• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Normalde eşler oluyor tatlım her hafta menülere yorum için, bu hafta ben rastladikca yorum yaparim menülerine. bence sporun harika olmuş. Patates kızartması yanmıştır belki de 😄

Bu arada ne tesadüf, benim de bugün evlilik yıldönümüm. Umarım sizin ilişkiniz de evliliğe gider hazir hissettiğinizde. 17 Haziran güzel bir tarih 💖🤗
Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice güzel mutlu yıllarınız olsun
Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Umarım ama işten vakit bulamıyorum ki işten çık eve gel yemek ütü temizlik banyo, al sana gün bitti :kızgın::silah:
Merhaba hoşgeldin takıma 🤗🤗

FitFiliz FitFiliz canım bu hafta senin sonucu kötü etkileyeceğim sanırım 😔😔 bu sabah +900 çıktım şaka gibi gerçekten. Nerde hata yapıyorum yaa daha çok kilo vermedim ki takılsın ama inat edeceğim geçen sefer low carb yaparkende böyle olmustu low carb diyeti bırakmıştım bu seferi inat edeceğim bakalım

Hoşbuldum teşekkürler
Hedefe ulasiriz insallah hep birlikte canim
Yogunlukdan birsey de yiyememissin :KK43: suyu biraz daha icebilseydin iyi olurdu

2 günde mukemmel :KK49:

YngYang YngYang hosgeldin aramiza. Ne guzel spor gecmisin var. Hosuna giden spor bulursan bence yine hizlica verirsin kilolari

Yawrukush Yawrukush ben yine abarttim sporu. Persembe sadece yuruyus yapacagim demistim halbuki. Umarim tartida guzel sonuc gorurum.

Su orucuna basladim yine. Obur sefer regl e denk geldigi icin sonlandirmistim.
Ayrica bu sefer kahve tuketmiyecegim. Bakayim fark olacak mi verme miktarinda
Sağ ol canım.
Benim de su orucu yapmam gerekiyor. Ramazandan kalan borclarimda var.
Bu hafta gecti artik. Diger haftayi oruclu gecirebilirsem iyi olur.

FitFiliz FitFiliz canım bu hafta senin sonucu kötü etkileyeceğim sanırım 😔😔 bu sabah +900 çıktım şaka gibi gerçekten. Nerde hata yapıyorum yaa daha çok kilo vermedim ki takılsın ama inat edeceğim geçen sefer low carb yaparkende böyle olmustu low carb diyeti bırakmıştım bu seferi inat edeceğim bakalım
Kızlar acaba ben yağı mı abartıyorum 😔😔 badem unlu, keten tohumu unlu birşeyler yapmayayım mı ? Ya da bir süre böyle takılması normal mi takılsa yine iyi ama ben bildiğiniz artıdayım 😬😬😬 valla bugün regl olayım diye sabah uyanır uyanmaz adaçayı içtim 😂

Valla yardımcı olur mu bilmem ama ben zayıf olduğum dönemlerde annem 90 kilo civariydı. Mide problemi var annemde pilav falan yiyemez. Ama aşırı ekmek yer, hatta ekmek arasına börek koyar yer öyle birisi. Yeme alışkanlığı hiç değişmedi ama midesi için komşular, zencefil ile zerdeçalı bolla karıştırarak her yemekten sonra 1 tatlı kaşığı tüketmesini söylemişti. Annem onu yemeğe başladığından beri 1 sene geçti ve altını çiziyorum yeme alışkanlığı halen aynı aşırı yiyor (abur cubur değil ev yemekleri) 60 kilo şuan ve bu kiloya 5 ay önce ulaştı... Bilmiyorum ama ne kadar yardımcı olur

Kızlar acaba ben yağı mı abartıyorum 😔😔 badem unlu, keten tohumu unlu birşeyler yapmayayım mı ? Ya da bir süre böyle takılması normal mi takılsa yine iyi ama ben bildiğiniz artıdayım 😬😬😬 valla bugün regl olayım diye sabah uyanır uyanmaz adaçayı içtim 😂

Gayet normal takilmasi
Low Carb mi besleniyordun. Ay bunak gibi hissettim kendimi. Yapanlari unuttum hepinize ayni seyi soruyorum å

