Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler
Menu
Sabah
Soganli salamli omlet, zeytinli salata ve sut
Ara
Cacik (cig kabaktan)
Aksam
Kusleme (et), salata ve ayran
Su 3 u gecti
35 dk leslie
Dinlen canim, ilk 3 ay asiri yorgunluk hissediliyorMaşallah canımm ☺☺
Evet bencede bulantı daha zordur
Şimdilik rahatım ama aşırı halsizim![]()
Gunaydin hayirli cumalar
Cok guzel bildirimler var. Takimca hafiflemisiz
Eki Görüntüle 2654615
Gecen cuma:90.5
Bugun:89.5
Fark:1
Yuzde:%1.11
Haftaya hedef:88.5
Hyperborea17
CEYDOS
Yawrukush
Vaktin varsa bekleyip wc sonrasi tartilsan canim
Dediğin gibi 1-2 saat sonra yine tartılırımVaktin varsa bekleyip wc sonrasi tartilsan canim![]()
Canin mi sIkkIn, keyfin yok gibiDediğin gibi 1-2 saat sonra yine tartılırım
Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yaniCanin mi sIkkIn, keyfin yok gibi![]()
CanimYa çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Senin sonucun da çok iyi
Başınız sağolsun canım. Bazen insan böyle hissiz, donmuş, boş hissedebiliyo. Allah kalanlara sabır versinYa çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Sağol canım. Dün 69,9 du ama regl sağolsun koydu farkını. Yine de her hafta 1 kg versem razıyımSenin sonucun da çok iyi
İyiyim canim sen nasilsin, Ahmet Apa, yitik seviye 1 uygulamaya devam ediyorum. Gunde 2 öğün, karatay diyetine cok benziyor.Takimimizdan yakin zamanda ayrilan arkadaslarimerciyes111 , @AppLesma , @Aycaokurcan ,
deniz diyette , @asena87 hepiniz iyisinizdir umarim, bir selam vereyim istedim kizlar.
![]()
Başınız sağolsun. Şoktandır muhtemelen. Gerçekçi gelmez ilk anlarda genelde. Cenazeye gidebilecek misin? Uzak mı?Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Daha iyisini de verirsinBaşınız sağolsun canım. Bazen insan böyle hissiz, donmuş, boş hissedebiliyo. Allah kalanlara sabır versin
Sağol canım. Dün 69,9 du ama regl sağolsun koydu farkını. Yine de her hafta 1 kg versem razıyım![]()
Gitmek de istemiyorum zaten. Hayatında bana bir hayrı dokunmamış bir insan. Somut birşey vermesine de gerek yoktu. Varlığını hissettirmedi bir türlü. İster istemez hissiz oldumBaşınız sağolsun. Şoktandır muhtemelen. Gerçekçi gelmez ilk anlarda genelde. Cenazeye gidebilecek misin? Uzak mı?
günaydın,
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7
@Derya_the_queen
Eki Görüntüle 2654612
Gunaydin hayirli cumalar
Cok guzel bildirimler var. Takimca hafiflemisiz
Eki Görüntüle 2654615
Gecen cuma:90.5
Bugun:89.5
Fark:1
Yuzde:%1.11
Haftaya hedef:88.5
Hyperborea17
CEYDOS
Yawrukush
Gecen cuma: 65.3
Bugun: 65.00
Fark:0.3
Yuzde: %0.45
Daha da eksi beklesemde eksi eksidir sonucta.Eki Görüntüle 2654617
CEYDOS
Yawrukush
Arrietty_
Tebrikler kızlar
Başın sağolsun , allah rahmet eylesinYa çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani