• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir

Akşam
Kabak sote
3 kaşık yoğurt

Su=2 litre
Spor ev isleri
Melegimkorusun Melegimkorusun
😔 2 gündür kabak detoksu yapıyorum
Hic bozmuyorum. Öncesinde 1 gunde kısıtlı kaloriyle besledim. Ama tartida 3 gün önce 85.300 geldim 😕 ve 3 gündür gram eksilmiyor. Çok üzülüyorum. 2 kilo alacak kadar birkaçamağın da olmadi 😔 pskolojim bozuldu iyice
Moralini bozma rakibini bozzzz
Motiveni dusurme canim her zaman verecegiz diye birsey yok suyun az geldi bana
İyi geceler sabahkı menü kabaklı omlet salatalık domates🍅 zeytın omletın ıcınde kasar olduğu ıcın ayrıyeten peynir yemedım limonlu su
oglen yoğurt ve 1 meyve
aksam bol domateslı kabak yemegı bolca salata yogurt şimdide matcha cayı 3 lıtre su 6500 adım ve 4 defa 4.kata merdıven ınıp cıkmaca
Yeni pozitifcimiz de gelmissss enerjinden bende alayim sabah😂😂

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir

Akşam
Kabak sote
3 kaşık yoğurt

Su=2 litre
Spor ev isleri
Hic bozmuyorum. Öncesinde 1 gunde kısıtlı kaloriyle besledim. Ama tartida 3 gün önce 85.300 geldim 😕 ve 3 gündür gram eksilmiyor. Çok üzülüyorum. 2 kilo alacak kadar birkaçamağın da olmadi 😔 pskolojim bozuldu iyice
Canım menün az gibi ya vücut korumaya aldı ya da ödem oldu 😔😔 yatmadıysan 1 yeşil çay içebilirsin

Perşembe menüm
Sabah
Mantar, biber ve maydonozlu omlet, 2 dilim kaşar, salatalık, 1 dilim low carb ekmek

Ara
2 tane badem unlu kurabiye, filtre kahve
( kurabiyede badem ünü, yumurta akı ve eritrol var)

Akşam
Kıymalı yumurta, salatalık, biber

Su: 2,5 lt
Spor: yok
M MaviFeslegen

Hemen menumu paylasayim unutmusum
Sabah
160 gram yulafli omlet
Peynir zeytin cay
Oglen mevlutteydim
1 kucuk kabak dolmasi
1 kucuk biber dolmasi
2 patlican dolmasinin disi
1 bardak ev yapimi visne suyu
Aksam foto da kabak spagetti yaptim muhtesem bir hafta boyunca hergun yiyebilirim
Su 10 bardak spor 10000 adim 500 p
Arrietty_ Arrietty_

Eklentiler

• 20200702_204416.webp
    20200702_204416.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar selam benim hem ofis işleri hem evdeki işlerim fazla yoğun akşam yorgunluktan tlfı elime alamıyorum bile. Bir iki gündür evde de problemlerim var ona da canım sıkılıyor , foruma cevap yazamadım
Gece kalkıp sağıyordum bazen ama o da uykusuzluk demek. Öğlen arasında eve gelip emzirme şansın ne kadar canım yakın mi evle iş?
Bebiş kaç aylıktı? Biraz büyüdüyse, 2 de yeter aslında
Canim cuma gunu ve hafta sonu her firsatta sag, buzdolabina depola..
Hafta ici is yerinde sagma imkanin olmasada, gece sagarsin bebegin uyuduktan sonra..
Haftaya guzel bir eksiyle girmissin canim. Cuma gunu eksin bol olsun:KK76:

Hos geldin:KK25:

O is bende kaptanim:KK24:

Cok guzel:KK19:

