• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet o:KK37: Tesekkurler kaptanim:KK60:

Motivasyonum yerinde kaptanim. Sorumluluktan da kacmam. Esleme sistemine adapte olamiyorum. Tam birini tanimaya calisiyorum tarzini/eksilerini-artilarini ogreniyorum partner degisiyor. Sil bastan:KK45:

O yuzden lutfen beni dahil etmeyin. Ben tum takima moral-motivasyon veririm:KK31::KK31::KK31::KK31:
Sabit es istiyorsan o başka 😊😊
Ileri ki dönemler de kutuplaşma olmasın diye böyle bir sistem kurulmus bence

Tansucum BLU3 BLU3 eş istemiyor, matilda34 matilda34 de izne ayrıldı bu hafta. Ben en iyisi Aomine Daiki Aomine Daiki ile eş olayım liste sürekli değişmemiş olur

Son düzenleme:
:kızgın:
Cuma menüm
Sabah
Low carb ekmek ile kaşarlı tost, biber , salatalık

Ara
2 yk yoğurt, 2 yk low carb müsli

Akşam
Protein pizza ( ton balık tabanlı, üzerine soğan ve kaşar koydum) , yeşil çay 🙈

Su: 2,250
Spor: yok sadece evde dip bucak temizlik yaptım
Canim bende kafami kaldi yukarida anlasma yapiyorum BLU3 BLU3 listeden cikarmayi unutuyorum

Bugun ki menum
Saah
150 gram yulafli omlet
3gen peynir 1
8 zeytin
Salatalık
Ogle
Simit koftesi 3 4 kasik sizin icin foto atiyorum merak edenlere
Aksam
Kabak spagetti
Su 10 bardak olmustir
spor 10000 adim 500p

M MaviFeslegen

Eklentiler

• 20200703_145800.webp
    20200703_145800.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 36
aaaa eşlik müessesesinden nasıl soğuttuysam eşlenmemek için günde 1 lt fazladan içiliyor aman tanrım :skandal::skandal::skandal:

(şaka şaka :-) )
Enerjini cok sevmistim, guzel de bir hafta gecirdik:KK74:
Ellerine saglik kaptanim:KK36:

Benim için sorun değil. İnsanlık hali. Bir dikkat etmezsin kilo alınır. Ben eşime evet diyorum. 1 hafta daha gözlemlemek istiyorum
Ama sevgili eşim bnnu bnnu
1-2 gün kilo bildirimi yapmaman bence bu nedenlerden biriydi. Stresli günler yaşamışsın anladığım kadarıyla. Benim gibi streslenince yediğine dikkat etmeyenlerden misin? 😄
Yediklerini hergün bildirmeni ve ergonomik bir rahatsızlığın yoksa düzenli egzersiz yapmanı öneririm.
Canım 🥰
Aslında yoğunluktan yazamadım bir seferde iki günün menüsünü yazdım yediklerim de fazla değildi ama şişlik mi yaptı bilemedim bu haftayı metakla ve azimle bekliyorum 😄

bnnu bnnu Birgaripanne Birgaripanne @Yawrukush @Ceydos
Sabah: menemen ekmeksiz
Öğle: 1 kase kiraz
Akşam: 2 parça tavuk eti,fırında patates (yağsız)
Su:2 lt
Spor: 10 squat,30 mekik,7 dk plank
Not: o çikolatayı ve bir halleyin yarısını yedim
çok güzel 👍

Selam kızlar
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.4
F: 0,5
Yüzde: % 0.75

