- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralini bozma rakibini bozzzzKahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir
Akşam
Kabak sote
3 kaşık yoğurt
Su=2 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun
2 gündür kabak detoksu yapıyorum
Hic bozmuyorum. Öncesinde 1 gunde kısıtlı kaloriyle besledim. Ama tartida 3 gün önce 85.300 geldimve 3 gündür gram eksilmiyor. Çok üzülüyorum. 2 kilo alacak kadar birkaçamağın da olmadi
pskolojim bozuldu iyice
Yeni pozitifcimiz de gelmissss enerjinden bende alayim sabahİyi geceler sabahkı menü kabaklı omlet salatalık domateszeytın omletın ıcınde kasar olduğu ıcın ayrıyeten peynir yemedım limonlu su
oglen yoğurt ve 1 meyve
aksam bol domateslı kabak yemegı bolca salata yogurt şimdide matcha cayı 3 lıtre su 6500 adım ve 4 defa 4.kata merdıven ınıp cıkmaca
Canım menün az gibi ya vücut korumaya aldı ya da ödem olduKahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir
Akşam
Kabak sote
3 kaşık yoğurt
Su=2 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun
Hic bozmuyorum. Öncesinde 1 gunde kısıtlı kaloriyle besledim. Ama tartida 3 gün önce 85.300 geldimve 3 gündür gram eksilmiyor. Çok üzülüyorum. 2 kilo alacak kadar birkaçamağın da olmadi
pskolojim bozuldu iyice
Gece kalkıp sağıyordum bazen ama o da uykusuzluk demek. Öğlen arasında eve gelip emzirme şansın ne kadar canım yakın mi evle iş?
Bebiş kaç aylıktı? Biraz büyüdüyse, 2 de yeter aslında
Canim cuma gunu ve hafta sonu her firsatta sag, buzdolabina depola..
Hafta ici is yerinde sagma imkanin olmasada, gece sagarsin bebegin uyuduktan sonra..
Haftaya guzel bir eksiyle girmissin canim. Cuma gunu eksin bol olsun
Hos geldin
O is bende kaptanim
Cok guzel
Normalde gunde kac defa emziriyorsan, o sayida devam etmeye calismalisin canim. Lansinoh elektrikli cift pompali olani ile kisa surede sagarsin. Azalmak yerine, sutun artar bile![]()
Süpersinbu tarifi ben yeni evime yerleşince bana hatırlatır mısın? çok hoşuma gitti ama unutmam muhtemel gibi geliyor.
ooo tamam diyetisyen listesi ise kolay olacak.
ekmek konusunda kaptanıma katılıyorum azalsa daha güzel olur. ama diyetisyen dediği için çokta müdahale edemiyorum.
afiyet olsun çekirdek dışında beğendim.
bugün nedense benimde canım çok yoğurt çekti.
bende yanlış yazmışım 61,7 yerine 63,7 bilmeden doğrusunu yazmış oldum.merak etme düşersin cumaya kadar.
Menüyü çok az buldum suyu da beraber artıranilseydik çok iyi olurdu eşimÖzür dilerim vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım.
Sabah:
Öğle: 1 kase kiraz
Akşam: 3 kaşık bulgur,cacık,4 köfte
Su:2 litre
Spor: sınav ve iş arasında gidip geldim ama 3 temmuza kadar sınavım yok. Arayı kapatacağım
Teşekkürler canım, ofiste ne çıkarsa onu yiyorum, pilav ve tatlıyı kenara ayırıyorum tabiGunaydin canim
Dünki listene bakinca menü guzel. Karbonhidrat yok nerdeyse. Sebze tuketimini arttirsan? Cig olarak. Yesil salatalar.
Ayni dertden Bende muzdaribim. Ve Sana dedigim gibi bende sebzeyi az tuketiyorum. Orda olabilir sorun.
