Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayir canim beni yanlis anladin ceza gercek nedeni saka olarak yazdim kusura bakma

Benim canim

Tekrar ozur diliyorum yaptigim sakayi ciddiye alacagini dusunmedim bahcemde cilekler yeni kizarmaya basladi
Ona binayen yazdim

Ben yaptim ama yanlis anlasildim
Bir daha daha dikkatli olup saka yapmam zaten burda sakalasiyoruz diye yazdim dikkat ederim

Gercekten vardi ..

Evet canim gordum ama asiri yorgunum o yuzdn anlamadim ama bakarim

Spor yapmadigin icin ceza yazmaliyiz bence
Spora tesvik olsun
@Yawrukush sen ne diyorsun kaptanim
Bana yapmiyorsun da diyebilirsin ama bir foto yukleyebilsem
Canım regl çok kötü geçiyor. Ağrı kesici içmeme rağmen bacaklarım.agrisindan ev işi bile yapmadim. Bugün daha iyi hissediyorum. Yapacam insallah

Dünkü yedıklerımınyazayım ben işe basLamadan😂
Sabah. Yumurta peynır zeytın salatalık

Oğle patlıcan türlü yogurt 2 adet çiğköfte

Aksam kiraz şeftalı

Su 2 lt
Spor yookkk
M MaviFeslegen söz aksam yapacagımmm misafırım vardı yapmadım🤦🏻‍♀️
Biri bana ceza mi kesiyordu 🤣

Ben 13:00 civarı kahvaltı yaptım
Ekledim hatta fotosunu da
Acaba çok mu yemişim peyniri?
Şu an hiç aç değilim, acıkacak gibi de durmuyorum.
Detoksu tam yapmak istiyorum ama
Acaba tek öğün mü yapsam?
2 değil 3 kabakla?
Birebir yapmak daha mı etkili olur?
sizce kızlar?
M MaviFeslegen Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2 M minimalce_

bazen kendime ben de 'acaba peyniri çok mu koydum?' sorusunu sorarım. sonra derim ki, hiçbir şişko peynir yüzünden şişko olmadı. ve yerim o peyniri.

o 50 60 kalorilik peyniri yemesek canımız belki başka bir şey çekecek, acıkacağız. afiyet olsun bence çok güzel yemişsin. ben de bugün bu civar peynir, belki biraz daha fazlasını yemişimdir.

bazen kendime ben de 'acaba peyniri çok mu koydum?' sorusunu sorarım. sonra derim ki, hiçbir şişko peynir yüzünden şişko olmadı. ve yerim o peyniri.

o 50 60 kalorilik peyniri yemesek canımız belki başka bir şey çekecek, acıkacağız. afiyet olsun bence çok güzel yemişsin. ben de bugün bu civar peynir, belki biraz daha fazlasını yemişimdir.
Protein ağırlıklı olduğu için bence sıkıntı yok canım. Bi kalıp peyniri oturup yemiyoruz sonuçta 🤣

Bedevi bahtımm.. akşama eşimin kuzeninin kızının ( nınınının ahahhah) doğum günü. Normalde burda yapmayacaklardı ama plan değişmiş benide çağırdı. Hemde çok yakınız gitmemek gibi bi bahanemde yok. Ama pasta yememek için bahanem çok 🙄 Allahım sen konuyu biliyosun 🤣

Eger kendine engel olabiliyorsan 1 catal ye.
Sanki karsi taraf diyetdeyim yiyemem dedikce dahada zorluyor insani. Hic bahsetmeyip kucuk dilim iste. Minicik catal ile tadina bak

Eger kendine engel olabiliyorsan 1 catal ye.
Sanki karsi taraf diyetdeyim yiyemem dedikce dahada zorluyor insani. Hic bahsetmeyip kucuk dilim iste. Minicik catal ile tadina bak
Canım oğlumu böyle zamanlarda kullanıyorum 😂😂 ona yedirirm yüksek ihtmalle.
Acıktım ya 2 de yemiştim oysa ki kabağı. Akşama yanına ton balıklı salata yiyip kapatıcam öğünümü. Yoksa börekler pastalar görünce saldırırım giden kilomda geri döner

Canım oğlumu böyle zamanlarda kullanıyorum 😂😂 ona yedirirm yüksek ihtmalle.
Acıktım ya 2 de yemiştim oysa ki kabağı. Akşama yanına ton balıklı salata yiyip kapatıcam öğünümü. Yoksa börekler pastalar görünce saldırırım giden kilomda geri döner

Haha deli kiz, Yinede kucuk parca al cocuga dayatcaksan bile :)))
Miktari az miydi? Yogurt ve Ceviz de eklemis miydin?