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
YngYang YngYang
İsim (İsteğe Bağlı ): Dilek
Mesleginiz: Sipariş Takip Müdürü
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 77
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben....
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü ben hareketli bir insanım, hantal görünmek çok kötü bir durum. Alışveriş yaparken sürekli bir üst bedeni denemek yerine, gördüğüm kıyafeti denemeden aldığım dönemlerime dönmek istiyorum. Oturduğum zaman hemen göbeğimin arasına sıkışan tişörtümü düzeltmek istemiyorum, eskisi gibi giyinip ne kadar azimli olduğumu aileme ve arkadaşlarıma kanıtlamak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır, yeni üyeyim zaten.
Hosgeldin canim sporlarinla bizede faydali olursun umarim
Merhaba Bahar çok memnun oldum arkadaşım. Umarım sen de hedefine ulaşırsın, güzel günler senin olsun.
Hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biri eşim biri de spordu. Umarım senin gibi aynı derdi paylaştığım arkadaşlarla beraber tekrar eskisi kadar güzel hissederim kendimi ve hareket edebilmeye takatim olur :KK200::KK200::KK19:
InsAllah canim
Maşallah canım çok güzel uyguluyorsun 🤗

Kaptişim benim bu hafta pek iyi başlamadı .. pazartesi annem düştü ayağını kırdı ve bilekteki lifleri koptu dün ameliyata aldılar şükür iyi geçti.. tam oh derken bu sabah saat 07:40 sıralarında kaynım motorla kaza yaptı tırın altına giriyormuş Allah korumuş tekerlerin arasına girmemiş motor. 3-4 metre sürüklemiş ama .. çok şükür ona bişey olmadı..hayat şu sıralar çok karışık geçiyor ve hızlı gibi birşeyler oluyor üst üste ama hiç bişey anlsmıyorum 😶
Kan akitmalisiniz bence yada sadaka
Valla yardımcı olur mu bilmem ama ben zayıf olduğum dönemlerde annem 90 kilo civariydı. Mide problemi var annemde pilav falan yiyemez. Ama aşırı ekmek yer, hatta ekmek arasına börek koyar yer öyle birisi. Yeme alışkanlığı hiç değişmedi ama midesi için komşular, zencefil ile zerdeçalı bolla karıştırarak her yemekten sonra 1 tatlı kaşığı tüketmesini söylemişti. Annem onu yemeğe başladığından beri 1 sene geçti ve altını çiziyorum yeme alışkanlığı halen aynı aşırı yiyor (abur cubur değil ev yemekleri) 60 kilo şuan ve bu kiloya 5 ay önce ulaştı... Bilmiyorum ama ne kadar yardımcı olur
Bal ile mi karistiriyorsun canim ben kizim astimbronsit baslangici idi ssirttindan surekli ses geliyordu bu tarifi denedim Allaha sukurler olsun hic birseyi kalmadi zayiflatma etkisi varsa bir deneyim gerci bu donemde kizim hic kilo alamadi

Evet Bal zencefil tozu zerdeçal tozu. Valla yeme alışkanlığında değişiklik olmadığı ve farklı olarak sadece bu karışımı tükettiği için ben buna yordum, aksine daha çok yemeğe başlamıştı. Ama yemeklerden hemen sonra yediğinde zaten bütün şişkinliği alıyor. Ben 1 haftadır yiyorum, normalde göbeğim çok şiş olur ama azaldığı gözle görülüyor diyebilirim. 3 gün falan yiyemedim ama sürekli yemek lazım. bakalım yarın tartıda görecez.. Kızına çok geçmiş olsun allah korusun sana bağışlasın

Evet Bal zencefil tozu zerdeçal tozu. Valla yeme alışkanlığında değişiklik olmadığı ve farklı olarak sadece bu karışımı tükettiği için ben buna yordum, aksine daha çok yemeğe başlamıştı. Ama yemeklerden hemen sonra yediğinde zaten bütün şişkinliği alıyor. Ben 1 haftadır yiyorum, normalde göbeğim çok şiş olur ama azaldığı gözle görülüyor diyebilirim. 3 gün falan yiyemedim ama sürekli yemek lazım. bakalım yarın tartıda görecez.. Kızına çok geçmiş olsun allah korusun sana bağışlasın
Bende deneyim ama orjinal bal kalmadi esim getirtebilirse sivastan bakalim deneyim kardesimin dugunu olacak 70 in altina dusmem lazim bindallimi giyecegim bindalli derken testtrislandan aldigim bir elbise aslinda

Kizlar az once CEYDOS CEYDOS kaptanla gorustuk, sizlere cook selam soyledi, hepinizi cook ozlemis.
Biliyorsunuz onun hep laptopi bozuldu , hemde esinin tayini cikti gectigimiz cuma gunu, haftaya Erzincan'dan Ankara'ya tasiniyorlar.
Evi toplama ,tasinma telasindalar, hemde Erzincandaki arkadaslari ile veda yemekleri oluyormus haliyle.
Yarin sizleri gormeye gelecek zaman ayirip, ben selam ve sevgilerini size ileteyim istedim. :KK200:

Back
X