Su ve sporun iyi
bnnu
Kontrol amaçlı tartılayım dedim ama evet her gün tartılmayacağım artıkDoktor kuzenim e ekmegi tamamen cikarirsan yuzun coker sen bir dilim olsa da ye demis ama benim kuzen 120 kilo
Hayir tabiki canim yediklerin az alisveris tantanasi bizimde basimizda biliyorum
Arkadasa menum az demissin ama senin menununde cok farki gelmedi ki alisveris gunu proteini kokle iyice birsey olmaz yolda molda bayılırsin hazir millet ayy diyet yapiyordu dayanamadi derler
Her gun tartilma sana ceza veriyorum bundan sonra pazartesi ve cuma ac karnina wc ye ciktiktan sonra tartilacaksin
Yoksa gel gitler bitmez canim
Bende yapicam da cesaretim yok sanki
Aayyy en sevmedigim ama yapacak birsey yok
P harfi porsiyon canımBuradaki p harfi hangisi oluyor? 1 p ayranaşı demişsin ama. Karbonhidrat paketli şekerli bir gıdanın karbonhidratı değil ve yemek listenin bir parçası. O yüzden sorun görmüyorum fakat uyku düzenin nasıl? Ben de az uyuduğum zamanlar şişiyorum mesela
Yok canım ofis yemekleri akşam da kayınvalide sağolsun yapıyorAA bu arada şey de olabilir. Yemeğin tadına bakarken bir bakıyorsun baya yemişsin. Bunu önceden çok yaşıyodum![]()
Öğlenleri çorba ve sulu yemek akşam da uoğurt ve yanına biraz suku yemek beya zeytinyağlı yaptım hu hafta. Şişlik oluştu şişlik neden bilmiyorumGeçmiş olsun canım
İnş sizin çok kolay olur tuvalet eğitimi
Belki de çok az yediğin için vücut korumaya almıştır diğer menülerini bilmiyorum gerçi bugünküne istinaden söyledim
bnnu
Sabah: 2 dilim tost ekmeği,domates, peynir
Öğle: Et sote
Akşam: Et sote
Su: 2 lt
Spor: 45 mekik,7 dk plank,4 şınav
Canım teşekkürler sağamadım böyle gidiyor...HAL HATIR SORMACA...
Milana firuze nasilsin canim gorusemedik epeydir?
@cokofesttt nasil gecti bu haftan gulum, cuma gunu izne ayrilmak istiyor musun?
mifihafa nasilsin canim?
@Aomine Daiki seni merak ediyorum kuzum, bir ses ver..
fyzanur nasil oldun canisi?
@matilda34 yine yoksun gulum...
@barga seninlede denk gelemiyoruz canimcim..
bnnu nasilsin canim, bebisin sutunu sagiyor musun?
BLU3 bu hafta guzel bir eksi geliyor mu canim :)
@minimalce_ nasilsin canim , denk gelemiyoruz seninlede..
@melek ada , M MaviFeslegen , @esmeriiim kizlar sohbete gelirdiniz eskiden ayran icip ayri mi dustuk :)
@Derya_the_queen Filizim birgun ugramadin takima ozlettin :)
CEYDOS canim nasilsin, nasil durumlariniz?
@Akrrep kayboldun gulum, nerelerdesin, iyi misin?
B Beklenen2 , @JaneRizzoli ,Birgaripanne ,
Arrietty_ ,
Hyperborea17 ,
aydingelini ,
Melegimkorusun ,
Mor Vampirella ,
eceninannesiii1010 kizlar sizlerede guzel birgun diliyorum..
bnnu sen menünü söylememişsin kuzum. Birşey mi oldu?
Canım menümü yazamadım , tartıdan sonra yazacağım, hem işler hem ev yoğun hem de bu ara eşimle de limoniuiz moralim bozuk biraz . Senin menüler iyi ama suda benim gibi eksiklik varbnnu selam,
Umarım herhangi bir problem yoktur
Sabah: 2 dilim ekmek,peynir
Öğle: yok
Akşam: tabakta döner,salata,turşu
Su:1,5 ama hala içiyorum
Spor: sınava çalışıyorum. Yaptıktan sonra bildircem. Dünden beri senden haber alamıyorum. Umarım iyisindir ve kilo almamışsındır.
