• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin hayirli cumalar:KK37:

Cok guzel bildirimler var. Takimca hafiflemisiz:KK24:
D3A53C3C-43D7-4900-8225-3E7E53884892.webp

Gecen cuma:90.5
Bugun:89.5
Fark:1
Yuzde:%1.11
Haftaya hedef:88.5
Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Selam kızlar nasılsınız? Yawrukush Yawrukush kaptanım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu hafta hiç dikkat etmedim kesin kilo almışımdır ama görmek istemiyorum o yüzden tartilmayacagim. Bugün itibariyle tekrar dikkat edeceğim. Bu aralar aklım çok karışık tayinimizin çıktığı ilçede Türkçe açığı yokmuş ne olacak bilmiyorum. Eş durumu atamaları çok geç ağustosun sonunda belli olacak biz ondan sonra tasinacagiz. Bakalım ne olacak. Takıma yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz ☺ bugün hepiniz için bol eksili bir gün olur inşallah ☺

Iyi geceler:KK37:

Menu
Sabah
Soganli salamli omlet, zeytinli salata ve sut

Ara
Cacik (cig kabaktan)

Aksam
Kusleme (et), salata ve ayran

Su 3 u gecti
35 dk leslie

Saglikli urunler olunca miktar belirtmedim kaptanim.
Salam - 2 parmak kalinliginda
Yumurta - 2 tane
Zeytin - 8-10 tane
Salata -1 domates, 1 kapya, 1/5 gobek marul, 1/5 mor lahana, 1 salatalik
Sut - 1 buyuk bardak

Kabak- 2 adet
Yogurt- 1 kase

Et - Servis tabagi dolusu
Salata - 2 porsiyon sogan salatasi
Ayran - 2 buyuk bardak

CEYDOS CEYDOS

Canin mi sIkkIn, keyfin yok gibi:KK74:
Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani

Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Canim:KK74: Allah rahmet eylesin, merhamet etsin. Sizlere de sabir diliyorum...

başınız sağolsun, allah rahmet eylesin. beklemediğiniz bir vefat ise şokunu yaşıyorsundur şimdi.

Başınız sağolsun canım. Bazen insan böyle hissiz, donmuş, boş hissedebiliyo. Allah kalanlara sabır versin
Senin sonucun da çok iyi
Sağol canım. Dün 69,9 du ama regl sağolsun koydu farkını. Yine de her hafta 1 kg versem razıyım🙄

Başınız sağolsun. Şoktandır muhtemelen. Gerçekçi gelmez ilk anlarda genelde. Cenazeye gidebilecek misin? Uzak mı?

Başınız sağolsun canım. Bazen insan böyle hissiz, donmuş, boş hissedebiliyo. Allah kalanlara sabır versin

Sağol canım. Dün 69,9 du ama regl sağolsun koydu farkını. Yine de her hafta 1 kg versem razıyım🙄
Daha iyisini de verirsin
Geçen hafta benim + çıkmıştı
Regl de etkili büyük ihtimalle

Başınız sağolsun. Şoktandır muhtemelen. Gerçekçi gelmez ilk anlarda genelde. Cenazeye gidebilecek misin? Uzak mı?
Gitmek de istemiyorum zaten. Hayatında bana bir hayrı dokunmamış bir insan. Somut birşey vermesine de gerek yoktu. Varlığını hissettirmedi bir türlü. İster istemez hissiz oldum

günaydın,

Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7

@Derya_the_queen

Eki Görüntüle 2654612
Gunaydin hayirli cumalar:KK37:

Cok guzel bildirimler var. Takimca hafiflemisiz:KK24:
Eki Görüntüle 2654615

Gecen cuma:90.5
Bugun:89.5
Fark:1
Yuzde:%1.11
Haftaya hedef:88.5
Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Gecen cuma: 65.3
Bugun: 65.00
Fark:0.3
Yuzde: %0.45
Daha da eksi beklesemde eksi eksidir sonucta.Eki Görüntüle 2654617
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Eki Görüntüle 2654620
Geçen hafta:61.5
Şu an: 60.9(WC ye girmedim)
Fark: 600 Gr
Yüzde: 0,97
Tebrikler kızlar 👏👏👏
Başın sağolsun , allah rahmet eylesin

Back
X