Normalde gunde kac defa emziriyorsan, o sayida devam etmeye calismalisin canim. Lansinoh elektrikli cift pompali olani ile kisa surede sagarsin. Azalmak yerine, sutun artar bile:KK39:

teşekkürler kızlar bebeğim 8 aylık 9 a girdi bugün . Ofiste sağayım dedim eşim pek socak bakmadı bir sabah bir de akşam emziriyorum akşam sağarsam sabaha bebeğime vereceğim göğsüm dolmamış oluyor . Bu şekilde gidiyor bakalım günde 2 emzirmeyle sütüm azalır mı korkusu yaşıyorum 😄 süt yetiyor sanırım. Öğlenleri devam sütü aluyor artık

bu tarifi ben yeni evime yerleşince bana hatırlatır mısın? çok hoşuma gitti ama unutmam muhtemel gibi geliyor.
ooo tamam diyetisyen listesi ise kolay olacak.
ekmek konusunda kaptanıma katılıyorum azalsa daha güzel olur. ama diyetisyen dediği için çokta müdahale edemiyorum.
afiyet olsun çekirdek dışında beğendim.
bugün nedense benimde canım çok yoğurt çekti.

bende yanlış yazmışım 61,7 yerine 63,7 bilmeden doğrusunu yazmış oldum.merak etme düşersin cumaya kadar.
Süpersin 👍
Özür dilerim vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım.
Sabah:
Öğle: 1 kase kiraz
Akşam: 3 kaşık bulgur,cacık,4 köfte
Su:2 litre
Spor: sınav ve iş arasında gidip geldim ama 3 temmuza kadar sınavım yok. Arayı kapatacağım
Menüyü çok az buldum suyu da beraber artıranilseydik çok iyi olurdu eşim 🙂 ben de bu hafta 2.5-2 arasında gittim geldim
Gunaydin canim
Dünki listene bakinca menü guzel. Karbonhidrat yok nerdeyse. Sebze tuketimini arttirsan? Cig olarak. Yesil salatalar.
Ayni dertden Bende muzdaribim. Ve Sana dedigim gibi bende sebzeyi az tuketiyorum. Orda olabilir sorun.
Su ve sporun iyi
bnnu bnnu
Teşekkürler canım, ofiste ne çıkarsa onu yiyorum, pilav ve tatlıyı kenara ayırıyorum tabi😄 akşam da evde ne varsa 😄 yeşillik yapmaya çalışayım bağırsakları da çalıştırır
Doktor kuzenim e ekmegi tamamen cikarirsan yuzun coker sen bir dilim olsa da ye demis ama benim kuzen 120 kilo

Hayir tabiki canim yediklerin az alisveris tantanasi bizimde basimizda biliyorum
Arkadasa menum az demissin ama senin menununde cok farki gelmedi ki alisveris gunu proteini kokle iyice birsey olmaz yolda molda bayılırsin hazir millet ayy diyet yapiyordu dayanamadi derler

Her gun tartilma sana ceza veriyorum bundan sonra pazartesi ve cuma ac karnina wc ye ciktiktan sonra tartilacaksin
Yoksa gel gitler bitmez canim

Bende yapicam da cesaretim yok sanki

Aayyy en sevmedigim ama yapacak birsey yok
Kontrol amaçlı tartılayım dedim ama evet her gün tartılmayacağım artık 😩
Buradaki p harfi hangisi oluyor? 1 p ayranaşı demişsin ama. Karbonhidrat paketli şekerli bir gıdanın karbonhidratı değil ve yemek listenin bir parçası. O yüzden sorun görmüyorum fakat uyku düzenin nasıl? Ben de az uyuduğum zamanlar şişiyorum mesela
P harfi porsiyon canım
Uyku düzenim de iyi aslında . Bende birkaç gündür müthiş bir karın ağrısı var şişlik oluştu. Karnım hem şiş hem sert . Bugün bakalım kaç çıkacağım 👀
AA bu arada şey de olabilir. Yemeğin tadına bakarken bir bakıyorsun baya yemişsin. Bunu önceden çok yaşıyodum😄😄
Yok canım ofis yemekleri akşam da kayınvalide sağolsun yapıyor 😄 ama onu yapmışlığım var sofraya oturmadan ben doydum diyordum 😄
Geçmiş olsun canım

İnş sizin çok kolay olur tuvalet eğitimi

Belki de çok az yediğin için vücut korumaya almıştır diğer menülerini bilmiyorum gerçi bugünküne istinaden söyledim
Öğlenleri çorba ve sulu yemek akşam da uoğurt ve yanına biraz suku yemek beya zeytinyağlı yaptım hu hafta. Şişlik oluştu şişlik neden bilmiyorum 👀
bnnu bnnu
Sabah: 2 dilim tost ekmeği,domates, peynir
Öğle: Et sote
Akşam: Et sote
Su: 2 lt
Spor: 45 mekik,7 dk plank,4 şınav
...HAL HATIR SORMACA...