Şekersiz türk kahvesi,Süt,4-5 buz,1 kaşık bal,üzerine serpiştirilmiş kakao,1 tatlı kaşığı akçaağaç şurubu arada onu içtim
Ne kadar az kalmis canim, her sey su gibi aksin ,yolunda gitsin..Teşekkürler kaptanım evet suyu zamanla artıracağımnikahima 3 haftafan az zaman kaldı güzel dileklerin için de çokk teşekkürler
Bugün dayanamadım tartıldım güzel gibi bakalım
![]()
Canim annenlerde eski tip varsa tarti onunla bildirim yap olur mu, sanki oyle yazmissin gibi hatirliyorum.Kaptanım bize günaydın, sana hayırlı akşamlar :)
Ben listeye daha geçen hafta girdim ama
Önümüzdeki hafta menü bildirmeye devam etsem de tartılamayacağım
Ailemin yanına gideceğim ve orda tartılma imkanım yok.
Nasıl yapıcaz?
Tamam kaptanim nasil istersen ama bu 2. izin hakkin ve bir daha listeye girersen bu senenin sonuna kadar baska izin hakkin yok, yani listeye girersen mezun olmak zorundasin..Iyi geceler güzel kaptanim
Evet ben en iyisi bir 5 kilo verene kadar liste disi devam edeyim. Izne cikip dondugumde vermistim, Dondum ama gitmiyor simdie :/
Canim ben yazamadim bu mesajina cevap , sagolsunben şimdi buranın ısleyısını tam anlayamadm her cuma tartılıp buraya mı yazacağız biri bılgı verırıse ıyı olur cunku boyle bırılerıyle yarıs yaparsam bana daha cok azım ve motivasyon gelır
Canim cok sevindim iyi olmana , tartil kilonu yaz, saglik iznine ayirayim gulum..Özgecim dün menü bile yazdım.gormedin sanırım :) liste dışı yarisayim canım çok çok teşekkür ederim bu kadar ugrastigin için . Bugün 56.5 çıktım mezun olmama çok az kaldı , mezun olma kiloma bir iki kilo kala listeye girip mezun olurum . Bu şekilde yapalım olur mu canım . Takımı riske atmayim .
Hay Allah cok uzuldum canim..Evet canım ondanbildiğin depresif oldum
Amin canım
Bende iyiyim kuzum, seni merak ettim..İyiyim canım. Bu aralar yoğun günler yaşıyorum.
Sen nasılsın?
Uyanincada seedemedikk, kavusamayan sevgililere dondukkkselaaaaaaam, merhaba, evet ben de seni göremiyorum ne zamandır, nassssıllsııınuyumuşsundur çoktan ama artık, uyanınca şeederiz
![]()
Canim eline, emegine saglik, ne guze; yazmissin...Merhaba canım. Evet her cuma sabah tercihen wc sonrası tartılıp kilomuzu bildiriyoruz fotoğraflı haliyle. Pazartesi günleride fotoğrafsız kg bildiriyoruz hafta sonu çok kaçamak yapmış mıyız diye otokontrol mahiyetinde
Hergün akşam yediklerini içtiğin suyu ve sporunu da yazarak toplu şekilde paylaşıyosun. 2 hafta deneme süresi oluyo grupta aktifliğin iyi ise kg veriyosan asıl listeye girip tüm gruplar arasında yarışıyoruz takım olarak.
