Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay canim parazitinmi var?
Benimde hic buralardan haberim yok gecmis olsun.
Bendede vardi bir ara ama kıl kurduydu, utuyle yaşiyordum resmen her seyi 2-3 defa ütuluyorduk, 3 gun boyunca sadice karbonhidrat ile beslendim, neyseki tedavi ile bitdi gitdi.
Seninki nasil bir parazit?
Strongiloidiyaz adı bu. böyle 2,5 cm boyunda erişte gibi bişey. çok korkutucuydu baştan ama şimdi alıştım gülüyorum sadece. ilaç öldürecekmiş yaşayanları 1 hafta sonra 2. dozu alıcam larvaları için sonra 3. doz kalanlar için. şimdi katil oldum yani

sağol canım geçecek inşallah. kabak benimde aklıma geldi ama şimdi pisi pisine kalori almayayım dedim. birde bende sivilce yapar çekirdek. zaten suratım gorbaçovun kafasındaki harita gibi birde sivilce patlatmayayım.

eskiden ne güzel yazardın neden şimdi bu sisteme döndün ben bundan çözemiyorum yediklerini.
hareketin adı makas hareketi. çapraz ve düz olarak yapılabiliyor.
Yazmaya useniyorum sanirim.:olamaz:
Ama boyle ne kadar yedigim ve kaloriside yaziyor hem.
Adini söyledigin icin tesrkkurler canim, duz makas yazarim artik adina.
Diğer yukarda yapilan ile karismasin o cok kolay bir hareket ama bu baya zor en azindan benim icin.

Yazmaya useniyorum sanirim.:olamaz:
Ama boyle ne kadar yedigim ve kaloriside yaziyor hem.
Adini söyledigin icin tesrkkurler canim, duz makas yazarim artik adina.
Diğer yukarda yapilan ile karismasin o cok kolay bir hareket ama bu baya zor en azindan benim icin.
sevemiyorum kalori görüyorum ama miktar kısımları çok açıklayıcı gelmiyor bana. yazılı olunca daha güzel yorumlanıyor.
makas benim en sevdiğim hareketlerden biridir. çok fazla kas grubu çalışıyor. 30 ar adet hem düz yapıyorum hem çapraz 2 set halinde.müthiş çalıştırıyor. en çok alt karın kasında etkilidir.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : WitcherGirl
İsim (İsteğe Bağlı ): Witcher
Mesleginiz: Gıda teknikeri
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Nişanlıyım
Çocuk Sayısı ve yaşları: Maalesef :(
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 1.54
Kilonuz: 60.1
Hedef kilonuz : 55 şuan için. (52 asıl hedef)
Kilo alma hikayeniz : Biara 70 kilodan 52 kiloya indim. Fakat kendimi saldım almam sandım geri ama öyle bi alınıyomus ki 😅😅 ahanda geldim o yüzden buralara 😋😋
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlığım için ve tabiiki kendimi güzel hissetmek için. Etli, butlu olmayı sevmiyorum. Zayıf biri olmak hep hayalim. Çırpı bacaklı bişi🤭🤭
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? : Ben fazla girmiyordum biara ve 10.takıma sanırım katılabilir miyim yazmıştım. Öyle form falan doldurmadım. Takıma da katılmamıştım. 1-2 yazmıştım ve kendimi saldığım için bırakmıştım. Şuan çok kararlıyım. Yapıcam, olacak :)

Strongiloidiyaz adı bu. böyle 2,5 cm boyunda erişte gibi bişey. çok korkutucuydu baştan ama şimdi alıştım gülüyorum sadece. ilaç öldürecekmiş yaşayanları 1 hafta sonra 2. dozu alıcam larvaları için sonra 3. doz kalanlar için. şimdi katil oldum yani
😁 adini okumam yarim satimi aldi.
Iyi cinayetler dilerim o zaman,
Saka bir yana tekrar gecmis olsun ve senin bu enerjin pozitiv olman falan napicam ya acaba kilo vermeyipte hep buralardami kalsamı ne?.

ben kaçıyorum yavrularım. gözümün önünde dağınık bir eşya grubu ve dolması gereken bir kolim var bu gece onu bitirmiş olayım. yarında azıcık evi süpüreyim. fare gelse yolunu bulamayacak. hımmm zaten kedilerim ham yapar onu ama olsun. yarın görüşürüz .
Kolaygelsin güzelim, bugun takım canlandı sayende 👍 laptop halloldu mu sahi?