Milana firuze Milana firuze nasilsin canim gorusemedik epeydir?
@cokofesttt nasil gecti bu haftan gulum, cuma gunu izne ayrilmak istiyor musun?
mifihafa mifihafa nasilsin canim?
@Aomine Daiki seni merak ediyorum kuzum, bir ses ver..
fyzanur fyzanur nasil oldun canisi?
@matilda34 yine yoksun gulum...
@barga seninlede denk gelemiyoruz canimcim..
bnnu bnnu nasilsin canim, bebisin sutunu sagiyor musun?
BLU3 BLU3 bu hafta guzel bir eksi geliyor mu canim :)
@minimalce_ nasilsin canim , denk gelemiyoruz seninlede..
@melek ada , M MaviFeslegen , @esmeriiim kizlar sohbete gelirdiniz eskiden ayran icip ayri mi dustuk :)
@Derya_the_queen Filizim birgun ugramadin takima ozlettin :)
CEYDOS CEYDOS canim nasilsin, nasil durumlariniz?
@Akrrep kayboldun gulum, nerelerdesin, iyi misin?
B Beklenen2 , @JaneRizzoli , Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ , Hyperborea17 Hyperborea17 , aydingelini aydingelini , Melegimkorusun Melegimkorusun , Mor Vampirella Mor Vampirella , eceninannesiii1010 eceninannesiii1010 kizlar sizlerede guzel birgun diliyorum..:KK200:
Canım teşekkürler sağamadım böyle gidiyor 🤣🤣🤣
bnnu bnnu sen menünü söylememişsin kuzum. Birşey mi oldu?
bnnu bnnu selam,
Umarım herhangi bir problem yoktur
Sabah: 2 dilim ekmek,peynir
Öğle: yok
Akşam: tabakta döner,salata,turşu
Su:1,5 ama hala içiyorum
Spor: sınava çalışıyorum. Yaptıktan sonra bildircem. Dünden beri senden haber alamıyorum. Umarım iyisindir ve kilo almamışsındır.
Şekersiz türk kahvesi,Süt,4-5 buz,1 kaşık bal,üzerine serpiştirilmiş kakao,1 tatlı kaşığı akçaağaç şurubu arada onu içtim
Canım menümü yazamadım , tartıdan sonra yazacağım, hem işler hem ev yoğun hem de bu ara eşimle de limoniuiz moralim bozuk biraz . Senin menüler iyi ama suda benim gibi eksiklik var 😩 bol eksiler diliyorum kaçım birazdan göreceğim 🤣

Evvelsi gün menüm
Sabah
1 yumurta

öğle
1 kase Mercimek çorbası
1 adet fırın tavuk but

akşam
1 kase yoğurt
1 p etli bamya

su:2 lt
Spor: 5800 adım

dünki menüm
Sabah
1 yumurta

öğle:
1 kase şehriye çorbası
1 p zeytinyağlı ıspanak
200 ml yoğurt

akşam:
1 p etli bamya
1 kase yoğurt

su:2lt
Spor: yok ofis işleri tüm gün

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Hyperborea17 Hyperborea17

Teşekkürler kaptanım evet suyu zamanla artıracağım 😊 nikahima 3 haftafan az zaman kaldı güzel dileklerin için de çokk teşekkürler 😍 Bugün dayanamadım tartıldım güzel gibi bakalım 😊
Ne kadar az kalmis canim, her sey su gibi aksin ,yolunda gitsin.. :KK200:

Kaptanım bize günaydın, sana hayırlı akşamlar :)
Ben listeye daha geçen hafta girdim ama
Önümüzdeki hafta menü bildirmeye devam etsem de tartılamayacağım
Ailemin yanına gideceğim ve orda tartılma imkanım yok.
Nasıl yapıcaz?
Canim annenlerde eski tip varsa tarti onunla bildirim yap olur mu, sanki oyle yazmissin gibi hatirliyorum.
Ama yeni uyesin, 2 ay izin hakkin yok, bildirim yapman sart canim..

