yemek saatinden 30 dk önce bitiriyorum sıvı tüketimini.. Yemeklerden 1,5 / 2 saat sonra da başlıyorum sıvı alımına.. Menü ile su çay vs içmiyorum.
Sindirime faydası oluyor bu şekilde ve mide gereksiz genişlemiyor.
Haklısın yemekte su içmem ama oncesı ve sonrasına dıkkat etmıyordum tabı

Allah kolaylik versin canim, gececek bu surecler..
Bende iyiyim gulum, sagol sordugun icin :)

Bol bol bahceye git gel canim, guzel adim oluyormus sana :)

Gorumcene gidecegini soylemistin canim fakat tarti bildiriminde sorun olabilecegini konusmamistik!
Sabah evinde tartilip paylasip gorumcene gitsen cok guzel olurdu..
2 gundur menulerini de yazmiyorsun, takimin esas listesindesin, esas listede olmak sorumluluk isteyen bir durum.
Dilersen bu cuma seni izne ayiralim ve liste disinda bizimle kilo vermeye devam et...

Canim bugun kismet olursa birde salincak alicaz bahcemize, yazin sefasini surmek kismet olur insallah:)

Insallah Filizim, bugun birde salincak alacagiz bahceye, cocuklar oynrken esimle oturup cay icmelik , seninlede birgun oturup karsilikli cay iceriz insallah..

Sagol canim benim :)

Cok sevindim gulum :)

Oyy bu krepten mi yapsam kahvaltiya, keto pizzaya niyetliydim, simdi sarstin beni canim :)))

Emeklerine saglik kaptanim, dun yorgunluktan uyuyakaldim paylasamamistim :)

Canim gecmis olsun, acilen toparlanirsin insallah...
2 çocukla hazırlan falan derken kaldı tartilmam cnm birde bu hafta devam yine aktif olmaya 👍

14 haziran menüm
sabah : 2 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
bal
2 dilim kızarmış ekmek

ara : 4 parmak kadar muz
maydanoz
1 ceviz

öğlen : fırında patlıcan
yoğurt
domates,biber