Kaptiş senin telefon peki?düzelme var mı 😊😊@Yawrukush

sevemiyorum kalori görüyorum ama miktar kısımları çok açıklayıcı gelmiyor bana. yazılı olunca daha güzel yorumlanıyor.
makas benim en sevdiğim hareketlerden biridir. çok fazla kas grubu çalışıyor. 30 ar adet hem düz yapıyorum hem çapraz 2 set halinde.müthiş çalıştırıyor. en çok alt karın kasında etkilidir.
Artik yazmaya calisirim canim.
Capraz bir kac kez yapmistim ama hic calismayan alt karin kaslarim: "noluyoruz lan" dedi ve 30 dan fazla yapamadim pert oldum pes etdim tabi o zaman alt karin kaslarini calistirdiğin bilmiyordum ki ben, bende diyoru ki bu gobek niye gitmiyor ust: kas, alt: yağ

Sabah: 1 ck tere yaği 2 dilim çavdar ekmeği, 3 yk yoğurt, 1 çk reçel, 1 kibrit kutusunun 20 de 1 i kadar peynir nerdeyse yok kadar ama 10 kalori kendisi.
Oğlen: 1 kase tavuklu ve sebzeli spagetti.
Aksam: 4 kasik yoğurt, yarim filim ekmek, yarim dilim sucuk (ne alaka diyceksiniz tadina baktim diyelim.)
Ara: 1 kase vanilyali dondurma, agacalara in cik: 2 erik, 3 kiraz, 4 kayisi yedim.
CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_

Menum hic guzel degil farkindayim.

bacaklarım resmen benimle savaşıyo. yok kalkmam bacım zorlama beni diyip aşşa iniyo kalkacaksınnnn uleyn kilo veriyoz burda diyorum o haldeyim yani:halay::halay::halay::halay:artık yarına 59'ları görmek istiyorum ya :dua::dua::dua::dua::dua: siz neler yaptınız? ben bugün düzenli beslendim ve saatlerim geldiğinde pilates, skinny jean ve hit cardio egzersizleri yaptım. (bu az önce bitti)

@fmad ruyamda seni gordum canim nasilsin?
@Akrrep nerelerdesin canim?
deniz diyette deniz diyette yoklugun belli oluyor..
@erciyes111 seninde yoklugun belli canim...
@matilda34 gozlerim seni de ariyor ,bu hafta iddialiydin gulum..
Canim bende seni, takim arkadaşlarımı cok arıyorum. İslerim yogun arada okuyorum çıkıyorum.
Güzel haber, kacamak yapmıyorum. 2 öğün if yapıyorum
Evet ben de deniz diyette deniz diyette den kaptım bu fikri. Yalnız yaşamiyorsan evdekiler karpuzun normalini sen de kabuğunu deneyebilirsin hem şeker yükü yok nefis körlüyor. Elma gibi soyuyosun koyu yeşil olan kabuğu hmmm 🤩🤩
Harikasin dostum. Hersey kilo vermek icin 😘😘😘😘

Şimdi kabak detoksunu nasıl sabote ettiğimi yazacam

Kahvaltı
2 dilim.kavun
2 dilim peynir

Oglen
2 kabak sote
4 kaşık yogurt

Akşam
1 fincan ince bulgurla bol sebzeli kısır yaptım
Yağ tuz eklemedim. Isot ekledim çok acıydı
1 bardak ayran

3 litre su
1 bardak yeşil çay
3 tane erik
Spor
tüm evi halıları kaldırıp supurup silip geri serme
Koltukları silme
Mutfak dolapları silme.
Sanırım kısırı bu işlerin oluşturduğu açlıkla yaptım.
esmeriiim esmeriiim
B Beklenen2
aydingelini aydingelini

Selamlar
Menümü paylaşmaya geldim
Malum detoksa başladık :)
Öğlen 1 kabak, akşam 2 kabak yedim
Detoksu 2 gün planlamıştım ama özü 3 günlükmüş. O yüzden 3 gün yapıcam inşallah.
73,1 ile başladım
Cuma günü sabah tartısıyla bitmiş olacak
Bakalım bende etki edecek mi?
2 porsiyon meyve vardı ama 1 porsiyonu biraz geçti benimki.
15 kiraz var.
Arrietty_ Arrietty_ aydingelini aydingelini B Beklenen2 @minimalce_ CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Harikasın canim😊

Selamlaar bu gün ki menüm @JaneRizzoli B Beklenen2 M MaviFeslegen Arrietty_ Arrietty_
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 ince dilim ekmek 1 çk dan az tahin pekmez, döğüs salatalık domates peynir 2 çay

öğle: 1 ortaboy kabak 2 yk sulu yoğurt

ara: yarım orta boy kırmızı elma, 8 kiraz

alşam : 2 orta kepçe yayla çorbası, ton balıklı salata

benim detox yalan oldu sanırım akşam menüsüyle.
su: 3 lt
Spor: 1 mile leslie 200 ip atlama + 200 ip atlama olacak
@bnnu
Bnm detoks da mutasyona ugradi🤣

Back
X