Iyi geceler güzel kaptanim
Evet ben en iyisi bir 5 kilo verene kadar liste disi devam edeyim. Izne cikip dondugumde vermistim, Dondum ama gitmiyor simdie :/
Tamam kaptanim nasil istersen ama bu 2. izin hakkin ve bir daha listeye girersen bu senenin sonuna kadar baska izin hakkin yok, yani listeye girersen mezun olmak zorundasin..

ben şimdi buranın ısleyısını tam anlayamadm her cuma tartılıp buraya mı yazacağız biri bılgı verırıse ıyı olur cunku boyle bırılerıyle yarıs yaparsam bana daha cok azım ve motivasyon gelır
Canim ben yazamadim bu mesajina cevap , sagolsun aydingelini aydingelini arkadasimiz yazmis.
Canim her cuma tum takimlar arasinda yarismamiz var, oyuzden cuma gunleri ac karnina, wc sonrasi , kiyafetsiz tartilip fotografini yukleyerek kilo bildirimi yapiyoruz.En gec saat 17ye kadar.
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartiliyoruz , fotograf yuklemeden sadece kilomuzu yaziyoruz.
Hergun menu,ictigimiz su ve yaptigimiz egzersizleri yapip birbirimizin menulerine yorumlar yapiyoruz.
Haftalik es yarismamiz oluyor, bugun sende esleseceksin.
Bunun haricinde de takim icinde spor yarismalarimiz oluyor.:KK200:
eceninannesiii1010 eceninannesiii1010

Özgecim dün menü bile yazdım.gormedin sanırım :) liste dışı yarisayim canım çok çok teşekkür ederim bu kadar ugrastigin için . Bugün 56.5 çıktım mezun olmama çok az kaldı , mezun olma kiloma bir iki kilo kala listeye girip mezun olurum . Bu şekilde yapalım olur mu canım . Takımı riske atmayim .
Canim cok sevindim iyi olmana , tartil kilonu yaz, saglik iznine ayirayim gulum.. :KK200:

Evet canım ondan 😔😔 bildiğin depresif oldum

Amin canım
Hay Allah cok uzuldum canim..
Seni mesgul edecek bir seyler yap su siralar.
Sevdigin seyler..Kendini hic bunaltma, istemedigin hicbir seyi yapma..
Disari cikip yuru firsat buldukca..
Bende burada oldugum sehirde 1 tane turk arkadas buldum 2 yilda ve cok nadir gorusuyorduk, koronadan beride zatn gorusmuyoruz..Haklisin insan arkadas ariyor, ozluyor arkadaslarini..Ama her firsatta goruseceksiniz oyle dusun..
Kamera acarsiniz, Trde biraraya gelirsiniz, sagliginiz yerinde olsun ,gerisi muhim degil..:KK200:

İyiyim canım. Bu aralar yoğun günler yaşıyorum.
Sen nasılsın?
Bende iyiyim kuzum, seni merak ettim..

selaaaaaaam, merhaba, evet ben de seni göremiyorum ne zamandır, nassssıllsııın :-) uyumuşsundur çoktan ama artık, uyanınca şeederiz :-)
Uyanincada seedemedikk, kavusamayan sevgililere dondukkk:p:KK70:

Merhaba canım. Evet her cuma sabah tercihen wc sonrası tartılıp kilomuzu bildiriyoruz fotoğraflı haliyle. Pazartesi günleride fotoğrafsız kg bildiriyoruz hafta sonu çok kaçamak yapmış mıyız diye otokontrol mahiyetinde 😂
Hergün akşam yediklerini içtiğin suyu ve sporunu da yazarak toplu şekilde paylaşıyosun. 2 hafta deneme süresi oluyo grupta aktifliğin iyi ise kg veriyosan asıl listeye girip tüm gruplar arasında yarışıyoruz takım olarak.
birde tansucum takım içi eşleştirme yapıyo menülerimize eşimizi etiketleyip onunla da kg vermeye çalışıyoruz
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS kaptanlarm baktım kimse henüz cevap vermemiş bari ben bildiklerimi yazayım dedim 🥰😘
Canim eline, emegine saglik, ne guze; yazmissin...:KK200:

