• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben geldimmmmm:KK55:
Hafta sonu sessizligi olmus, nasilsiniz guzel takimim..
Dun yine cok kosturmali bir gundu, kendi istegimle cocuklari uyutup uyudum..
Telefonum tamamen bozuldu, bir kez acildi sadece o acilir acilmaz icindeki tum foto ve videolari scan diske aktardik, neyseki anilarimizi kurtarmis olduk.
Simdi eski telefonuma dondum ama onuda Aras bozmustu, her seyi calisiyor ama sesi yok, yani telefon konusmasi, video goruntusu vs yapamiyorum.
Simdilik yenisini alana kadar idare edecegim bununla...
Sizlerde ne var ne yok kizlar.
Birgaripanne Birgaripanne canim telefonumdan kadinlar kulubune gireyim, ki sifreyi hatirlamiyorum :) atayim fitbitin fotosunu..

Yawrukush Yawrukush evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Aras a da cok gecmis olsun

Ben dun spor da fena carpildim herhal. Kapilar acikti esiyorduda. Felaket de terlemistim. Gece den beri bogazim agriyor ve halsizim.
Kotu bir gun gecirdim
Sifir spor
Cok az su ve karbonhidratli bir gun
Cuma ya kadar cok dikkatli olmam gerekiyor. Ceza mi da yarin yapsam Olur mu Milana firuze Milana firuze ?

Sabah 1 tost
Aksam 2 y. K pilav
5 dilim beyti. Ev yapimi
2 yk yogur
1 catal Kimchi

Ara
Bogaz pastili. Sayisini takip edemedim

Su 1L
Hastamisin kuzum, cok sagol iyi dileklerine..
Bugun epey kotu olmus ama cumaya var daha, moral bozmak yok, 10 dk dans cezasi veriyorum bende, evde en kolay o yapiliyor..:)

Yawrukush Yawrukush evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Aras a da cok gecmis olsun

Ben dun spor da fena carpildim herhal. Kapilar acikti esiyorduda. Felaket de terlemistim. Gece den beri bogazim agriyor ve halsizim.
Kotu bir gun gecirdim
Sifir spor
Cok az su ve karbonhidratli bir gun
Cuma ya kadar cok dikkatli olmam gerekiyor. Ceza mi da yarin yapsam Olur mu Milana firuze Milana firuze ?

Sabah 1 tost
Aksam 2 y. K pilav
5 dilim beyti. Ev yapimi
2 yk yogur
1 catal Kimchi

Ara
Bogaz pastili. Sayisini takip edemedim

Su 1L
Gecmis olsun canim.
Tabikide olur yarin yaparsin bu gun dinlen güzelce.
Karbohidrat fazla ama yinede cok yememissin yani yarinda cezana birlikte karar veririz. :)

Gecmis olsun canim.
Tabikide olur yarin yaparsin bu gun dinlen güzelce.
Karbohidrat fazla ama yinede cok yememissin yani yarinda cezana birlikte karar veririz. :)

Acima kiz
Protein tek kiyma. Saglikli yag ise ustune surdugum zeytinyag var :D
Ya birde astim alerjim de var. Ikiside sebep daha da kotu olmasi icin. Yemek yapmaya kalktim yoksa full yattim.

Yawrukush Yawrukush sabah halledeceğim söz. Hatta zumba videosu var cok sevdigim 30dk. Onu yaparim

Cocuklar basimda surekli. Babalarida evde olsa dibimde bitiyorlar

Acima kiz
Protein tek kiyma. Saglikli yag ise ustune surdugum zeytinyag var :KK70:
Ya birde astim alerjim de var. Ikiside sebep daha da kotu olmasi icin. Yemek yapmaya kalktim yoksa full yattim.

Yawrukush Yawrukush sabah halledeceğim söz. Hatta zumba videosu var cok sevdigim 30dk. Onu yaparim

Cocuklar basimda surekli. Babalarida evde olsa dibimde bitiyorlar
Anlastik canim dikkat et kendine...

