• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah canım çok güzel uyguluyorsun 🤗

Kaptişim benim bu hafta pek iyi başlamadı .. pazartesi annem düştü ayağını kırdı ve bilekteki lifleri koptu dün ameliyata aldılar şükür iyi geçti.. tam oh derken bu sabah saat 07:40 sıralarında kaynım motorla kaza yaptı tırın altına giriyormuş Allah korumuş tekerlerin arasına girmemiş motor. 3-4 metre sürüklemiş ama .. çok şükür ona bişey olmadı..hayat şu sıralar çok karışık geçiyor ve hızlı gibi birşeyler oluyor üst üste ama hiç bişey anlsmıyorum 😶
Ah canim benim hem annene ,hem kaynina cok buyuk gecmis olsun.
Ikisi de iyiymis cook sevindim, Allaha emanet olun hepiniz.
Hastalariniza acil sifalar gulum...

Yogunlukdan birsey de yiyememissin :KK43: suyu biraz daha icebilseydin iyi olurdu

2 günde mukemmel :KK49:

@YngYang hosgeldin aramiza. Ne guzel spor gecmisin var. Hosuna giden spor bulursan bence yine hizlica verirsin kilolari

Yawrukush Yawrukush ben yine abarttim sporu. Persembe sadece yuruyus yapacagim demistim halbuki. Umarim tartida guzel sonuc gorurum.

Su orucuna basladim yine. Obur sefer regl e denk geldigi icin sonlandirmistim.
Ayrica bu sefer kahve tuketmiyecegim. Bakayim fark olacak mi verme miktarinda
Filtre kahvenin tartiya etkisi olmuyor canim, ben kendimde cok denedim :)

FitFiliz FitFiliz canım bu hafta senin sonucu kötü etkileyeceğim sanırım 😔😔 bu sabah +900 çıktım şaka gibi gerçekten. Nerde hata yapıyorum yaa daha çok kilo vermedim ki takılsın ama inat edeceğim geçen sefer low carb yaparkende böyle olmustu low carb diyeti bırakmıştım bu seferi inat edeceğim bakalım
Bende artiyi gorunce demotive oldum ama birbirimize destek olarak bu zamani asacagiz..
Israrla diyetimize devam kuzum..

Kızlar acaba ben yağı mı abartıyorum 😔😔 badem unlu, keten tohumu unlu birşeyler yapmayayım mı ? Ya da bir süre böyle takılması normal mi takılsa yine iyi ama ben bildiğiniz artıdayım 😬😬😬 valla bugün regl olayım diye sabah uyanır uyanmaz adaçayı içtim 😂
Canim her turlu unu 1 hafta-10 gun birak ,sadece sebze, meyvelerden al karbohidratini.
Low carbda ve ketoda yag serbest ama abartma bence canim, nitekim kalorili yaglar..

Ne guzel gunese hasret oluuoruz bazen.
33 yildir :)) burda dogdum. Akraba cok. Dedem 60larda geldiginde kardeslerinide getirmis vs. Cocuklari derken baya Akraba var burda
Ooo ne guzel ben kendim gibi dusundum seni canim, sen direk dogma buyume oraliymissin.
Akraba-ailede olunca daha guzeldir , keske benimde yakinimda olasalardi..

Selam Bende yazayim gunumu. Galiba pilim bitti
Yuruyuse cikarim diyordum ama galiba oturacagim evde

Günün Ogunleri
14de
2dilim tam bugday ekmegi
30gr beyaz oeybir
2 ceri domates
Bunlarla tost yaptim
Yanina 10gr Kuzukulagi.

Ara 7hurma

Su 2 L
Spor
45dk airbike. Canimi cikardi bu arkadas :) 450 puan
45 dk Crossfit 450 puan
12500 adim 625 puan
Ip atlama 300 tane 600 puan
Toplam 2125 puan

bnnu bnnu CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Selam Bende yazayim gunumu. Galiba pilim bitti
Yuruyuse cikarim diyordum ama galiba oturacagim evde

Günün Ogunleri
14de
2dilim tam bugday ekmegi
30gr beyaz oeybir
2 ceri domates
Bunlarla tost yaptim
Yanina 10gr Kuzukulagi.

Ara 7hurma

Su 2 L
Spor
45dk airbike. Canimi cikardi bu arkadas :) 450 puan
45 dk Crossfit 450 puan
12500 adim 625 puan
Ip atlama 300 tane 600 puan
Toplam 2125 puan

bnnu bnnu CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
:KK9: Cok cok guzel , her seyiyle..