Kuzenimin bebegi olmustu onun 40 mevlidine gidecegiz kacamak 0 sekilde gelmeyi dusunuyorum bakalim
Kacamaksin kurtarabildin mi Tansucum :)

Selamlaar yine ben gidip öğle yemeğimi hazırlayacağım şimdi. Bi sey diycem cumartesi doğum günü muafiyeti istiyorum valla toparlarım 🙈🙈🙈
Canim her cuma gunu tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla 1 ogun dilersek odul ogunu yapiyoruz.
Yani cumartesi gunu kendine odul verebilirsin, simdiden mutlu seneler...:KK36:

Iyiyim canim sagol, kizlardi evdi gunumu geciriyorum ışte.
Sen nasilsin senin oğlanlar nasil?
Bizde bugun deniz kenarina gittil oyyy nasil yorucu birgun oldu anlatamam gulum...

Canm yarın kınamız var. Günü o kadar yoğun geçiriyoruz ki nasıl akşam oluyor anlamıyorum.sürekli bir koşuşturmaca. Yarın kilo bildirimi de yapacağım maalesef annemlerde tartı yok. Cumartesi düğünden sonra evime gidecem sonrasında bildirim yaparım. Şu ara menü de yazamıyorum inan gün içerisinde ne yitip içtiğimi unutuyorum ama sürekli dikkat ediyorum. En az hasarla atlatmaya çalışıyorum süreci😊
Canim simdiden hayirli olsun kinaniz, bol eglenceli , keyifli zamanlar dilerim.:KK200:

Allah razı olsun kaptişim.. sen soruyorsun ama ben cevap veremiyorum.. annemin yanına geldim onunla ilgileniyorum.. bu aralar pek modum yüksek değil.. kayınvalidemlerin etrafını korona sarmış.. çok tanıdıkları hastanedeler.. hani sayılar yüksekken hiç yoktu etrafımızda şimdi sayılar düşük ama etrafımız kaynıyor.. eşimde o taraflara gidip geliyor hergün iş gereği.. köylülerle onun işi ve köylülerin hiç biri önemsemiyor.. yani nebilim Allah hepimizi korusun..
Kolay gelsin canim..
Cok dikkat edin, bir sure kayinvalidenlerle gorusmeyin, esinde bebeginizden uzak dursun mumkun oldukca canim..
Siz tedbirinizi alin , kucuk evladiniz var ama kendinide dusunup bunaltma..

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir

Akşam
Kabak sote
3 kaşık yoğurt

Su=2 litre
Spor ev isleri
Canim regli mi yakin?
Yoksa cok dusuk kalorili beslendigin icin mi gitmiyor kilolar..
Bugun su ve yediklerinin miktarini arttirip vucudunu sasirt olur mu?
Kafanada takmak yok tarti durumunu..

İyi geceler sabahkı menü kabaklı omlet salatalık domates🍅 zeytın omletın ıcınde kasar olduğu ıcın ayrıyeten peynir yemedım limonlu su
oglen yoğurt ve 1 meyve
aksam bol domateslı kabak yemegı bolca salata yogurt şimdide matcha cayı 3 lıtre su 6500 adım ve 4 defa 4.kata merdıven ınıp cıkmaca
Harika bir gun olmus, tam nazar boncukluk...:nazar::nazar:

Kızlar selam benim hem ofis işleri hem evdeki işlerim fazla yoğun akşam yorgunluktan tlfı elime alamıyorum bile. Bir iki gündür evde de problemlerim var ona da canım sıkılıyor , foruma cevap yazamadım

teşekkürler kızlar bebeğim 8 aylık 9 a girdi bugün . Ofiste sağayım dedim eşim pek socak bakmadı bir sabah bir de akşam emziriyorum akşam sağarsam sabaha bebeğime vereceğim göğsüm dolmamış oluyor . Bu şekilde gidiyor bakalım günde 2 emzirmeyle sütüm azalır mı korkusu yaşıyorum 😄 süt yetiyor sanırım. Öğlenleri devam sütü aluyor artık