Evet canim miss, tesekkurler.
Esimden tek haber işinde gucunde çalıştığı.
Hala ne o gele biliyor ne ben gide biliyorum.
Ama yinede orda iyi oldugnu bilmek yetiyor simdilik bana, yine sabır yine sabır tek soyledigi biraz sabirli olmam gerektiği.
Ama benim sabirmin son kirintilarindayim artik.
Insallah boyle uzak kala kala sonunda yabancilaşmayiz bir-birimize.
Sahi eşin biliyor mu kilo verdiğini? Yoksa görünce sürpriz mi olacak canım?

Ben esime gecen yil kupa almistim babalar gununde uzerinde de World's greatest farter , I mean father yaziyordu.:KK70:
Anlami dunyanin en harika osurani, yani babasi yaziyordu :rolleyes:

Bu sene acayip yaratici bir insan oldugum icin yine kupa aldim ama paraya kiyip 2 cocuk oldugu icin , 2 tane aldim:p..
Simdi balon sisiriyoruz cocuklarla, esim uyuyor, duvara balonlari yapistircaz, babalar gunun kutlu olsun yazcaz.
Bence guzel oldu, seneye yine aliirim kupa, Allah omur verirse...:cool:

Dipnot: Annem babam calistigi icin beni ananem, dedem buyuttu, annem babam isteyken hep dedemlerdeydim.Neyse ananem hic sasmaz her ozel gunde dedeme gomlek alirdi:p, poti kareli sadece rengi farkli gomlekler , sonucta ozumuz neyse o , bende ananemin torunuyum.:KK70:

Bugün menüm

Yürüyüş 1 saat (240) + akşam yarım saat (120)

12de az lavaş ekmek, zeytin 7 tane, beyaz peynir, domates, salatalık

14-15 arası sade Nescafe 5 badem 3 erik 3 küp kaşar peynir 2 çubuk kraker

16.30 fırında tavuk göğsü 3 -4 patates 1 kapya biber, 1 şeftali

Şimdi de çay

Su 3 lt
B barga

Bugün menüm

Yürüyüş 1 saat (240) + akşam yarım saat (120)

12de az lavaş ekmek, zeytin 7 tane, beyaz peynir, domates, salatalık

14-15 arası sade Nescafe 5 badem 3 erik 3 küp kaşar peynir 2 çubuk kraker

16.30 fırında tavuk göğsü 3 -4 patates 1 kapya biber, 1 şeftali

Şimdi de çay

Su 3 lt
B barga
Guzel birgun olmus canim..

Ben esime gecen yil kupa almistim babalar gununde uzerinde de World's greatest farter , I mean father yaziyordu.:KK70:
Anlami dunyanin en harika osurani, yani babasi yaziyordu :rolleyes:

Bu sene acayip yaratici bir insan oldugum icin yine kupa aldim ama paraya kiyip 2 cocuk oldugu icin , 2 tane aldim:p..
Simdi balon sisiriyoruz cocuklarla, esim uyuyor, duvara balonlari yapistircaz, babalar gunun kutlu olsun yazcaz.
Bence guzel oldu, seneye yine aliirim kupa, Allah omur verirse...:cool:

Dipnot: Annem babam calistigi icin beni ananem, dedem buyuttu, annem babam isteyken hep dedemlerdeydim.Neyse ananem hic sasmaz her ozel gunde dedeme gomlek alirdi:p, poti kareli sadece rengi farkli gomlekler , sonucta ozumuz neyse o , bende ananemin torunuyum.:KK70:
:KK70: :KK70:
Çok hoşsun gerçekten canım. Biz hediye almadik eşime, LEGO almıştı geçenlerde kendine almayin o benim babalar günü hediyem olsun dedi 😂😂 üzmüyor hiç 😅🤩

:KK70: :KK70:
Çok hoşsun gerçekten canım. Biz hediye almadik eşime, LEGO almıştı geçenlerde kendine almayin o benim babalar günü hediyem olsun dedi 😂😂 üzmüyor hiç 😅🤩
Benim esimde aman almayin ne olur almayin der, icten ice begenmez, zor begenen bir insandir.
O yuzden boyle basit seylere ses etmiyor.
En cokta kupalar kiriliyor, birde bu karantineda cay kahve, ust katta calisirken surekli iciyor..
Ay neyse maksat kutladik mi kutladik..
Bana anneler gununde akin kucucuk not yazmisti, esim yazdirmis, onada sukur :))

Back
X