• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu gün ki menüm
Sabah: 1 tost, domates salatalık 1 haş. Yum. 2 çay

ara yok

öğlen: yarım dilim kek

ara yok

akşam: 3 yk kıymalı yumurta, 1 dilim ekmek, peynir 2zeytin 2 dilim karpuz

spor olarak bol bol strest yaptım şu oyuncak yüzünden 🤣🤣🤣 bide birz gezip dolaştık avmde oyuncağı bulmk için. Markete falan çıktık bu kdar.
Su: 2 lt anca oldu ama uyuyana kdar 3 olur

Kaptanım çok geç kaldım. Aslında takımımızın ortalaması için istersen listeye alabilirsin diyecektim ama unuttum. Haftaya vermiş olduğum kiloma göre listeye alabilirsin 🥰
Bu hafta 1. olduk gulum, haftaya 6. takimla yarisiyoruz, ha gayret ,bir 1.lik daha :)))

Gel canimcim gel , biz dostuz, cok seveceksin bizi, sonra yaris mariss ne gerek var :KK70: :p
dost oldugumuz icin habire burda buluyoz kendimizi zaten, kapiyi cokta acik bırakmayın biz biraktikta gelen gitmiyoo olduk maaaaile :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kaptanim bende diastasis recti var, hamilelik nedeniyle gelisti. Duzenli yaptigim bolgesel hareketlerim var ama onlarin disinda sadece yuruyus yapabiliyorum. Mumkunse ben bolgeselden muaf olsam adim sayisi bildirsem (bilekligi yeni siparis ettim. Gelince bildirmeye baslayabilirim) :KK37:

Dereceni tebrik ederim canim:KK73::KK73::KK73:

Tamamdir canim Sana uydugu gibi yap. Hic yokdan iyidir. 😘

Canim harikasin. :rapci: :rapci:

Bu nasil guzel bir eksi boyle, listen hayirli olsun canim..:KK73::KK73:

Tebrikler canimcim:KK73::rapci:

Cok guzel bir eksi kuzum..:rolleyes::KK71:

Canimmm cok sevindim, ne guzel gitmi kilolar..:KK71::rapci:

Tayin durumunuz ne olacak o halde canim, hakkinizda en hayirlisi olsun insallah..:dua::dua:

Tebrikler canisi..:rapci::rapci:

Tebrikler canim...:rapci::KK71:

Basiniz sagolsun canim, Allah rahmet eylesin...
Teşekkür ederim abla. Dostlar sağolsun

Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet, kapya, domates, salatalik, siyah zeytin, birer dilim avokado ve pancar, ayran

Ara
Sutlu kahve- 3 hurma

Aksam (odul ogunu)
Yayla corbasi, et kofte (4) ve sade soda
Maras dondurmasi (bir porsiyon)

Su 3 litreyi gecti
1 saat tempolu yuruyus

Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Sabah: 2 salam,4 zeytin,1 kase kiraz,bir de pastanede satılan mini pizzanın çeyreğini yedim. Canım çektiği için ikincisinin üzerindeki domates ve kavurmayı yiyip kalan hamuru kedime verdim.
Öğle: ıspanaklı yumurta(üzerine iki yumurta kırdım çırpmamıştım. Birisini yedim),1 dilim ekmek
Akşam: ıspanaklı yumurtanın kalan bir yumurtası ve ıspanakları ekmeksiz yedim
Su: 2 lt
Spor: bacaklarım et kestiği halde kendimi zorladığım için bugün yapamadım. Moralim bozuktu
Not: 1 halleyin yarısını yedim
Ara öğün: 2 kayısı

Back
X