• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hiç merak etme sevgılı eşim yapacagım aksam cezalarımı boynumuz kıldan ınce🥶

Karpuz 4-5 dılım halınde🤭
Arrietty_ Arrietty_
:KK60:
Benimle es olduguna spor dan yana pisman olabilirsin :D
Ama o tartida eksiyi gorecegiz

Suyu ıctım baya ama saymadım suya alıstrmaya calıstıgımdan berı ıcebılıyorum artık vucut ıstyor sanırım
Ayrıca acımasız olsun ben hakettım bunu😩

Tamam canim, goremeyince dedim cok mu az icti de miktar yok.

Bende leslie yapacagim bugunde.
Azcik uyusam kizim biraksada
Adim sayim 20bin olacak herhal. Simdiden 16bin i geciyor esmeriiim esmeriiim

Gunaydin :KK37:
Sabitim bugun (88.1) Birgaripanne Birgaripanne

Masallah kim tutar seni:KK31::KK31::KK31:
MasAllah masAllah ta sutyeni cikartmayaydin iyiydi 😂😂
Kilo bildirimi
Cuma günü 85.300
Bugun: 84.700
Fark :-600
Nasıl oluyorda 2 gunde 2 kilo ödem tutuyorum ama günlerdir 600 gr eksiliyor . Ben bu vücudu anlamadim hiçbir zaman. Millet hasta olur zayıflar ben kilo alirim 😔

neyse şu 85.300 kırdım ya çok şükür

Birgaripanne Birgaripanne
Benimle es olmanin farki 👏👏👏👍👍

Kızlar ben bugün itibaren low carbı bırakacağım. Sık ve az yemeğe normal düzene geçmeye karar verdim. İlk yaptığımda da böyle olmuştu belli kiloda bende bırakıp normale geçmiştim. Yine öyle yapmaya karar verdim . Bakalım nasıl geçecek bu hafta 😔😔😔
Vücut sisteme alışınca duruyor. Arada şaşırtmak iyidir. Dönüşümlü yaparsın canim

:KK60:
Benimle es olduguna spor dan yana pisman olabilirsin :KK70:
Ama o tartida eksiyi gorecegiz
Gorecegız bende ınanıyorum belkıde pısman olmam netıcelerı guzel olacak:dua:
Tamam canim, goremeyince dedim cok mu az icti de miktar yok.

Bende leslie yapacagim bugunde.
Azcik uyusam kizim biraksada
Adim sayim 20bin olacak herhal. Simdiden 16bin i geciyor esmeriiim esmeriiim esmeriiim esmeriiim
Sen napıyosun nasıl yaptın 16 bin i
Eskı işimdeyken gınde 11 bın adım atıyordum cunku uzaktı cok yol yürüyordum burda arabayla gıdıyorum:KK53:

Tabi ama siskinlik oluyor eskiden pazartesi gunleri 500 fazla cikardim 500 700 arasi eksi gorurdum simdi ise 700 goruyorum sonra eksi 900 cikiyor boyle boyle verecem

Umarim dedigin gibi Olur :)

Gorecegız bende ınanıyorum belkıde pısman olmam netıcelerı guzel olacak:dua:

Sen napıyosun nasıl yaptın 16 bin i
Eskı işimdeyken gınde 11 bın adım atıyordum cunku uzaktı cok yol yürüyordum burda arabayla gıdıyorum:KK53:

Sabah 1,5 saat yuruyuse ciktim. Sonra cocuklar ile disari ciktim orda da biraz kizimin pesinden dolandim.
Ben ise giderken de bu civar. Isim 3 km mesafe de. Araba yerine yurunce günde 20bini buluyorum. Uzak mi isin senin?
Aslinda arabayi birakip heryere yurusek baya adim atilir. Normalde izin gunumde cocuklari araba ile birakir alirdim..
Yuruyerek birakip alinca yine 10bin ustu oluyordu

Umarim dedigin gibi Olur :)

Sabah 1,5 saat yuruyuse ciktim. Sonra cocuklar ile disari ciktim orda da biraz kizimin pesinden dolandim.
Ben ise giderken de bu civar. Isim 3 km mesafe de. Araba yerine yurunce günde 20bini buluyorum. Uzak mi isin senin?
Aslinda arabayi birakip heryere yurusek baya adim atilir. Normalde izin gunumde cocuklari araba ile birakir alirdim..
Yuruyerek birakip alinca yine 10bin ustu oluyordu
Şuanki işimde uzak evet arabayla gıdıyoruz eşimle aynı yerde calısıyoruz
Normalde tıbbi sekreterım ben ama işim cok uzak oldugu ıcın degıstırdım esımın oraya grdım ıkımız arabayla gıdıyoruz yuruyemıyorum tabı

Back
X