Haha deli kiz, Yinede kucuk parca al cocuga dayatcaksan bile :)))
Miktari az miydi? Yogurt ve Ceviz de eklemis miydin?
Sütüm çekmesin dimii 😂 Ceviz eklemedim de sulu şekilde 2-3 kaşık yoğurt kalmış evde. O yüzden daha çabuk acıktırdı sanırım. Yarım elmayla 8 kiraz yedim ara öğün olarak. 1,5 saat sonra da yine yemek yiyeceğiz o yüzden dayanıyorum😂

Bacılar öğleyi 1 bardak ayran ve onu içtikten 2 saat sonra 1 kase kiraz ve bir tane köfte yedim. Şu an 8 e kadar çalışmam gerek. Erkek arkadaşım yemek yapmaya üşendiği için lahmacun söylicekmiş. Sizce 1 lahmacun yiyip sonra omlet mi yapsam yoksa 2 lahmacun yesem sorun olur mu?
1 lahmacun bol salata ve ayran yiyebilirsin canım

Bacılar öğleyi 1 bardak ayran ve onu içtikten 2 saat sonra 1 kase kiraz ve bir tane köfte yedim. Şu an 8 e kadar çalışmam gerek. Erkek arkadaşım yemek yapmaya üşendiği için lahmacun söylicekmiş. Sizce 1 lahmacun yiyip sonra omlet mi yapsam yoksa 2 lahmacun yesem sorun olur mu?
Lahmacun uzun olanlardansa yarım , yuvarlaksa bir, + bol yeşillik, no omlet - nein ikinci lahmacun. ☺☺☺

Yanlış yere sordun kuzum sen 😄

aç karna spordan önce: 3 kurukayısı, türk kahvesi,

sabah: 1dilim fıstıkezmeli ekmek, 2 yumurta, süzme peynir

öğle: 2 kuru kayısı, 2 ceviz, 1 kase karpuz

akşam: 5 köfte, salata

ekstra: 2 tablet bitter çikileta

spor: sabah 35 kardiyo video + birazdan 45 leslie

su: şimdiye kadar 2, leslie meslie derken yatanaca 3 olur

FitFiliz FitFiliz
Bahar'cim nerden başlasam 😅🙈şimdiden sorry tatlım, fıstık ezmesi şekersiz bile olsa hem katki maddeli hem de kalorili. Evde kendi yapanlar bile bir çay kaşığı tüketiyor günde..öyle ekmeğe sürmek cıssss olmuş 😣😣 --> 100 burpees

Öğlen şeker arası olmuş, karpuz yerine kuru kayısı yoğurt enfes olurdu. :super: Kasenin büyüklüğünü sormaya korkuyorum 😂 --> 20 şınav

2 tablet dediğin bütün kalıp değildir umarım 😱😱
Ne olur 2 kareyi kastettim de 😄😄
:duduk:DUYURU:duduk:

KIZLAR DAHA ONCE YAZMISTIM BELKI GOZDEN KACMIS OLABILIR.
@Tanssss ARKADASIMIZ YENI KAPTAN YARDIMCIMIZ, EGER FIRSATI, ZAMANI OLAN BIR ARKADASIM DAHA VARSA GONULLU OLARAK KAPTAN YARDIMCISI OLMAYA, BUGUN YAZARSANIZ, EDITORU HABERDAR EDECEGIM..:KK200:
Tebrikler Tansu'cum. Sevindim
Benim vaktim var :KK70:
Psikolojikmende kendime geldim. Korona Ilk ay tuketmisti resmen beni
Zeynep'cim bence harika olursun
sırf o sürtme yüzünden dün babanne donu görünümlü bi ince tayt sipariş ettim. bir formül de deostick sürmek bacak içine -resmen 21. yüzyıl mucizesi gibi, çok tavsiye ederim.

yia sabah görmüştüm senin çocuğu unutmuşum, çok tatlı meaaşşaallah. aynısının 5 kiloluğu bende var.
Vayy tüyo süper 👍💞

Aşırı mantıklı. Teşekkür ederim cevabın için :)
Tek öğün beslenme canım bnde geç uyandım kahvaltı ve akşam yiyecegim
Evet yedim şimdi 1 kabak. 7de de diğerini yiyeceğim. Tarifte 2 kabak diyor ama tek yiyebildim anca.
Akşama 2 tane yiyeceğim. Yarına kadar acıkmayım.
Bugün kafama göre takilmaca yapıyorum bn🤣 sabah 2 bardak limonlu su içtim 2 yumurta peynir ve yeşillik şimdi yeşil çay aksama salata veya cacık düşünüyorum
seninki de detoks oluyor şu an :)

Bahar'cim nerden başlasam 😅🙈şimdiden sorry tatlım, fıstık ezmesi şekersiz bile olsa hem katki maddeli hem de kalorili. Evde kendi yapanlar bile bir çay kaşığı tüketiyor günde..öyle ekmeğe sürmek cıssss olmuş 😣😣 --> 100 burpees

Öğlen şeker arası olmuş, karpuz yerine kuru kayısı yoğurt enfes olurdu. :super: Kasenin büyüklüğünü sormaya korkuyorum 😂 --> 20 şınav

2 tablet dediğin bütün kalıp değildir umarım 😱😱
Ne olur 2 kareyi kastettim de 😄😄

Tebrikler Tansu'cum. Sevindim

Zeynep'cim bence harika olursun

Vayy tüyo süper 👍💞

kız fıstıkezmesi protein içerdiğinden kendiliğinden var programımda, fazladan yemedim :-) karpuz konusunda haklısın. ama eve alınınca artık yedim dün de, başka meyve gördüğümüz yok zatii sdkljfa. 300 gr yemişimdir tahminen.
tabii ki tablet tekli parça. toplam 10 gram yemişimdir.

şimdi bakayım burpees neymiiiş skladjf

edit: baktım vallaha ben bunu 1 kere bile yapamam ne 100ü sdklafjas. alternatif bir şey alabilir miyim

Back
X