B barga , JaneRizzoli JaneRizzoli , aydingelini aydingelini kizlar 2 haftalik deneme sureniz doldu, takima katiliminiz gayet guzel.
Eger esas listeye girip, takim icin yarismak istiyoruz derseniz, ki esas listenin sorumlulugu liste disindan oldukca fazla, yarin listede olabilirsiniz.

Fakat bu mecburi bir durum degil,dilerseniz simdiye kadar oldugu gibi liste disinda da kilo vermeye devam edebilirsiniz.

Persembe menüm

12de Kücük porsiyon Tavuk sote icinde 3 tane bebek patates vardi ve yogurt

17:45 Peynirli 2 yumurtali omlet, 10 zeytin ve domates / 2 tatli kasigi tulum ve az karpuz
10 tane kiraz

3-4 litre su, yesil cay

6500 adim 325 puan
spor yapar halim yok bugün:KK43: kendimi cok sis hissediyorum, afedersiniz wc‘ye cikamiyorum ne yapsam bilemedim...
aydingelini aydingelini

Kaptanim esas liste farki ne oluyor tam olarak? Ben mi kacirdim acaba Yawrukush Yawrukush
Canim takimimiza yeni gelen arkadaslariminiz 2 hafta deneme suresi oluyor.
Bu sure zarfinda esas listede olmuyorlar, liste disinda oluyorlar.
Eger 2 hafta boyunca, aktif, katilimlari guzelse esas listeye girmeye hak kazaniyorlar.
Liste disinda olunca 4. takim adina yarismaya katilmis olmuyoruz.
Fakat esas listede olan arkadaslarimiz , her cuma takimlar arasi olan kilo verme yarismasinda kilo verip, takimimiz icin guzel bir derece almaya calisiyorlar.
Esas liste haliyle daha cok sorumluluk istiyor.Kilo alirsak takim yarista kotu etkileniyor, her gun duzenli aktif olmamiz gerekiyor, menulerimizi egzersizlerimizi duzenli yazmamiz, takima sohbete gelmemiz gerekiyor.
Liste disinda olmakta kisinin kendi tercihi, ben sorumluluk almak istemiyorum, rahat bir sekilde kilo vermek istiyorum diyenlerde listeye girmeden kilo vermeye devam ediyorlar.
Tek fark takim icin yarismiyorlar canim..

Persembe menüm

12de Kücük porsiyon Tavuk sote icinde 3 tane bebek patates vardi ve yogurt

17:45 Peynirli 2 yumurtali omlet, 10 zeytin ve domates / 2 tatli kasigi tulum ve az karpuz
10 tane kiraz

3-4 litre su, yesil cay

6500 adim 325 puan
spor yapar halim yok bugün:KK43: kendimi cok sis hissediyorum, afedersiniz wc‘ye cikamiyorum ne yapsam bilemedim...
aydingelini aydingelini
Bir kasik zeytinyagi ic canim tuvalete cikabilmek icin, kayisi yiyebilirsin varsa.
Bol lifli gidalarla beslenirsen kabizlik sorununa cok yardimci oluyor.
Gunun guzel olmus ,suyunsa harika :)

Canim takimimiza yeni gelen arkadaslariminiz 2 hafta deneme suresi oluyor.
Bu sure zarfinda esas listede olmuyorlar, liste disinda oluyorlar.
Eger 2 hafta boyunca, aktif, katilimlari guzelse esas listeye girmeye hak kazaniyorlar.
Liste disinda olunca 4. takim adina yarismaya katilmis olmuyoruz.
Fakat esas listede olan arkadaslarimiz , her cuma takimlar arasi olan kilo verme yarismasinda kilo verip, takimimiz icin guzel bir derece almaya calisiyorlar.
Esas liste haliyle daha cok sorumluluk istiyor.Kilo alirsak takim yarista kotu etkileniyor, her gun duzenli aktif olmamiz gerekiyor, menulerimizi egzersizlerimizi duzenli yazmamiz, takima sohbete gelmemiz gerekiyor.
Liste disinda olmakta kisinin kendi tercihi, ben sorumluluk almak istemiyorum, rahat bir sekilde kilo vermek istiyorum diyenlerde listeye girmeden kilo vermeye devam ediyorlar.
Tek fark takim icin yarismiyorlar canim..

Listeye girmek icin sabirsizlaniyorum kaptanim tesekkürler aciklama icin🥰

Back
X