birde tansucum takım içi eşleştirme yapıyo menülerimize eşimizi etiketleyip onunla da kg vermeye çalışıyoruz
Arrietty_
Birgaripanne
Yawrukush
CEYDOS kaptanlarm baktım kimse henüz cevap vermemiş bari ben bildiklerimi yazayım dedim
![]()
Kacamaksin kurtarabildin mi Tansucum :)Kuzenimin bebegi olmustu onun 40 mevlidine gidecegiz kacamak 0 sekilde gelmeyi dusunuyorum bakalim
Canim her cuma gunu tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla 1 ogun dilersek odul ogunu yapiyoruz.Selamlaar yine ben gidip öğle yemeğimi hazırlayacağım şimdi. Bi sey diycem cumartesi doğum günü muafiyeti istiyorum valla toparlarım![]()
Bizde bugun deniz kenarina gittil oyyy nasil yorucu birgun oldu anlatamam gulum...Iyiyim canim sagol, kizlardi evdi gunumu geciriyorum ışte.
Sen nasilsin senin oğlanlar nasil?
Canim simdiden hayirli olsun kinaniz, bol eglenceli , keyifli zamanlar dilerim.Canm yarın kınamız var. Günü o kadar yoğun geçiriyoruz ki nasıl akşam oluyor anlamıyorum.sürekli bir koşuşturmaca. Yarın kilo bildirimi de yapacağım maalesef annemlerde tartı yok. Cumartesi düğünden sonra evime gidecem sonrasında bildirim yaparım. Şu ara menü de yazamıyorum inan gün içerisinde ne yitip içtiğimi unutuyorum ama sürekli dikkat ediyorum. En az hasarla atlatmaya çalışıyorum süreci![]()
Kolay gelsin canim..Allah razı olsun kaptişim.. sen soruyorsun ama ben cevap veremiyorum.. annemin yanına geldim onunla ilgileniyorum.. bu aralar pek modum yüksek değil.. kayınvalidemlerin etrafını korona sarmış.. çok tanıdıkları hastanedeler.. hani sayılar yüksekken hiç yoktu etrafımızda şimdi sayılar düşük ama etrafımız kaynıyor.. eşimde o taraflara gidip geliyor hergün iş gereği.. köylülerle onun işi ve köylülerin hiç biri önemsemiyor.. yani nebilim Allah hepimizi korusun..
Canim regli mi yakin?Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir
Akşam
Kabak sote
3 kaşık yoğurt
Su=2 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun
pskolojim bozuldu iyice
Harika bir gun olmus, tam nazar boncukluk...İyi geceler sabahkı menü kabaklı omlet salatalık domateszeytın omletın ıcınde kasar olduğu ıcın ayrıyeten peynir yemedım limonlu su
oglen yoğurt ve 1 meyve
aksam bol domateslı kabak yemegı bolca salata yogurt şimdide matcha cayı 3 lıtre su 6500 adım ve 4 defa 4.kata merdıven ınıp cıkmaca
Canim sabah aksam doyasiya icsin kuzucuk, bol olsun sutun, sifa olsun Banucum..Kızlar selam benim hem ofis işleri hem evdeki işlerim fazla yoğun akşam yorgunluktan tlfı elime alamıyorum bile. Bir iki gündür evde de problemlerim var ona da canım sıkılıyor , foruma cevap yazamadım
teşekkürler kızlar bebeğim 8 aylık 9 a girdi bugün . Ofiste sağayım dedim eşim pek socak bakmadı bir sabah bir de akşam emziriyorum akşam sağarsam sabaha bebeğime vereceğim göğsüm dolmamış oluyor . Bu şekilde gidiyor bakalım günde 2 emzirmeyle sütüm azalır mı korkusu yaşıyorumsüt yetiyor sanırım. Öğlenleri devam sütü aluyor artık
Süpersin
Menüyü çok az buldum suyu da beraber artıranilseydik çok iyi olurdu eşimben de bu hafta 2.5-2 arasında gittim geldim