Süpersin 👍

Menüyü çok az buldum suyu da beraber artıranilseydik çok iyi olurdu eşim 🙂 ben de bu hafta 2.5-2 arasında gittim geldim

Teşekkürler canım, ofiste ne çıkarsa onu yiyorum, pilav ve tatlıyı kenara ayırıyorum tabi😄 akşam da evde ne varsa 😄 yeşillik yapmaya çalışayım bağırsakları da çalıştırır

Kontrol amaçlı tartılayım dedim ama evet her gün tartılmayacağım artık 😩

P harfi porsiyon canım
Uyku düzenim de iyi aslında . Bende birkaç gündür müthiş bir karın ağrısı var şişlik oluştu. Karnım hem şiş hem sert . Bugün bakalım kaç çıkacağım 👀

Yok canım ofis yemekleri akşam da kayınvalide sağolsun yapıyor 😄 ama onu yapmışlığım var sofraya oturmadan ben doydum diyordum 😄

Öğlenleri çorba ve sulu yemek akşam da uoğurt ve yanına biraz suku yemek beya zeytinyağlı yaptım hu hafta. Şişlik oluştu şişlik neden bilmiyorum 👀

Canım teşekkürler sağamadım böyle gidiyor 🤣🤣🤣

Canım menümü yazamadım , tartıdan sonra yazacağım, hem işler hem ev yoğun hem de bu ara eşimle de limoniuiz moralim bozuk biraz . Senin menüler iyi ama suda benim gibi eksiklik var 😩 bol eksiler diliyorum kaçım birazdan göreceğim 🤣
Canim sabah aksam doyasiya icsin kuzucuk, bol olsun sutun, sifa olsun Banucum..

Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 63.7
Bu hafta: 64.0
Far:+300 gr

yüzde -0.47
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Harika her hafta 500 gr veren ben listeye +300 gr ile girdim çok sinirliyim çok
Tamda yarisimizin oldugu hafta, ne diyelim haftaya guzel eksiler gelir insallah..

Canim eline, emegine saglik, ne guze; yazmissin...:KK200:

Kacamaksin kurtarabildin mi Tansucum :)

Canim her cuma gunu tartidan sonra , cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla 1 ogun dilersek odul ogunu yapiyoruz.
Yani cumartesi gunu kendine odul verebilirsin, simdiden mutlu seneler...:KK36:

Bizde bugun deniz kenarina gittil oyyy nasil yorucu birgun oldu anlatamam gulum...

Canim simdiden hayirli olsun kinaniz, bol eglenceli , keyifli zamanlar dilerim.:KK200:

Kolay gelsin canim..
Cok dikkat edin, bir sure kayinvalidenlerle gorusmeyin, esinde bebeginizden uzak dursun mumkun oldukca canim..
Siz tedbirinizi alin , kucuk evladiniz var ama kendinide dusunup bunaltma..

Canim regli mi yakin?
Yoksa cok dusuk kalorili beslendigin icin mi gitmiyor kilolar..
Bugun su ve yediklerinin miktarini arttirip vucudunu sasirt olur mu?
Kafanada takmak yok tarti durumunu..

Harika bir gun olmus, tam nazar boncukluk...:nazar::nazar:

Canim sabah aksam doyasiya icsin kuzucuk, bol olsun sutun, sifa olsun Banucum..

Tamda yarisimizin oldugu hafta, ne diyelim haftaya guzel eksiler gelir insallah..
Umarim yorucu oldugu kadar eylenceli gecmistir. :)

Gunaydin guzel arkadaslarim, cok eksili, cok keyifli birgun gecirmenizi diliyorum..
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, en gec saat 17.00'ye kadar bildirimimizi lutfen yapmis olun..
Heyecanla bildirimlerinizi bekliyorum..:KK200:
Günaydın tatlı kaptanım ❤ Diğer mesajlarini cokk kisili oldugu icin alintilayamadim mobilden zor oluyor diye guzel dileklerin icin teşekkür ederim simdi tarti fotomu yuklemeye calisacagim 😊

Back
X