@Yawrukush @Ceydos Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ M MaviFeslegen
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 64.6
Fark: -400 gr
Yuzde nasıl hesaplanıyordu 😂😂😂😂
Eki Görüntüle 2657457
Kilom 76,4
Önceki kilom 76,7 idi sanırım. Dışardayım bakamıyorum notlarıma.
Geçen hafta 70,1
Bu hafta 69,7
Fark:0,4
Ortalama :0,57
Sanırım doğru hesapladım
Gecen hafta. 65
Bu hafta. 64.6
Yuzde. 0,57 sanırım
Bu duraksamayı nasıl cozucem bılmıyorum
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :KK9:
kızlarım nasılsınız? ben geldim.kocamdan izinli...1,5 saat yokum sen hallet işleri dedim. bakalım ben sizlerle takılırken ne kadar iş bitecek. son demleri yaşıyoruz inşallah bitti bitiyor gibi. dün tam hızlandım kedilerim kapıştı tontiş olan sinekliğin önündeydi. aman bir baktım benim amazon camdan bakıyor sineklik açık zeyna ayaklarımda dolanıyor ve prensim yok. bir baktım korkmuş aşağıdan bana bakıyor kuzum. gittik aldık hemen akşam korkutucu geçti bütün modumuz düştü ya iç kanama varsa korkusuyla. azıcık bacağı aksıyor ama kırık falan yok galiba. çok ucuz atlattık.
Çok geçmiş olsun kaptanım
bende öyle gördün 700 gr çok iyi
feyzoşşşş ne yaptın yavrum bu kadar verdin banada söyle.
geçen hafta bu hafta sonucun aynı canım sabit çıkmışsın.

çok iyi rakamı sıfırlaman harika
Geçen hafta 81.7
Bu hafta 81.5
Fark 0.2
Yuzde 0.24
@Yawrukush @Ceydos kaptanlarim bugün sabah erken tartilip yola çıkmak zorunda kaldım Denizli'ye kardeşimin yanina geldim bazı sorunlar var bı sure onun yanındayım ne zaman donebilirim bilmiyorum bu hafta izne ayrılabilir miyim
ya kızlar ben pro üye olmuşum habire yazıyorum yazılar kırmızı ne oluyor oldum bir an aaa baktım nickimde kırmızı ana proooo oldum ben didim.
Hayırlı olsun kaptanım :cool:
canım kızlarım mutlu mesut haberler var neredesiniz?
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:6. takımı kilolarınızın hakkı ile yenmiş bulunuyoruz hepinizi kutluyorum.:nazar::nazar::nazar:
bir sonraki meydan okumalarda yine aynı performansı sizlerden bekliyorum.​
Katkım olmasada arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya bomba gibi geleceğim.. 61.0 ı göreceğim En Büyük KK
Tansucum BLU3 BLU3 eş istemiyor, matilda34 matilda34 de izne ayrıldı bu hafta. Ben en iyisi Aomine Daiki Aomine Daiki ile eş olayım liste sürekli değişmemiş olur
Cuma menüm
Sabah
Low carb ekmek ile kaşarlı tost, biber , salatalık

Ara
2 yk yoğurt, 2 yk low carb müsli

Akşam
Protein pizza ( ton balık tabanlı, üzerine soğan ve kaşar koydum) , yeşil çay 🙈

Su: 2,250
Spor: yok sadece evde dip bucak temizlik yaptım
Kafam döndü kim benim eşim :KK53:

Menülerin çok güzel canım 👏🏻👌🏻 Ben dün bugün serbest yaptım yarından itibaren büyük bir hızla cumaya geleceğim inşallah

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :KK9:

Çok geçmiş olsun kaptanım

Hayırlı olsun kaptanım :cool:

Katkım olmasada arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya bomba gibi geleceğim.. 61.0 ı göreceğim En Büyük KK

Kafam döndü kim benim eşim :KK53:

Menülerin çok güzel canım 👏🏻👌🏻 Ben dün bugün serbest yaptım yarından itibaren büyük bir hızla cumaya geleceğim inşallah
Melegimkorusun Melegimkorusun

Günaydın kızlar bugün sabah kalktım kahvaltı sonrası ev temizliği ile uğraştım duş aldım derken şükür bitti :KK76: Bugün benim doğum günüm nikahımıza 2 hafta kaldı yine de kaçamaklı olacak akşam bunu düşünüyorum ama bakalım. Benimki akşama yemek yapma dedi dışarda yesek keşke başbaşa romantik zaman geçirmek istiyorum ama böyle bir hayale kapıldığım için de kendime biraz kızdım sonra kendim üzülüyorum olmayınca :KK51::KK51: Bakalım bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok. Kayınvalidemlere gideriz muhtemelen başka bir plan yapacağını sanmıyorum. Bir de yapması gereken bir şey var bugün yaptı yaptı daha da olmazsa ömür boyu derdini hem o çekecek hem ben.. Çok gizemli oldu gün sonu paylaşcam sizinle kafam çokkk karışık o_O

Back
X