Teşekkürler canım, ofiste ne çıkarsa onu yiyorum, pilav ve tatlıyı kenara ayırıyorum tabiakşam da evde ne varsa
yeşillik yapmaya çalışayım bağırsakları da çalıştırır
Kontrol amaçlı tartılayım dedim ama evet her gün tartılmayacağım artık
P harfi porsiyon canım
Uyku düzenim de iyi aslında . Bende birkaç gündür müthiş bir karın ağrısı var şişlik oluştu. Karnım hem şiş hem sert . Bugün bakalım kaç çıkacağım
Yok canım ofis yemekleri akşam da kayınvalide sağolsun yapıyorama onu yapmışlığım var sofraya oturmadan ben doydum diyordum
Öğlenleri çorba ve sulu yemek akşam da uoğurt ve yanına biraz suku yemek beya zeytinyağlı yaptım hu hafta. Şişlik oluştu şişlik neden bilmiyorum
Canım teşekkürler sağamadım böyle gidiyor
Canım menümü yazamadım , tartıdan sonra yazacağım, hem işler hem ev yoğun hem de bu ara eşimle de limoniuiz moralim bozuk biraz . Senin menüler iyi ama suda benim gibi eksiklik varbol eksiler diliyorum kaçım birazdan göreceğim
![]()
Tamda yarisimizin oldugu hafta, ne diyelim haftaya guzel eksiler gelir insallah..
Umarim yorucu oldugu kadar eylenceli gecmistir. :)Canim eline, emegine saglik, ne guze; yazmissin...
Kacamaksin kurtarabildin mi Tansucum :)
Canim her cuma gunu tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla 1 ogun dilersek odul ogunu yapiyoruz.
Yani cumartesi gunu kendine odul verebilirsin, simdiden mutlu seneler...
Bizde bugun deniz kenarina gittil oyyy nasil yorucu birgun oldu anlatamam gulum...
Canim simdiden hayirli olsun kinaniz, bol eglenceli , keyifli zamanlar dilerim.
Kolay gelsin canim..
Cok dikkat edin, bir sure kayinvalidenlerle gorusmeyin, esinde bebeginizden uzak dursun mumkun oldukca canim..
Siz tedbirinizi alin , kucuk evladiniz var ama kendinide dusunup bunaltma..
Canim regli mi yakin?
Yoksa cok dusuk kalorili beslendigin icin mi gitmiyor kilolar..
Bugun su ve yediklerinin miktarini arttirip vucudunu sasirt olur mu?
Kafanada takmak yok tarti durumunu..
Harika bir gun olmus, tam nazar boncukluk...
Canim sabah aksam doyasiya icsin kuzucuk, bol olsun sutun, sifa olsun Banucum..
Tamda yarisimizin oldugu hafta, ne diyelim haftaya guzel eksiler gelir insallah..
Günaydın tatlı kaptanım ❤ Diğer mesajlarini cokk kisili oldugu icin alintilayamadim mobilden zor oluyor diye guzel dileklerin icin teşekkür ederim simdi tarti fotomu yuklemeye calisacagimGunaydin guzel arkadaslarim, cok eksili, cok keyifli birgun gecirmenizi diliyorum..
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, en gec saat 17.00'ye kadar bildirimimizi lutfen yapmis olun..
Heyecanla bildirimlerinizi bekliyorum..![]()
Tamam canim sanada gunaydin.Günaydın tatlı kaptanım ❤ Diğer mesajlarini cokk kisili oldugu icin alintilayamadim mobilden zor oluyor diye guzel dileklerin icin teşekkür ederim simdi tarti fotomu yuklemeye calisacagim![]()
Bildirim yapamazsak izne ayrilamazsin canim, eyvah eyvahGunaydin
Benim tartidan yana sansim yok herhal.
Pilsiz tartim gunes isisi ile sarj oluyor. Sarji yok diye gosterdi. Balkona gunes altina koydum 1 saat sonra deneyecegim
Aslında hafta arası 71.4 gördüm ama reglden dolayı olabilir sonraki artış bilemedim